P.S. Fara acordul celor doi extraordinari pescari de clean, Paul si Nick, sa nu va mai dati cu parerea pe forum ca...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ionutz_gr scrie:Si eu pescuies la clean..si in perioada rece nu am prins pt ca nu am fost....de prea multe ori...dar asta nu inseamna ca nu se poate...si chiar imi face placere sa citesc ..si sa vad ca altii au avut mai mult succes ca mine
Paul scrie:Si eu, pana anul trecut, am crezut ca cel mai bine se prinde cleanul la mormoloc sau la boaba de porumb.... si chiar incepusem sa scriu un articol pe tema asta, "Pescuitul cleanului la momeli naturale" , dar voblerul mi-a aratat ca se poate si altfel...
Cred ca avem in fata un caz in care marea majoritate a pescarilor stiu ca nu se prinde clean iarna; Paul nu a stiut ... si a prins. Cum si de ce va afla daca va persevera si iarna urmatoare. Important e sa iasa la pescuit, caci stind in casa (iarna) sigur nu va prinde peste. Chiar daca lunile decembrie si ianuarie nu vor mai semana cu o toamna tirzie.Paul scrie:Si eu, dupa 20 de ani de pescuit la clean (plus mreana si scobar) am mai invatat si inca mai invat si chiar de la persoane mai mici decat mine