fenomenul " mana moarta "
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Eu nu inteleg un lucru,1daca ati fi luat shadutile de la mine ar fi fost la ppretul la care le-am acchizitionat eu,adica cu adaosul care voua nu va convine2 o sa cumparati shaduri MT de la ARROW la un pret criminal lucru care nu era daca ati fi comandat un chit de la sursa de unde comand si eu3Ati cumparat niste Shaduri de la Gipo la niste preturi... si sint kk.Pina joi puteti comanda ceva sa fiti asigurati pt toamna.Daca asteptati sa va aduca relatia voastra este posibil anul asta sa tot luati de pe piata noastra.Puneti tot in balanta cit nu este prea tirziu.Pretul unui shad la chit este cam8 mii.Cele de 8Cm din chit sint din gama pe care la Arrow le gasesti la 25mii,restul din chit alb cu negru 6cm 16mii galben cu verde 16 mii alb 10mii verde cu gliter 10 mii cele cu care am dat eu siu ce mai este in chit nu le gasesti pe piata noaSTRA.+cutia plano gratuit.Cind ajungeti la arrow dati-mi un telefon vreau sa stiu de noile cirlige mustad de crap.
- trombonezu
- utilizator constant
eu as vrea sa ma bag la comanda asta de care tot spuneti... vorbim oricum pe telefon cand ajung sa ma vad cu eugen... care sunt conditiile la comanda? o sa ma uit cand ma intorc de la intalnire pe site sa vad cam ce m-ar atrage... poti sa imi dai ceva sugestii!?? :) apropo: io mi-am cam terminat portia mea de jig-uri...
- trombonezu
- utilizator constant
-
- utilizator nou
SALUT
Danr,sa sti ca nu am scris cele de mai sus pentru a ne lauda cu capturile, dar pescuiam toti in acelasi loc,in acelasi prag,cu aceleasi fire
si twistere,chiar eram cu barcile unul linga celalalt.Pe deasupra vecinul
era incepator la pescuitul salaului.Chiar inainte cu citeva zile[de acea si
povestea cu Delta] a invatat cum este cu pescuitul pe verticala.
FIR INTINS
Danr,sa sti ca nu am scris cele de mai sus pentru a ne lauda cu capturile, dar pescuiam toti in acelasi loc,in acelasi prag,cu aceleasi fire
si twistere,chiar eram cu barcile unul linga celalalt.Pe deasupra vecinul
era incepator la pescuitul salaului.Chiar inainte cu citeva zile[de acea si
povestea cu Delta] a invatat cum este cu pescuitul pe verticala.
FIR INTINS
Parerea mea este ca,daca dau mai multi in acelasi loc,cu aceleasi naluci,presupunem ca au cam aceeasi experienta in a juca naluca,in rest e chestie de "bulan"(cum spunea cineva).Daca ai norocul sa-ti treaca naluca prin fata rapitorului,a luat-o.Daca naluca ta trece fara sa fie vazuta de catre rapitorul care pandeste naluca vecinului,ghinion.Adevarul ca in multe cazuri lansam si recuperam orbeste.Dar si daca am lansa la sigur,nu s-ar mai chema pescuit sportiv,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pai la ala la care nu-i iasa nimic,ceva e putred...Naluca nepotrivita,firul poate e vizibil,metoda de recuperare poate sperie pestele,viteza de recuperare poate nu e adecvata.Cel care nu prinde,poate nu lanseaza acolo unde este pestele.Adevarul ca trebuie sa stii putin sa "citesti" apa,mai ales la rapitorii activi(cum e avatul).La cei care stau la panda(cum e stiuca),trebuie sa gandesti ca o stiucadanr scrie:da michael, e corect ce spui tu si se intampla la fiecare partida, unu are 3 pesti, altul are 5 pesti
dar cand unii prind bine si altuia nu-i iese nimic ???

Michael va recomanda Regulamentul forumului