IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
re
Sa vezi ce efect are spray-ul de parbriz noaptea cand vine o masina din sensul opus !mircioneolt scrie:eu am luat sprai de iale pt inghet si am mesmelit si lamele si parbrizul si e ok
-
- veteran
Inca n-am ajuns acasa! Comedia comediilor e ca la televizor s-a anuntat ca prelungirea Berceni va avea circulatia intrerupta in seara asta intre 20.30 si 22,30 ptr dezapezire. Ha,ha'ha , pai oameni buni , circulatia e intrerupta de ieri dupa-amiazaANDREI RIGA scrie:Mai ales timp ! Acu m-am intors in oras, mi-am pus motorina si acu astept langa o masina de politie sa se deblocheze drumul!Care inca nu s-a deblocat, asa cum spunea Piedone la Realitatea.rosu r. scrie:Da ai avut ceva timp si nervi sa scrii atata mesaju in masna Andrei . Sper sa ajungi cu bine acasa .
Am facut o tura,dus intors,pe jos,mars fortat,pana la Petresti(Corbeanca).Viscol,vizibilitate redusa,ce mai,tot tacamul. Trebuia sa ajut o rubedenie cu niste medicamente.In 5 ore treaba era rezolvata.Ba am ajuns si la Universitate acum,pe seara,la protestul zilnic.
>>Andrei,cred ca este o varianta si pentru tine daca nu rezolva autoritatile nimic.
>>Andrei,cred ca este o varianta si pentru tine daca nu rezolva autoritatile nimic.
-
- veteran
Re: re
se poate nu te contrazic dar nu merg noaptea mai ales acum....caci azi am dat o raba de zapada afara din curtejackspinner scrie:Sa vezi ce efect are spray-ul de parbriz noaptea cand vine o masina din sensul opus !mircioneolt scrie:eu am luat sprai de iale pt inghet si am mesmelit si lamele si parbrizul si e ok

-
- veteran
N-o sa va vina sa crede-ti dar la incercarea din seara asta de ajunge acasa, am vorbit chiar cu Piedone, asta dupa ce-am fost intors din drum de politie. L-am intrebat daca v-a deschide sos Berceni in seara asta. Imi raspunde politicos ca s-a dat drumul. Io-i spun ca tocmai m-a intors Politia. El pune mana statie si vorbeste cu un om de-al lui: " Bai "cutare" ce faceti acolo? "Pai dom primar, mai avem doua tiruri si ajungem la centura"--- pai mi-au spus ca se circula!---"Don' Primar, eu sunt aici si nu circula nimic!". Piedone mormaie niste suduieli si-l intreaba pe om: "Deci intr-o ora ii dati drumul?"Raspunsul vine: "Da dar la sfarsit sa mai treaca domnu' X o data, de doua ori dintr-un cap in altul." Si Piedone ii spune : " OK , sa-mi spui cu 20 min inainte sa-ti trimit utilajele." Se intoarce spre mine si-mi spune : intr-o ora ii dam drumul!
Tre sa recunosc ca mi-a placut si intre timp, cat am scris, cele doua utilaje au trecut pe langa mine asa ca am sperante! Tineti-mi pumnii!
Tre sa recunosc ca mi-a placut si intre timp, cat am scris, cele doua utilaje au trecut pe langa mine asa ca am sperante! Tineti-mi pumnii!
-
- veteran
Ura ! Sunt acasa, e cald merge curentul, merge si internetul si cel mai important , cainii sunt bine ! Inchipuiti-va un caine lasat doua zile in casa si n-a facut nici pic de mizerie. Imi vine sa-l sarut frantuzeste!
Zapada insa, grupa mare. Troienele sunt cat portile. Poarta intermediara am trecut-o pe deasupra (n-am sarit-o), pur si simplu am pasit linistit peste ea. Partea din vant a zapezii e inghetata si ma sustine si pe mine (140+)
Si ca sa spun totul, in locul in care asteptam eu sa se dea drumul la circulatie si admiram doua namile de utilaje care trepidau nervoase langa mine, apare si Piedone. Ma dau jos din masina si-l intreb daca dupa utilajele alea doua pot pleca si eu sa ajung acasa. ma intreaba unde stau si ii spune unui politist"local" sa-mi dea numarul de inmatriculare prin statie ca sa mi se dea voie sa trec . Se intoarce spre mine si-mi spune sa plec si ca "o sa vad , precum Moise, apele cum se despart." Si trebuie sa recunosc ca a avut dreptate. Drumul e "taiat" printre niste troiene care aveau uneori si 3-4 m inaltime .
Noapte buna

Zapada insa, grupa mare. Troienele sunt cat portile. Poarta intermediara am trecut-o pe deasupra (n-am sarit-o), pur si simplu am pasit linistit peste ea. Partea din vant a zapezii e inghetata si ma sustine si pe mine (140+)
Si ca sa spun totul, in locul in care asteptam eu sa se dea drumul la circulatie si admiram doua namile de utilaje care trepidau nervoase langa mine, apare si Piedone. Ma dau jos din masina si-l intreb daca dupa utilajele alea doua pot pleca si eu sa ajung acasa. ma intreaba unde stau si ii spune unui politist"local" sa-mi dea numarul de inmatriculare prin statie ca sa mi se dea voie sa trec . Se intoarce spre mine si-mi spune sa plec si ca "o sa vad , precum Moise, apele cum se despart." Si trebuie sa recunosc ca a avut dreptate. Drumul e "taiat" printre niste troiene care aveau uneori si 3-4 m inaltime .
Noapte buna
Re: re
Multi dau cu vaselina sintetica sau siliconica pe garnituri...Am dat si eu anul trecut..-27,4 ...ploi ce ingheata la sol....umezeala...furtuni de zapada...si nu s-au lipit..Atentie doar la haine cind intri si iesi...jackspinner scrie:da-i cu putin antigel sau cu glicerinaT.Adrian scrie:
PS: Stie cineva ce se poate face ca sa nu se mai lipeasca garniturile de cauciuc de portiere? A fost o aventura sa deschid masina in dimienata asta
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.