Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
vanatoruldepesti
- veteran

Revenind la intrebare

, nalucile dau randament in functie de fiecare lac. Pe Vidra mie imi "merg" perfekt lingurile lui Cati.
P.S. Daca se baga si monofilamentele in categoria naluci-momeli artificiale, atunci scuze, acestea sunt cele mai eficiente in acest moment!

-
Cati
- senior

-
Pe la Vidra sa terminat cu "tenismeni" ... Din pacate am auzit ca mai jos , pe lacurile din dreapta Bradisor-ului ( sus an munte ) , fac baieti de la un timp adevarate turnee de" Cupa Davis " ..! Pacat ca nu lasa indigenul sa se anmulteasca an zonele respective , sunt 3lacuri acolo ( daca nu ma ansel ) de o frumusete rara ...
-
miky
- veteran

Cati scrie:... am auzit ca mai jos , pe lacurile din dreapta Bradisor-ului ( sus an munte ) , fac baieti de la un timp adevarate turnee de" Cupa Davis " ..! Pacat ca nu lasa indigenul sa se anmulteasca an zonele respective , sunt 3lacuri acolo ( daca nu ma ansel ) de o frumusete rara ...
despre care 3 lacuri vorbesti ? despre cele de pe latorita? acolo sunt doar 2: petrimanu si galbenu, si nu sunt mai jos sunt doar pe alta apa, afluent al lotrului, ... sau despre lacul de deasupra bradisorului (tot pe lotru la cca 1 km in sus de bradisor),... ala e doar unul...
scuza-ma nu ti-am "prins" nici ideea cu tenisul,...poti sa fii mai explicit? ma intereseaza pentru ca zona imi este foarte familiara...
-
Cati
- senior

-
Da miki , cred ca despre Petrimanu este vorba ; nu am ajuns decat de cateva ori pe acolo ( nu la pescuit )si asta cu ani an urma . Am anteles de la un prieten localnic cum ca se braconeaza "la greu" cand lacurile sunt mai scazute . Cu doi ani an urma l-am invitat la o partida in zona respectiva si mi-a raspuns ca nu are rost , ca sa braconat puternic pe acolo .Tot de la el stiu ca mai sus de Galbenu si Petrimanu ( sau ma rog , undeva an apropiere ) , mai este anca un lac , ceva mai micut . Pe Latorita ( paraul din stanga drumului an sensul de mers ), am pescuit si eu dar nu am prins pastrav mai mare de aprox. 25-30cm , maxim ...
" Tenismeni " , le spunem noi alora cu "fileuri " de ...setca..!
-
dan bobei
- veteran

-
RYOBI scrie:pt mine cea mai eficienta naluca la pastarv este voblerul culori naturale(verde) de la 7cm in sus model minow
Cred ca glumesti....

nu cumva te referi la stiuca

-
RIon
- utilizator constant

dan bobei scrie:RYOBI scrie:pt mine cea mai eficienta naluca la pastarv este voblerul culori naturale(verde) de la 7cm in sus model minow
Cred ca glumesti....

,,unii stie" ,,altii cunoaste"

-
RIon
- utilizator constant

dan bobei scrie:RYOBI scrie:pt mine cea mai eficienta naluca la pastarv este voblerul culori naturale(verde) de la 7cm in sus model minow
Cred ca glumesti....

,,unii stie" ,,altii cunoaste"

-
vanatoruldepesti
- veteran

Ptr. miky
In zona pe care noi o numim generic Petrimanu pentru a o identifica fiecare sunt
4 lacuri, nu doua si nici trei...
Ptr. Cati
Sa crezi tu ca s-a terminat cu plasele. Incearca pe malul stang, la coada Vidrei, intre pinten si golf.
-
miky
- veteran

vanatoruldepesti scrie:Ptr. miky
In zona pe care noi o numim generic Petrimanu pentru a o identifica fiecare sunt 4 lacuri, nu doua si nici trei...
eu ma refeream la lacul petrimanu, nu la zona,...sincer eu nu stiu ce numiti voi (probabil voi valcenii sau cei obisnuiti ai locului) "generic" zona petrimanu dar poti sa ma luminezi tu daca ai mila, si sa-mi spui si mie care sunt cele 4 lacuri de care zici,... eu bat zona de vreo 12 ani si cu regret de la bradisor in sus n-am intalnit alte lacuri demne de luat in seama decat cele pe care le-am mentionat,... muntinu nu l-am luat intradevar in considerare daca te referi si la el cumva si nici tot ce ar putea fi pe lotru de la gura latoritei in sus pana la vidra (e adevarat zona aia o stiu mai putin).
nu am pretentia ca stiu tot, de aia am si intrebat "care lacuri ?"... asa ca daca mai stii tu niste lacuri nestiute si neumblate, full de pastravi, prin zona, indura-te si spune-mi si mie sa nu mor neimplinit...

poate dam odata o fuga impreuna pe unul din ele,...

-
Cati
- senior

-
Ptr. Cati
Sa crezi tu ca s-a terminat cu plasele. Incearca pe malul stang, la coada Vidrei, intre pinten si golf.
Tot ce se poate sa fie asa cum zici tu , vad eu dupa 1Mai cand merg la Vidra ...