expoavp 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
Cele mai bune lasnete de spinning la xxx Shop - St.Croix si Mega Bass apoi Lamiglas de serie si custom la BF Fishing.
Pentru cine vrea niste lansete premium si performante de fly fishing un prrieten adus 4 lansete deosebite un redington 8`ft #4 , G.Loomis metolius 9`ft. #5 si un Sage ZXL 8`6``ft#4 + un Sage TXL 7`ft. #4.
Toate sunt noi si la preturi mult sub pretul lor din USA.
La Best For Fishing au 2 lansete Lamiglas # 4si #5 travel1 cu actiune Ex.Fast la un pret bun la care se poate face reducere.
Mulinete interesante Pflueger Supreme si Shakespeare Arbor la standul Mim Team.
La naluci si fire n-am avut timp sa ma uit sunt convins ca e mare abundenta
Pentru cine vrea niste lansete premium si performante de fly fishing un prrieten adus 4 lansete deosebite un redington 8`ft #4 , G.Loomis metolius 9`ft. #5 si un Sage ZXL 8`6``ft#4 + un Sage TXL 7`ft. #4.
Toate sunt noi si la preturi mult sub pretul lor din USA.
La Best For Fishing au 2 lansete Lamiglas # 4si #5 travel1 cu actiune Ex.Fast la un pret bun la care se poate face reducere.
Mulinete interesante Pflueger Supreme si Shakespeare Arbor la standul Mim Team.
La naluci si fire n-am avut timp sa ma uit sunt convins ca e mare abundenta
-
- veteran
sunt o gramada.de ex la cabelas am vazut fe 2 la 6'6"parca la 360 sau 380.am mai vazut ca o noutate ptr.mine lansete care la care mufa de imbinare era la 20 de cm deasupra manerului.o chestie foarte isteatza.oricum se bate tare pe lansetele dintr-o bucata.am vazut cabelas de fibra pe care eu am dat aici 180 ron acolo era pana in 110.e ceva.
-
- utilizator constant
fe2 nu as vrea pt ca deja am unu de 8.6 asa ca as dori altceva , oricum azi sper sa aj si eu la targ .rine scrie:sunt o gramada.de ex la cabelas am vazut fe 2 la 6'6"parca la 360 sau 380.am mai vazut ca o noutate ptr.mine lansete care la care mufa de imbinare era la 20 de cm deasupra manerului.o chestie foarte isteatza.oricum se bate tare pe lansetele dintr-o bucata.am vazut cabelas de fibra pe care eu am dat aici 180 ron acolo era pana in 110.e ceva.
apropo pana la ce ora este deschis?