Vasile...m-ai lasat masca!
De la cine sa fi aflat daca eu cu Iliuta am discutat personal prima oara in viata cu putin timp inainte de Profimix' 003 (cand deja era infiintata asociatia P4E) iar cu R. Raduta n-am avut ocazia sa vorbesc personal decat telefonic in '99 si apoi la Carligul de Aur din 2000 sau 2001, cand am schimbat cateva vorbe cu dansul, dar nimic legat de vreo federatie.
Cu cine sa fi infiintat Federatia de Pescuit Sportiv, cand pana in 2003 in Bucuresti erau doar doua asociatii private de pescuit la crap (APCR si Pelicanul), iar pentru o Federatie Sportiva trebuie sa ai asociatii/cluburi in vreo zece judete diferite. Iar in acel timp cred ca nu erau in tara decat cateva infiintate, cat sa numeri pe degetele de la o mana (si aia ciunga).
Probabil ca s-a incercat recunoasterea a carpfishingului ca sport in Ro, dupa succesul avut atunci cu Cupa Mondiala de Crap de la Sarulesti.
Cei doi despre care stiam ca intentionau sa faca o Federatie de Pescuit Sportiv au fost Gigi Stefan si Victor Tarus, asta de abia anul trecut. N-a fost un secret si l-am impartasit si baietilor din asociatie.
Uite care-i treaba, ca sa nu-i mai stresam pe baietii de pe site...Dintre toti cei care au plecat intr-un fel sau altul din asociatie, esti singurul care tot are ceva de spus impotriva ei sau a membrilor actuali (eu cu precadere fiind vizat). Daca vrei sa imi adresezi mesaje, scrie-mi te rog pe privat. Putem sa ne intalnim si la o bere daca vrei (o dau eu, ca stiu ca esti carpanos

) si punem lucrurile la punct, daca mai este ceva de pus.