Asa probabil ca se va dezgheta in Iulie si va ingheta la loc in August
IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
E posibil ca topirea acestori zapezi sa aduca ape mari in primavara. Nu-mi doresc ca cei deja napastuiti sa sufere si din cauza inundatiilor, dar daca la sfarsitul lunii mai / inceputul lunii iunie Dunarea va fi la cote de atentie sau de inundatie - anul asta va fi si peste. Asa ca tot raul spre bine.
Inundatii oricum or sa fie, in functie de incalzirea vremii or sa fie mai mari sau mai mici ca intensitate. Era mare nevoie de precipitatii, indiferent de forma lor, la ce seceta a fost anul trecut inca mai este nevoie de apa. Sa speram ca odata cu topirea zapezii sa nu inceapa si ploile ca va fi vai si amar ...
- cristinel33
- utilizator constant

Re: IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
daca o sa se incalzeasca treptat nu o sa fie mari probleme dar daca o sa se incalzeasca brusc ....
eu sper la prima varianta ...
eu sper la prima varianta ...
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
A VENIT PRIMAVARAAAAAAAAA !!!

Unde a venit? la mine sunt -4 grade si bate si un vant de zici ca... hai sa nu zic ca vine iarna ca se supara si se intoarcelucky_51 scrie:A VENIT PRIMAVARAAAAAAAAA !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu aveam 5 cm de zapada pe masina in dimineata asta.
Poate avem noroc si de saptamana viitoare chiar incepe primavara
Poate avem noroc si de saptamana viitoare chiar incepe primavara
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Ne plangem acum de iarna asta care nu se mai duce dar cine stie ce calduri ne asteapa la vara de n-o sa stim pe unde sa ne ascundem.
steff scrie:Unde a venit? la mine sunt -4 grade si bate si un vant de zici ca... hai sa nu zic ca vine iarna ca se supara si se intoarcelucky_51 scrie:A VENIT PRIMAVARAAAAAAAAA !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
In suflet prietene, in suflet !!!