Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Mai 2006, 09:24

@ iujin

nu ma intelege gresit,nu am nimic cu asociatiile nou infintate,numai ca ma deranjeaza stilul de impaunare cu nr. mare de membri fara sa se faca nimic concret pt ei.
vorbesti de rabdare si de faptul ca ajvps-urile nu au facut nimic pana acum,eu unul am rabdare dar nu vreau ca noile asociatii sa se raporteze la rezultatele ajv-urilor,trebuie sa se miste mai repede si cu rezultate vizibile si notabile, nu laudari cu nr de membri.(cred ca nici 10% din nr lor de membri nu s-au inscris din convingerea de a face ceva,s-au inscris doar din faptul ca erau satui de ajvps)

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 23 Mai 2006, 10:47

Io mai sus am vazut doar raspunsul la intrebarea lui blackmind. Nu cred ca se laudau. Eu o sa vad exact ce o sa faca pentru ca pescuiesc mai mult in zona Alba, si atunci o sa critic daca este cazul.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Mai 2006, 14:52

adiwolf e exact cum iti imaginezi e fostul ajvps spart(cica) asociatie cu 1.300 .... nu vreau sa fiu rautacios dar mie unu mi s-a parut ciudat sa vi in spate cu 1.300 de membrii sa promiti drepturi egale si la asociatile cu 10-15 membrii...
De ce nu a fost facuta federatia in Bucuresti? sa "vrei" sa faci bine pescarilor sa faci o federatie hop tomp in Alba de ce nu in fostele capitale Curtea de Arges sau in Campulung Muscel? vorba aia piulai domne...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

apsalba
veteran
veteran

FEDERATIE

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2006, 15:41

Ma numesc Stefan Popescu si sunt presedintele APS Alba. Este de la sine inteles sa fie atita suspiciune in a vedea o aparitie noua intr-o forma care se credea consacrata(AGVPS).
Intrebarea este nu de ce avem atitia membri, ci de ce toti fostii membrii AGVPS vin la noi.
Pentru a inlatura orice suspiciune si a demonstra ca avem o alta viziune asupra managementului asociatiei, v-as enumera strategia noastra pentru dezvoltarea asociatiei si a multiplicarii ei la nivel national.
In primul rind asociatiile trebuie sa devina ceea ce este scris in actul normativ de inregistrare(OG 26/2000, aprobata cu Legea 246/2005).
In ceea ce ne priveste vrem sa integram pescuitul intr-o forma coerenta si am considerat necesar sa o promovam ca si componenta a dezvoltarii durabile a turismului.
Avem in vedere strategia nationala de dezvoltare a pescuitului si acvaculturii intocmit de ANPA de la care mai asteptam si Planul de actiune.
Dezvoltarea pescuitului nu se poate face numai cu bune intentii ci si cu un managemenbt performant si adaptat cerintelor europene in ceea ce priveste pescuitul spotiv.
APS Alba deja dezvolta proiecte cu comunitatile locale avind in intentie ca prin proiecte finantate de fondul de mediu pentru refacerea biodiversitatii si cu cofinantare a CNAFP si Consiilor locale sa infiintam peste 1000 ha luciu de apa in care sa se practice pescuitul.
Am inceput pregatirea echipelor pentru pescuit sportiv pe specialitati.
Avem deja membri consacrati, pe care in curind ii veti gasi pe site-ul nostru.
Vrem sa facem din judetul Alba un etalon in ceea ce piveste pescuitul spotiv.
Daca ati vizitat site-ul nostru ati vazut un progam facut cu Cercetasii crestini pe valea Ampoitei.
Va asiguram ca stim ceea ce vrem si chiar o vom face.
Cit despre infiintarea FNPSR la Alba Iulia luati-o ca um simbol:
Aici s-au unit romanii, aici s-au unit pescarii. Contati pe seriozitatea si profesionalismul nostru.
Cu scuze ca nu pot sta tot timpul pe forum,
al dv. Stefan Popescu

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 23 Mai 2006, 15:41

Desi sint satul sa tot spun lucruri deja de nu stiu cite ori spuse, intervin spre a lamurii anumite probleme. De ce la Alba? Pai simplu, pt ca la reuniunea de la Buc. cei din zona au alte interese ei considerindu-se in buna parte, mai ales cei ce s-au prezentata, Bucurestiul si restul tarii. Adica interesele nu mai coincid. Bucurestiul nu mai are ape ale dom. public naturale de cit f putine care nu mai prezinta interes d.p.d.v. al asocierii. La ei se practica luciul de apa privat si asociatia. Acest lucru simplifica foarte mult problemele lor. Ei nu se pot federaliza cu noi care avem o multime de alte probleme pe care ei nu le au. Este normal sa vrea altceva. In cazul ca pe parcurs vor ceea ce vrem si noi, restul lumii, atunci se pot afilia. De ce la Alba? pai pentru simplul motiv ca nici o alta zona, nici Pitestiul, nici C. de Arges, nu a facut propunerea la modul serios si nici nu avea puterea de a sustine infiintarea acestei federatii.Alba Iulia, cinste lor, a fost asociatia care si-a pus la dispozitie si spatiul si logistica si finantarea pt. aparitia acestei federatii. De ce la Alba? Pt. ca pe mine nu ma deranjeaza sub nici o forma sa merg la Alba, ba chiar mai mult, imi si place, este o zona mai centrala si mai accesibila din mai multe parti ale tarii. De ce Alba? Nu in ultim fapt, dar oamenii din aceasta zona s-au destupat poate mai repede ca altii, si au venit in numar coplesitor sa sprijine aceasta federatie cu toata afectiunea lor.De ce Alba? Pt ca acolo exista un nucleu de oameni de mare valoare, oameni care au o mare dorinta de a face ceva fara a trece prin filtrul propietatii private absolut oricare activitate destinata acestui scop. Acest exemplu este de vazut la ajvps-uri, unele dintre ele. Deocamdata cei ce au depus cererile de aderare sint asociatii reprezentate de catre oameni de mare probitate morala si intelectuala. Cam astea sint in linii mari citeva raspunsuri la de ceu-rile puse de dumneavoastra.Mai sint si altele, dar momentan ajunge. Toate asociatiile care au aderat si care au depus cereri de aderare, au felicitat idea de a fii federatia la Alba. Sa fie intr-un ceas bun.

apsalba
veteran
veteran

Federatie

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2006, 16:20

Pentru cei interesati cu adevarat, va asteptam vineri 26 mai 2006 la sala nr 20 a MAPDR ora 10, la intilnirrea ANPA cu asociatiile din toata tara.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Mai 2006, 17:20

da corect nu pot fi intrunite toate doleantele asociatilor, multe asociatii au fost infintate din dorinta pescarilor de a fi mai bine... toti cauta in Federatie un sprijin (unii au probleme cu justitia), unii vor bani pentru concursuri, unii vor sa populeze etc... nu stiu daca deocamdata se pot atinge toate "cerintele"
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 24 Mai 2006, 07:06

@ apsalba

La intalnirea de la sediul ANPA de pe 26 Mai veti sustine si d-voastra eliminarea obligativitatii asocierii din legea pescuitului ??

apsalba
veteran
veteran

federatia

Mesaj de apsalba » 24 Mai 2006, 07:28

Daca se elimina asociatiile cine mai administreaza zonele de pescuit? CNAFP, ANPA, Consiliile locale?
Asociatiile trebuie sa constientizeze ca au de lucru, nu sunt un forum de discutii.

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 24 Mai 2006, 07:46

apsalba - intrebarea lui flydb era daca la intalnirea de la anpa din 26 mai veti sustine eliminarea obligativitatii asocierii si nu eliminarea asociatiilor.

atentie la exprimare!...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

Scrie răspuns