IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si la noi la cugir iarna ii in drepturi, ma mai plimb cateodata pe malu raului si mai vad cate un peste unduindu-se in apa si ma apuca cate un dor de a lua undita sa vad daca mai tin minte sa pescuiesc
insa maine cu ajutorul lui Dumnezeu is la cluj la aeroport si diseara in Barajas(madrid)poimane vizez permisele si pe anu asta si timp de 2 sapt cat stau cu treburi in spania voi avea ocazia sa dau de cateva ori la pastrav si la stiuca cu prieteni si poate pana vin se tiparesc si permisele pentru anu asta in romania

- silvian2007
- junior
.
Si la Braila a nins de zic ca s-a mutat muntele aici.
Dunarea are toane, a fost mare ca primavara, acu' scade cate 25-30 cm pe zi.De pescuit , nici vorba.
In rest, incep sa delirez, sa ma gandesc cum ar fi la o stiuca prin Kazakhstan sau la lostrite de Mongolia...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=10068
Dunarea are toane, a fost mare ca primavara, acu' scade cate 25-30 cm pe zi.De pescuit , nici vorba.
In rest, incep sa delirez, sa ma gandesc cum ar fi la o stiuca prin Kazakhstan sau la lostrite de Mongolia...

-
- veteran
Re: .
Nu fi asa optimist cu Mongolia - acum e acolo un ger cumplit, cred ca e gheata groasa de 1 metru pe raurile lor...silvian2007 scrie:Si la Braila a nins de zic ca s-a mutat muntele aici.
In rest, incep sa delirez, sa ma gandesc cum ar fi la o stiuca prin Kazakhstan sau la lostrite de Mongolia...http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=10068

merge bine in locul ala cu pomu vara,am vazut ca mai injos de pom e un repegus??(ma refer la spining, vara am vazut ca e plin locu de statzionarii) am oprit o data, chiar langa drum dupa casa pe stanga,adevaru ca nici nu am stat mult sa insist,dar ma interesa ca poate imi fac timp pe vara si incerc in repegus la un cleancosti scrie:dap... mai jos... cu vre- 7-8 km
-
- veteran
Ma intreb ce sansa e sa dai la spinning la clean pe un rau cu malruile cuprinse de zapada si gheata? In apa de 3-4 grade chiar se va deranja cleanul sa urmareasca o lingurita sau un vobler? Pe unde am vazut pescari de clean in iarna asta stateau chirciti pe mal si in carlig aveau matze de pui sau ficat. Cel mai trist pescuit: stai cu orele si astepti sa se miluiasca de tine vreun peste...