IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici mie nu-mi convine deloc iarna asta dar cred ca nu mai suntem noi invatati cu ierni adevarate , de fapt cred ca este o iarna normala .
Intebati-va parinti sau bunicii sa vedeti ce spun .
Dar cred ca are si o parte buna . Asa cum noi nu putem sa mergem pe apa , ma gandesc ca nici plasarii, japcarii si chiar "sportivii" cu 20 de lansete cu pestisor nu pot iesi . Si astfel toata iarna , adica aproape jumatate de an a fost o binemeritata pauza de refacere .
In toate baltile inghetate tun a putut si stiuca sa depuna linistita.
Intebati-va parinti sau bunicii sa vedeti ce spun .
Dar cred ca are si o parte buna . Asa cum noi nu putem sa mergem pe apa , ma gandesc ca nici plasarii, japcarii si chiar "sportivii" cu 20 de lansete cu pestisor nu pot iesi . Si astfel toata iarna , adica aproape jumatate de an a fost o binemeritata pauza de refacere .
In toate baltile inghetate tun a putut si stiuca sa depuna linistita.
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
-
- veteran
Re: :)
Colegu'razvi scrie:@ ANDREI RIGA, colegu, crede-ma pe cuvant, astept si eu sa scot lansetele la apa anul asta. In 2010 am fost de 3 ori la copca si cam atat. Dar si schi`ul e frumos.. Incalzeste inima![]()
![]()
Te poftesc in Maramu' sa vezi ce frumos e
Crede-ma de data asta tu, ca-mi place "rau" cum e p'acolo pe la voi, am fost odata acu fo cativa ani , atunci cand s-a "maritat" frate-meu cu o fata de pe la voi (faina fatuca de altfel) si de-atunci am mai tot fost invitat de cateva ori, da din pacate pentru o vizita pe la voi tre sa-mi planific macar vreo trei zile de concediu pe care inca nu le-am gasit. Am promis insa ca anu ista , mort copt, ajung acolo. asa ca atunci cand se va intampla, te anunt cu mare placere !

-
- veteran
un moft ! trece repedeFario_nebunu scrie:E poveste faza cu incalzirea globala....de fapt va veni o glaciatiune, e clar. Exista un ciclu inexorabil, nu scpama de glaciatiu, care, apropo, dureaza cam 100.000 de ani!shimano scrie:Voi ati auzit de RACIREA GLOBALA????? Nu? Nici eu, dar incep sa cred in ea.