Legalizarea pescuitului pe timp de noapte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sunt mai multi din TM
http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura ... ag=0&idl=1
@dan
Si daca are buze reci?

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura ... ag=0&idl=1
@dan
Si daca are buze reci?

- bluesky1ro
- utilizator constant
- nickydarnico
- senior
Imi pare rau ca ii vb de rau pe demnitarii nostrii , care "sarcii"
se scoala in fiecare dimineata si merg la lucru sa doarma . Personal eu nu ii acuz pt votul defavorabil pe care l-au dat la aceasta lege si la tot ce propune puterea.
Trebuie sa fiti intelegatori cu ei ,deoarece "ei" sufera de melancolie si se cred inca in "EPOCA DE AUR"
epoca in care omul este nesemnificativ si patria , trebuie sa infloreasca
.
Ce zice-ti ? ham dreptate?

Trebuie sa fiti intelegatori cu ei ,deoarece "ei" sufera de melancolie si se cred inca in "EPOCA DE AUR"

Ce zice-ti ? ham dreptate?

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- bluesky1ro
- utilizator constant
Nu are rost sa ne mai gindim la ce fac aia pe acolo, ca o sa ne ia cu dureri de cap, nu merita efortul... eu imi platesc nenorocitul de permis, citesc toata ziua diverse despre pescuit pe net, in fiecare saptamina mai cumpar cite ceva din domeniul asta, si o tai la cite o balta cu plata, alta solutie nu e, macar acolo uit de toate timpeniile astea ale vietii din tara asta, Traim intr-o tara frumoasa... pacat ca e populata...
Zicea un cunoscut ca inca mai este in vigoare o lege din 1968 care permite pescuitul pe timp de noapte la frontiera cu YU.
Cert este ca anul trecut 2 tipi care au fost prinsi pescuind pe timp de noapte(au fost amendati si li s-au confiscat lansetele),in instanta au castigat procesul.
Acum 2 sau 3 ani s-a intamplat acelasi lucru cu altul.Oare cum au reusit?
Cert este ca anul trecut 2 tipi care au fost prinsi pescuind pe timp de noapte(au fost amendati si li s-au confiscat lansetele),in instanta au castigat procesul.
Acum 2 sau 3 ani s-a intamplat acelasi lucru cu altul.Oare cum au reusit?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!