Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
grey-wolf
- veteran

danstiucaru scrie: iarna nare nici un farmec

are farmecul ei si iarna ! cum mai dam noi faliment daca nu mai e iarna ? iarna e anotimpul marilor investitii ! (multe ne rentabile

) iarna e cel mai frumos anotimp e anotimpul Cabelas , Bas pro , Tackle Warehouse, ETC .....
este cel mai frumos anotimp cu cea mai frumoasa culoare ,, Culoarea Falimentului "

-
bogdan_br
- junior

modigliani scrie:Parerea mea : iarna asta nu exagereaza deloc ..... ca durata . Este la fel de lunga ca iernile copilariei mele . Diferenta insa , si aici poate sunteti de acord cu mine , este faptul ca anotimpurile sunt decalate cu aprox 1 luna . Si simt ca se petrece asta cam de 10 - 15 ani incoace ... .
Asta-i si impresia mea, am observat ca anotimpurile se suprapun in ultimii ani mult mai bine pe calendarul astronomic, deci primavara ar incepe mai degraba pe 21-22 martie. In cel mai fericit caz se suprapun pe calendarul de rit vechi (cu decalaj de 13 zile fata de cel actual).
-
danstiucaru
- veteran

tare asta
nu imi pot permite ca are alergie numai cand imi vede pelerina sau rucsacu
poate i pun cu un snurulet un xr 75 xcalibur frumos colorat care tocmai a ajuns din state...da de afla cat am dat pe ultima cda........ma exmatriculeaza
-
PETREMAN
- junior

danstiucaru scrie:

tare asta
nu imi pot permite ca are alergie numai cand imi vede pelerina sau rucsacu
poate i pun cu un snurulet un xr 75 xcalibur frumos colorat care tocmai a ajuns din state...da de afla cat am dat pe ultima cda........ma exmatriculeaza

Nevastamea nici nu ma mai intreaba daca am cumparat ceva

...se duce frumusel la geanta cu ,,prostii,, cum ai spune ea si isi da seama ca ,creste in greutate in fiecare luna

..deja are aproape 10 kg ,e bardaf ,dar daca astia scot chestii noi ,ce sa fac? Imi intelege pasiunea

nu am cum sa ratez zile destea cu insemnatate ca 1 sau 8 martie....floricele ,martisoare.....deee ..merita si ele atentia noastra

-
luci_t
- veteran

-
nevasta-mea are alta metoda: daca sutem in apropierea unui magazin de profil imi zice: "
nu intri sa vezi ce mai este pe acolo?" si io de ciuda nu prea intru, sau daca intru nu fac investitii mari.
Da a mea are deja primite cadou doua lansete si doua mulinete

-
danstiucaru
- veteran

luci_t scrie:nevasta-mea are alta metoda: daca sutem in apropierea unui magazin de profil imi zice: "
nu intri sa vezi ce mai este pe acolo?" si io de ciuda nu prea intru, sau daca intru nu fac investitii mari.
Da a mea are deja primite cadou doua lansete si doua mulinete

cum adica?are ea?...vine cu tine la pesti?
-
luci_t
- veteran

-
Are si bete de pescuit; ii place mai mult la stationar
Pana sa se nasca fetita mergeam destul de des impreuna la pescuit. De atunci nu a mai venit, dar vara asta or sa vina amandoua

Am ochit deja primul bat de pescuit pt fetita. E un combo format dintr-o telescopica de 1m, echipata cu o mulineta de bait minuscula... O sa-l cumpar cu primul drum la magazinul chinezesc
-
luci_t
- veteran

-
inscris