Eu pescar amator, ma chinui sa prinz un peste pe ici pe colo, la o dimensiune trecuta de kil, ma relaxez , ma intreb unde e pestele de altadata...no deh, d'astea existentiale....
Voi (care va stiti cu musca, vobleru,lingura) pe cacilua , pescari profesionisti, fluturati aci pentru mine cuvinte savante : concurs, federatie ...bag io seama ca asta ne arde si macina sa avem sport din pescuit, sa ne facem "arene" cu "piste" din apele putine la care mai avem acces sa fie concesionate sau cum or fi sa se puna CONCURS pe ele si sa se duca si alea pe gestiunea cuiva...ma rog , o fi , no fi asa , asta mai vedem...
Si acu intrebarea ca sa intzalag si io "care este rolul concursurilor?" asta vreu io sa stiu, ca io care privesc sportul asta ca pe o chestie recreativa pe bunul plac al fiecaruia vreau sa stiu ROLUL si a federatiei si a concursurilor .... ori vreti sa dovediti ca vrunu ii mai bun, ori sa le aratati la aia de dincolo ca sunteti mai buni ori nush...asta e o chestiune care ma roade pe mine, ala care ma uit in jur si ma intreb pe ce dreq de ape face lumea asta concurs , ca vaz ca lipsa pestelui din ele nu mai e problema decat pentru amatoru ca mine...ca iote asa ca si la fotbal ajungem in Champions League cu 10 echipe dar de fapt avem un singur teren care se preteaza la o astfel de treaba

Personal un mic concurs cu pretenii imi pare mai distractiv decat unu dasta cu alai si trambite "care si care e mai bun", asta ii umila mea parere , de vrut nam vrut sa jignec pe nimeni, si daca cineva sa simtit lezat imi cer scuze, doar ca asa imi pare o treaba gen "tzara arde si baba se piaptana" ca daca tot apare o Federatie o sa mai avem s'un Mircea Sandu la ea si atunci n-as vrea sa-mi aduc aminte de postul asta