vrei sa iti arat un filmulet cu apa mea de baza acu doo zile, ca am mers 600 m prin zpapada de 40 cm seminghetata pan l aea, si malurile au gheata de 25 cm inca ? si nu ma plang
IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
ma, ej cam trist in ultima vreme, ce naiba ? Vazui ca dl Cristianoo le-o gasit cuibarul pe balta aia de va pozati voi
....
vrei sa iti arat un filmulet cu apa mea de baza acu doo zile, ca am mers 600 m prin zpapada de 40 cm seminghetata pan l aea, si malurile au gheata de 25 cm inca ? si nu ma plang
....dar vine vine primavara 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
O veni, bre.....dar poate s-o asterne doar la tine...ca la noi......................MuskMd scrie:ma, ej cam trist in ultima vreme, ce naiba ? Vazui ca dl Cristianoo le-o gasit cuibarul pe balta aia de va pozati voi....
vrei sa iti arat un filmulet cu apa mea de baza acu doo zile, ca am mers 600 m prin zpapada de 40 cm seminghetata pan l aea, si malurile au gheata de 25 cm inca ? si nu ma plang![]()
![]()
....dar vine vine primavara
Cat despre Crystianoo....lasa-l sa se bucure
Apropo....sambata o sa fim in echipaj......aoleuuuuuu aoleuuuuuuuu..Cristi, Dan.... aoleuuuuu ce o sa dau pe voi
Si n-a fost greu rucsacul ?MuskMd scrie: am mers 600 m prin zpapada de 40 cm seminghetata pan l aea
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ma, sincer, nu.... 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- moneytehnik
- veteran

In Bucovina se face PASTELE cu zapada?
Pe TIHUTA au fost nevoiti sa bage utilaje de dezapezire!!!
Doar ce sau mai dezghetat raurile de munte... cam exagerata iarna asta, nu face loc PRIMAVERII?
Pe TIHUTA au fost nevoiti sa bage utilaje de dezapezire!!!
Doar ce sau mai dezghetat raurile de munte... cam exagerata iarna asta, nu face loc PRIMAVERII?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)