@ malin
tot ceea ce ai spus tu acuma in ultimul post,eu l-am sustinut si propus de aproape un an si am latrat in van degeaba
probabil ca nu am avut impactul scontat sau nu am stiut sa ma exprim in asa fel sa inteleaga tot romanu,
dar am ridicat o problema la care vad ca nu marseaza nimeni :
- o sa avem intr-un final acele permise atat de mult visate luate de la tutungerie sau chioscul din coltul strazii,dar daca nu cerem ca acele permise sa garanteze accesul la resursa acvatica din apele naturale tot un drac
se doreste sa ni se inchida gura cu eliberarea permiselor neconditionat,dar acele permise doar iti vor da drept de pescuit insa cum spunea si dady "poti sa pescuiesti si pe trotuar nu e nevoie sa fii pe marginea apei" - "permisul este o taxa pe viciu"
deci concluzie - fara acces la resursa acvatica naturala nu facem nimic
aaaaaa,
gigi stefan si clica lor de la ANPA si CNAFP trebuie sa faca multe ,f multe pt pescuitul recreativ/sportiv (apropo stiati ca termenul de recreativ cica nu exista decat la romani?asa sustin unii) ca sa i se mai spele din pacate.
ceea ce nu cred sa se intample

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.