IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
http://www.jurnalul.ro/webcam/olimp-pop ... or-29.htmlovidiu scrie:Fratilooor e de rau...iar e sfarsitul lumii afara...
In sezonul Primavara 2010 adica lunile iulie august poate se vor dezgheta apele care pe aici au inceput sa inghete la loc...
ce vreme oribila....
stiti vreun loc cald pe planeta?
- danielcocea
- veteran
iarna
eu sunt de parere ca este foarte buna iarna asta
....in momentul cand o sa inceapa sezonul ( pt unii nu s a incheiat niciodata ) o sa pescuim mult mai indarjiti si cu mult mai multa pasiune....este ca intr o casnicie ...cu cat stai mai mult timp departe de sotie cu atat o sa iti doresti sa fii mai aproape de ea atunci cand o vezi....fire intinse.... 

- PescarNebun
- senior
:)
Eu ma bucur ca inca-i zapada. Inca pot profita de schi, vin fiert si gratar pe zapada.. O fi el timp si de pescuiala

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- veteran
Auzi Razvi,
Nu vrei tu sa fie iarna numa acolo la Maramu', asa mai spre Coruia, sa te dai tu cu skiurile si-n iulie?
si la noi sa fie primavara de maine? Ca mie mi-a ajuns, ca aici langa Bucuresti, am scos zapada cu buldozeru' din curte
Si te dai tu cu skiurile tot anu si cand vrei la peste, top in masina si vii incoa la Dunare sau la Neajlov, sau la vreo balta 
Nu vrei tu sa fie iarna numa acolo la Maramu', asa mai spre Coruia, sa te dai tu cu skiurile si-n iulie?