Statistica e matematica ghicitului, deci e, pana la urma, tot matematica. Si, da, am scris mai sus ca ma refer la statistica.nucus scrie:Cind spui matematica te referi la statistca?Se pare ca e singura aplicabila in biologie.Gindest-te ca s-ar putea sa fie purtatorul unui virus in stare latenta dar care in anumite conditii sa devina extrem de virulent si nociv.
Am repetat ca sunt de acord cu introducerea bass-ului "pe sestache" dar numai in balti private si bine controlate. Daca se vrea mai mult de atat, trebuie respectata legea (cu toate rezervele pe care le am fata de ea).
Mi se pare contraproductiv sa ne certam aici pe teme de preferinte personale, sau de moralitate. Este inevitabila introducerea acestui peste in Romania. Dupa cum zicea cineva mai sus, pana la urma se va gasi "desteptul" care sa o faca, indiscriminatoriu. Vrem sau nu, facem parte din natura, asa ca, daca cineva aduce "un bidon" cu bassling din Spania (sa zicem) si-i arunca in lacul de acumulare de nu stiu unde, asta e... Tot raspandire naturala e la urma urmelor