Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
E mare diferenta intre sponsorizarile astea (gandeste-te cat la suta au fost echipamente si cat bani dati din cont de firma) si a sponsoriza o federatie. Federatiei nu-i poti da echipamente, trebuie sa-i dai bani, si nu vorbim de sume mici.mrvily scrie:Adi
Si Energofisul a sponsorizat si sponsorizeaza o echipa de stationar chiar daca echipa nu a iesit bine acum doi ani nu au retras sponsorizarea si sa vazut in 2005 au iesit campioni[nu vreau sa spun ce au facut in 2004}plus ca sponsorizeaza o gramada de concursuri de spining {rapitori}ca sa nu mai punem la socoteala concursurile propii de stationar[chiar si pentru copii} si cel de spining.
parerea mea este ca nu trebuie pusi toti intr-o oala.....
Cu lacrimi Bastus!
oricum ar suna aici se discuta despe o federatie.....nu despre o asociatie......asta nu inseamna ca tu nu ai dreptate in ce spui....poate ai.....dar sa lasam pentru alte topicuri (ca sunt berechet)postari pe tema P4E..... ca sincer mie mi s-a facut greata de cearta voastra.......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
mercic pentru complimentmrvily scrie:Stiu esti un dragutz cu toate ca alti zic alceva.... dar eu lui FLYDB din Tirgoviste ii cerusem sa ma lamureasca de unde pina unde sia luat Asociatie Domnul Trentea.musKloiu scrie:Hai ma ce reaq iar o dam in "scandalul" P4E?...........
Si inca astept poate are curajul sa raspunda.

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Al. Trentea: " ... fff... Nominalizeaza te rog persoana (persoanele?) pe care o stii necinstita, si care ar putea face parte dintre organizatori.
Evident, cu dovezi, nu cu presupuneri. Adica de genul: "Stan Papusa a luat spaga 100 euro la concursul cutare ca sa inchida ochii la incalcarea regulamentului de catre X-ulescu, acesta castigand in acest fel concursul" sau "Pe cand era presedinte/secretar/contabil la clubul Y a fost prins dupa ce a furat 1000 de euroi si o mulineta Shimano Stella din patrimoniu", etc., etc. Daca nu cunosti, abtine-te..."
Al, reciteste te rog postul lui Gerula caruia i-am raspuns si ai sa vezi ca era vorba de bani de la buget pentru FEDERATII SPORTIVE. Iar eu m-am referit tocmai la aceste FEDERATII SPORTIVE in general, nu la vreo federatie de pescuit sportiv, care, pana una alta nici nu exista. Ca sa nu mai spun ca una e federatia si alta ASOCIATIA. Asa ca te-as ruga sa-ti reconsideri pozitia ... 10x
Evident, cu dovezi, nu cu presupuneri. Adica de genul: "Stan Papusa a luat spaga 100 euro la concursul cutare ca sa inchida ochii la incalcarea regulamentului de catre X-ulescu, acesta castigand in acest fel concursul" sau "Pe cand era presedinte/secretar/contabil la clubul Y a fost prins dupa ce a furat 1000 de euroi si o mulineta Shimano Stella din patrimoniu", etc., etc. Daca nu cunosti, abtine-te..."
Al, reciteste te rog postul lui Gerula caruia i-am raspuns si ai sa vezi ca era vorba de bani de la buget pentru FEDERATII SPORTIVE. Iar eu m-am referit tocmai la aceste FEDERATII SPORTIVE in general, nu la vreo federatie de pescuit sportiv, care, pana una alta nici nu exista. Ca sa nu mai spun ca una e federatia si alta ASOCIATIA. Asa ca te-as ruga sa-ti reconsideri pozitia ... 10x