Jiji Stefan la OTV
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
exact, trist dar asta se intampla. Insa cum naiba si cu cine naiba sa ne aliem? E nasol ca mai toti dintre noi au familie si slujba. Chiar daca ne doare ce se intampla in pescuit, chiar daca strigam in gura mare si aratam hotii, mai nimeni dintre noi nu isi poate risca slujba si familia sa incerce sa faca ceva real, palpabil, sa isi asume raspundera de a crea ceva si de a face ordine in tot talmes-balmesul voit intretinut in pescuitul sportiv.... 

Malin,malin scrie:Luci, omul s-a referit la asociatiile care au aparut special pentru a pune mana pe permise pentru a le comercializa. Inchipuie-ti ca iei un permis cu 200 de la Companie si il dai fraierilor cu 700. 500 iti raman si ii bagi in buzunar. Esti ONG nonprofit, nu platesti taxe si in acelasi timp toti fraierii care ti-au bagat banii in buzunar devin membrii TAI. Adica ii poti folosi ca pe o masa de manevra. Vezi constructia lui Popescu. Perversiunea legilor care ar fi trebuit sa le schimbe pe cele strambe este adevaratul motiv al durerilor de cap pe care le are Gigi acum. Asocierea obligatorie si vrajeala cu poporul care gospodareste apele publice sunt doar doua din metehnele gandirii cu care a plecat acum un an Gigi la drum. In acea emisiune eram prezenti toti pentru a discuta despre federatie. Gigi a avut un of si l-a spus. Timpul a trecut si emisiunea s-a varsat. Urmeaza probabil candva o alta emisiune care sa abordeze subiectul "federatii". Nu am intervenit pentru ca nu despre Turneul AVP era vorba ci despre asociatiile de pietari care au iesit cu permisele la taraba. Gigi Stefan are acum o obligatie: sa repare stricaciunile, sa desfiinteze iobagia pescarilor si sa croiasca o lege care sa acorde mai multa atentie pescuitului sportiv. Ceea ce imi doresc cel mai tare este ca ANPA si prin aceasta chiar Statul sa recunoasca impactul economic al pescuitului sportiv/recreativ, care este departe de a fi neglijabil, asa cum incerca sa ne convinga acum ceva luni de zile Adrian Ionascu. Grupul liberal care ne sustine in parlament si care a modificat proiectul de lege in favoarea pescuitul sportiv are de dat la Camera Deputatilor o batalie in toata regula cu tentaculele mafiei pestelui care viseaza la apele publice si la banii europeni. Din pacate exista riscul ca telespectatorii sa ramana cu ideea ca asocierea este un pacat. Am intervenit tocmai in sensul acesta, pentru a atrage atentia ca nu asocierea este problema, ci obligativitatea asocierii pentru a obtine un drept. Daca Gigi o da la intors si reuseste sa dea drumul la permisele pentru toata tara care pot fi cumparate de la magazinul de scule pescaresti, de la posta sau de la benzinarie, atunci cred ca il putem ierta de toate pacatele. Va semna astfel abolirea AGVPS-ului si a altor APS mamut care se pregatesc acum pentru o noua colectivizare.
daca "omul" a fost acolo numai pentru pentru asociatiile care au cumparat carnete si le-au revandut si n-au facut decat sa incaseze banii , voi asociatiile pe care le reprezentati (ca banuiesca ca d-aia ai fost invitat tu, Sorin, Rosioru -Vladeanu si un reprezentant AGVPS) de ce nu i-ai spus direct ca de populari nu se ocupa asociatiile, asa cum prevede legea si mai mult decat atat chiar ii este interzis.
Stiind conflictul, eu cred ca emisiunea de la OTV a fost numai o incercare de a denigra (cum de altfel se incearca fatis prin toate modurile pe acest site) FNPS si pe Popescu si de sustinerea FRPS a craparilor.
Eu cred totusi ca ati ajuns mult prea departe iar de pierdut nu avem decat noi toti . Asa cum bine spune un proverb "divide et impera"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Chestia cu popularile in ape publice, adica in Delta si in rauri chiar nu ma intereseaza. Vorbim discutii.Gyorg scrie: daca "omul" a fost acolo numai pentru pentru asociatiile care au cumparat carnete si le-au revandut si n-au facut decat sa incaseze banii , voi asociatiile pe care le reprezentati (ca banuiesca ca d-aia ai fost invitat tu, Sorin, Rosioru -Vladeanu si un reprezentant AGVPS) de ce nu i-ai spus direct ca de populari nu se ocupa asociatiile, asa cum prevede legea si mai mult decat atat chiar ii este interzis.
A fost o asperitate care nu a meritat sa manance din timpul emisiunii. In alta ordine de idei, nu eram moderator.
Nu retin sa se fii pronuntat numele lui Popescu sau APS Alba intr-un mod denigrator in timpul emisiunii.Gyorg scrie: Stiind conflictul, eu cred ca emisiunea de la OTV a fost numai o incercare de a denigra (cum de altfel se incearca fatis prin toate modurile pe acest site) FNPS si pe Popescu si de sustinerea FRPS a craparilor.
Deci nu avem decat sansa sa mergem cu aspalba... Gyorg iti respect punctul de vedere dar nu il impartasesc.Gyorg scrie:Eu cred totusi ca ati ajuns mult prea departe iar de pierdut nu avem decat noi toti . Asa cum bine spune un proverb "divide et impera"
P.S. A fost doar un inceput de discutie. Nu disecati discursurile din emisiune ca in confruntarile electorale.