Jiji Stefan la OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Jiji Stefan la OTV

Mesaj de Luci » 30 Dec 2006, 16:09

Iaca-ta invitatul emisiunii la OTV - Jiji Stefan si Malin si Sorin.
A cam porcait Jiji tot ce inseamna pescuit sportiv, tot ce inseamna asociatie de pescuit din tara. In plus a declarat sus si tare ca sunt incontinuare trei(3) proprietari ai apelor ( printre care si RNP ). Pai nimeni nu l-a tras de maneca desi i-ar fi trebuit batut obrazu' ca nu cunoaste legea? Ca RNP nu mai este proprietar, ca AVP a facut un adevarat concurs de spinning?
CUm a fost posibil ca toti interlocutorii sa taca si sa il lase pe Jiji sa debiteze ineptiile celea intr-un mod plin de grandomanie?
Maline cum naiba l-ai lasat sa va aduca la zero munca voastra?
Cum l-ai lasat sa faca praf tot ce inseamna asociatie de pescuit, activitatile lor , si l-ai lasat sa insinueze ca tot AGVPS-ul e "fruntea tarii".
Apoi nu mai spun de producator....halal emisiune....

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Dec 2006, 16:56

`jentalmenilor` de la zero TV uitatzi-va la prietenii nostri unguri ce emisiuni profiii fac:

http://www.dunatv.hu/popup/popup.html?m ... _id=dunatv

incercatzi barem sa va apropriatziii de eiii.... :idea:

ps. faza cu eliberatu carasului din ultima emisiuna ii misto :? tare citez:`` prieteni pescari ar mai trbuii sa si eliberam ceva peste din cand in cand nu numai sa retzinem``sau ceva asemanator a spuss. Bine ca nu l-au linsat Lipoveni pe domnul respectiv, domn ce in urma cu 2-3 emisiuni avea celebrul sac de peste cu somnoteiii si pixurile sub dimensiune pe linga celelalte exemplare. Incet incet cu pasi maruntzi sper sa ne luminam sau totul a fost de fatzada, doar peste 2 zile intram un UE :wink: :arrow:
be smart be silent be deadly.....

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 30 Dec 2006, 17:02

Multumesc,Empthy,imi era dor de emisiunile vecinilor si am pierdut sirul lor,nu mai stiam la ce ora si data pot sa-i mai receptionez.Stii cumva cand transmit si sarbii,am vazut si la ei niste emisiuni extraordinare?

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Dec 2006, 17:04

le vezi toate de anul asta enjoyyy :D :D :D

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Dec 2006, 17:05

cu sarbii nu stiu :oops: scuze de off-topik

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Dec 2006, 13:36

excelente emisiunile, pacat ca nu inteleg o boaba ungureste, dar vorbesc imaginile! :D

bravo empthy!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 31 Dec 2006, 17:23

merszi,stai linistit andrei ca nici eu nu intzeleg nimik, @bibanus mi-a aratat situl shi mie imi mai `clataresc `ochi, LA MULTZI ANI IN ANUL CARE VINE SI NUMAI CAPTURI CAPITALE TUTUROR!!!!!! :!:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 02 Ian 2007, 13:28

se-ntampla ceva pe site-ul ala, daca acum 2 zile urmaream fara probleme emisiunile, akuma da o eroare care inchide browser-ul de Net cu totul, exact in momentul in care dai click pe una dintre emisiuni! :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Ian 2007, 13:54

mie imi merg cu mozzila :wink:

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 02 Ian 2007, 22:08

Luci, omul s-a referit la asociatiile care au aparut special pentru a pune mana pe permise pentru a le comercializa. Inchipuie-ti ca iei un permis cu 200 de la Companie si il dai fraierilor cu 700. 500 iti raman si ii bagi in buzunar. Esti ONG nonprofit, nu platesti taxe si in acelasi timp toti fraierii care ti-au bagat banii in buzunar devin membrii TAI. Adica ii poti folosi ca pe o masa de manevra. Vezi constructia lui Popescu. Perversiunea legilor care ar fi trebuit sa le schimbe pe cele strambe este adevaratul motiv al durerilor de cap pe care le are Gigi acum. Asocierea obligatorie si vrajeala cu poporul care gospodareste apele publice sunt doar doua din metehnele gandirii cu care a plecat acum un an Gigi la drum. In acea emisiune eram prezenti toti pentru a discuta despre federatie. Gigi a avut un of si l-a spus. Timpul a trecut si emisiunea s-a varsat. Urmeaza probabil candva o alta emisiune care sa abordeze subiectul "federatii". Nu am intervenit pentru ca nu despre Turneul AVP era vorba ci despre asociatiile de pietari care au iesit cu permisele la taraba. Gigi Stefan are acum o obligatie: sa repare stricaciunile, sa desfiinteze iobagia pescarilor si sa croiasca o lege care sa acorde mai multa atentie pescuitului sportiv. Ceea ce imi doresc cel mai tare este ca ANPA si prin aceasta chiar Statul sa recunoasca impactul economic al pescuitului sportiv/recreativ, care este departe de a fi neglijabil, asa cum incerca sa ne convinga acum ceva luni de zile Adrian Ionascu. Grupul liberal care ne sustine in parlament si care a modificat proiectul de lege in favoarea pescuitul sportiv are de dat la Camera Deputatilor o batalie in toata regula cu tentaculele mafiei pestelui care viseaza la apele publice si la banii europeni. Din pacate exista riscul ca telespectatorii sa ramana cu ideea ca asocierea este un pacat. Am intervenit tocmai in sensul acesta, pentru a atrage atentia ca nu asocierea este problema, ci obligativitatea asocierii pentru a obtine un drept. Daca Gigi o da la intors si reuseste sa dea drumul la permisele pentru toata tara care pot fi cumparate de la magazinul de scule pescaresti, de la posta sau de la benzinarie, atunci cred ca il putem ierta de toate pacatele. Va semna astfel abolirea AGVPS-ului si a altor APS mamut care se pregatesc acum pentru o noua colectivizare.

Scrie răspuns