IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Brasov, ninge torential, crek is deja 20 de cm zapada adunati in 2 ore , speram sa vie primavara fara inundatii grave, nu is sanse, clar o luna rigor mortis la pescuit, la naiba, si eu visam ca peste 3 saptamani ii dau omoru 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
la stiuca,barbate.....la stiucapikeman scrie:Brasov, ninge torential, crek is deja 20 de cm zapada adunati in 2 ore , speram sa vie primavara fara inundatii grave, nu is sanse, clar o luna rigor mortis la pescuit, la naiba, si eu visam ca peste 3 saptamani ii dau omoru

ii dam,numa sa se deschiza balta.

- modigliani
- veteran
Parerea mea : iarna asta nu exagereaza deloc ..... ca durata . Este la fel de lunga ca iernile copilariei mele . Diferenta insa , si aici poate sunteti de acord cu mine , este faptul ca anotimpurile sunt decalate cu aprox 1 luna . Si simt ca se petrece asta cam de 10 - 15 ani incoace . Mai mult , vorbind azi cu cativa pescari , unul a mai punctat un aspect : aproape nu mai avem primavara si toamna .
Cand eram copil , anii '80 , pe 1 Noiembrie ieseam cu sania . Imi amintesc de orele diminetii , 7 45 h , cand mergand la scoala nu se luminase bine afara si-mi tarsaiam ghetutele prin troiene . De cativa ani insa ninge serios cam dupa 15 Dec . Anul trecut , 2010 , am prins ultima ,, Dunare " pe 13 Nov . Frig noaptea si dimineata insa cam dupa 10 00 h dadeam la peste-n tricou . Urmatorul we la fel de cald si frumos , l-am ratat insa rupandu-mi piciorul .
Cel mai nasol insa in ecuatia asta e faptul ca-i stabilita prohibitia mai mult dupa considerente calendaristice , nicidecum meteorologice . Asadar la deschidere ne pomenim ca inca depune , inca nu haleste cum ar trebui .
Cand eram copil , anii '80 , pe 1 Noiembrie ieseam cu sania . Imi amintesc de orele diminetii , 7 45 h , cand mergand la scoala nu se luminase bine afara si-mi tarsaiam ghetutele prin troiene . De cativa ani insa ninge serios cam dupa 15 Dec . Anul trecut , 2010 , am prins ultima ,, Dunare " pe 13 Nov . Frig noaptea si dimineata insa cam dupa 10 00 h dadeam la peste-n tricou . Urmatorul we la fel de cald si frumos , l-am ratat insa rupandu-mi piciorul .
Cel mai nasol insa in ecuatia asta e faptul ca-i stabilita prohibitia mai mult dupa considerente calendaristice , nicidecum meteorologice . Asadar la deschidere ne pomenim ca inca depune , inca nu haleste cum ar trebui .
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran