IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sherbamont
veteran
veteran

copca

Mesaj de sherbamont » 25 Ian 2012, 23:21

Salutare, la o copca as merge si eu.....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 25 Ian 2012, 23:52

Da ai avut ceva timp si nervi sa scrii atata mesaju in masna Andrei . Sper sa ajungi cu bine acasa .

mofo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mofo » 26 Ian 2012, 00:02

Stiu ca balta Matara 1 are ceva biban. La iesirea din localitatea Mariuta pe partea dreapta este un baraj. Matara 1 este balta din dreapta. A fost cineva pe ea?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Ian 2012, 00:09

rosu r. scrie:Da ai avut ceva timp si nervi sa scrii atata mesaju in masna Andrei . Sper sa ajungi cu bine acasa .
Mai ales timp ! Acu m-am intors in oras, mi-am pus motorina si acu astept langa o masina de politie sa se deblocheze drumul!Care inca nu s-a deblocat, asa cum spunea Piedone la Realitatea.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 26 Ian 2012, 00:18

OFFFFFF!!!

Ma repet , sper sa ajungi cu bine acasa k pe mine ma ia frigu numa cand ma uit pe geam si in oras e mai ferita treaba printre blocuri si tot e nasol .

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 26 Ian 2012, 01:04

Cumnatu si inca vreo 4 masini au venit de la Lehliu la Calarasi pe A2 cu vreo 2 pluguri si cu prefectul in fata . Au facut vreo 2 ore .

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Ian 2012, 06:47

Azi-noapte m-am intors in Bucuresti la parintii mei, iar azi la 05.00 am incercat sa trec din nou. Inca e blocat! Ba mai mult, sunt blocate si utilajele pe camp, alea care tebuiau sa scoata tir-ul rasturnat din nameti. La radio , de-abia pe la 06.15 purtatorul de cuvant al prefecturii(cred) a spus ca DJ401 este blocat si sunt curios cati Bucuresteni sau locuitori ai comunelor Berceni, Vidra Varasti, Dobreni,etc stiu ca asta inseamna de fapt sos Berceni. Aseara/azi-noapte se invarteau toti aia pe-acolo ca niste coaie intr-o caldare. Nu exista cineva pregatit la fata locului sa fie in stare sa faca o evaluare a situatiei, sa hotarasca exact care sunt masurile de luat, sa dea fiecaruia o sarcina precisa, sa stie exact care este utilajul potrivit ptr rezolvare si sa fie si in stare sa faca rost de el. La cei afara, cred ca sunt necesare masinarii cu senile de la armata. Acum m-am intors iar la parintii mei si sunt turbat ptr ca am cainii acasa in Berceni, unul in curte si unul in casa de ieri dimineata. Sper ca cel de afara, care in mod normal doarme noaptea in casa sa se fii descurcat cumva, iar celui din casa sa-i fii ajuns apa. "Noroc" ca nevasta-mea e in spital, iar copilul aici la bunici.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 26 Ian 2012, 08:00

Destul de nasoala situatia pe parte aia cu Berceniul. Desi nu pot sa-mi imaginez exact prin ce treci, am avut si eu surpriza sa ma trezesc cu DN1-ul inchis de la Piata Presei aseara cand ma intorceam spre casa.
Desteptii nu s-au gandit sa tina deschis macar pana in aeroportul Baneasa ca macar riveranii sa poata ajunge pe drumul normal acasa. Bine ca am avut ruta ocoloitoare sa ajung, dar daca stateam in Otopeni, aseara cred ca as fi dormit la serviciu :lol:
Oricum, cica mai tine vremea urata pana maine si de sambata se indreapta.

PS: Stie cineva ce se poate face ca sa nu se mai lipeasca garniturile de cauciuc de portiere? A fost o aventura sa deschid masina in dimienata asta :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Ian 2012, 08:21

salut, este o solutie impotriva aburirii/inghetarii parbrizului, care are efect si asupra lamelor de la stergatoare(nu raman lipite de parbriz); poate ar avea efect si la garniturile de la usi :wink:
cat despre iarna, ieri a fost cel mai frig pe aici: -8°C, dar zapada n-am vazut inca :oops:

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 26 Ian 2012, 09:21

T.Adrian scrie:
PS: Stie cineva ce se poate face ca sa nu se mai lipeasca garniturile de cauciuc de portiere? A fost o aventura sa deschid masina in dimienata asta :roll:
da-i cu putin antigel sau cu glicerina

Scrie răspuns