IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Mar 2011, 21:29

danstiucaru scrie: acuma nu mai cumpar martisoare nici lu nevastamia cas prea scumpe voblerele :D :D :D si eu ce fac cu martisoru? :D
de ce nu-i faci cadou un vobler? Ii scoti ancorele si-n locu' lor pui snur. Sau tot asa poti face cu o oscilanta :lol: Dupa 10 martie iti recuperezi cadoul :lol: :lol: :lol:
sapt trecuta am avut in italia juma de metru de zapada, ceea ce in zona asta nu e normal nici in decembrie. si de abia sambata pot spune ca s-a topit mai serios :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 07 Mar 2011, 21:32

danstiucaru scrie: iarna nare nici un farmec :D
are farmecul ei si iarna ! cum mai dam noi faliment daca nu mai e iarna ? iarna e anotimpul marilor investitii ! (multe ne rentabile :oops: ) iarna e cel mai frumos anotimp e anotimpul Cabelas , Bas pro , Tackle Warehouse, ETC .....

este cel mai frumos anotimp cu cea mai frumoasa culoare ,, Culoarea Falimentului " :lol: :lol: :lol:

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 07 Mar 2011, 21:38

modigliani scrie:Parerea mea : iarna asta nu exagereaza deloc ..... ca durata . Este la fel de lunga ca iernile copilariei mele . Diferenta insa , si aici poate sunteti de acord cu mine , este faptul ca anotimpurile sunt decalate cu aprox 1 luna . Si simt ca se petrece asta cam de 10 - 15 ani incoace ... .
Asta-i si impresia mea, am observat ca anotimpurile se suprapun in ultimii ani mult mai bine pe calendarul astronomic, deci primavara ar incepe mai degraba pe 21-22 martie. In cel mai fericit caz se suprapun pe calendarul de rit vechi (cu decalaj de 13 zile fata de cel actual).

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Mar 2011, 10:11

luci_t scrie:
danstiucaru scrie: acuma nu mai cumpar martisoare nici lu nevastamia cas prea scumpe voblerele :D :D :D si eu ce fac cu martisoru? :D
de ce nu-i faci cadou un vobler? Ii scoti ancorele si-n locu' lor pui snur. Sau tot asa poti face cu o oscilanta :lol: Dupa 10 martie iti recuperezi cadoul :lol: :lol: :lol:
sapt trecuta am avut in italia juma de metru de zapada, ceea ce in zona asta nu e normal nici in decembrie. si de abia sambata pot spune ca s-a topit mai serios :wink:
:D tare asta :D
nu imi pot permite ca are alergie numai cand imi vede pelerina sau rucsacu

:D
poate i pun cu un snurulet un xr 75 xcalibur frumos colorat care tocmai a ajuns din state...da de afla cat am dat pe ultima cda........ma exmatriculeaza

PETREMAN
junior
junior

Mesaj de PETREMAN » 08 Mar 2011, 10:42

danstiucaru scrie:
luci_t scrie:
:D tare asta :D
nu imi pot permite ca are alergie numai cand imi vede pelerina sau rucsacu

:D
poate i pun cu un snurulet un xr 75 xcalibur frumos colorat care tocmai a ajuns din state...da de afla cat am dat pe ultima cda........ma exmatriculeaza
:lol: Nevastamea nici nu ma mai intreaba daca am cumparat ceva :D ...se duce frumusel la geanta cu ,,prostii,, cum ai spune ea si isi da seama ca ,creste in greutate in fiecare luna :roll: ..deja are aproape 10 kg ,e bardaf ,dar daca astia scot chestii noi ,ce sa fac? Imi intelege pasiunea :D nu am cum sa ratez zile destea cu insemnatate ca 1 sau 8 martie....floricele ,martisoare.....deee ..merita si ele atentia noastra :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Mar 2011, 12:55

nevasta-mea are alta metoda: daca sutem in apropierea unui magazin de profil imi zice: "nu intri sa vezi ce mai este pe acolo?" si io de ciuda nu prea intru, sau daca intru nu fac investitii mari.
Da a mea are deja primite cadou doua lansete si doua mulinete :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Mar 2011, 15:07

luci_t scrie:nevasta-mea are alta metoda: daca sutem in apropierea unui magazin de profil imi zice: "nu intri sa vezi ce mai este pe acolo?" si io de ciuda nu prea intru, sau daca intru nu fac investitii mari.
Da a mea are deja primite cadou doua lansete si doua mulinete :lol:
cum adica?are ea?...vine cu tine la pesti?

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Mar 2011, 17:04

Are si bete de pescuit; ii place mai mult la stationar :roll:
Pana sa se nasca fetita mergeam destul de des impreuna la pescuit. De atunci nu a mai venit, dar vara asta or sa vina amandoua :wink: Am ochit deja primul bat de pescuit pt fetita. E un combo format dintr-o telescopica de 1m, echipata cu o mulineta de bait minuscula... O sa-l cumpar cu primul drum la magazinul chinezesc

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Mar 2011, 17:09

@luci_t

cred ca trebuie sa te inscri si tu aici
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... hlight=fsn
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Mar 2011, 17:20