nu cred ca rapala are altceva decat voblere la aceasta expozitieRapala Man scrie:ati vazut Vesta Rapala Aquavent la expo, si daca da la cine?
expoavp 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Rapala Man
- veteran

- vijelie
- veteran

Rapala Man scrie:mersi, voiam o vesta, asta evijelie scrie:nu cred ca rapala are altceva decat voblere la aceasta expozitieRapala Man scrie:ati vazut Vesta Rapala Aquavent la expo, si daca da la cine?
poti sa ma suni maine pe la un 9.45 si dau eu o fuga la rapala sau la standul cabelas si ii intreb exact ce te intereseaza.....daca tot sunt acolo este pacat sa nu te "ajut" macar cu o intrebare la standurile respective.
0722855282 vijelie
respect !
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- Rapala Man
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

vijelie scrie:hahahahahhahahha da frate...inca sunt sub efectul "viermilor"... azi a fost una si mai tare...din pacate nu am avut timp sa fac pozeedi_curiosul scrie:@vijelie
te-au bulversat girafele, foto nr 2 e tot energo nu abrevis![]()
era una cu sanii goi si avea scrisa pe ei o reclama
![]()
![]()
![]()
nu mai minti lumea... vrei sa le faci sange rau?? crezi ca toata lumea are 500 de coco jambo??
-
melculbeat
- veteran

Re: observatie abrevis - apropo de zalt
Tu din care jumatate faci parte, din aia care cauta sa ia 30 de Zalturi si nu le-a vazut? Eu am vazut un tip care-si alegea de zor, prin eliminarea culorilor pe care nu le avea, asa camuflate de Dragos. Mai ai sa spui ca de fapt erau in spatele unui LCD pe care se derula un film cu JDM.andriipopa75 scrie:nu stiu cine a hotarat pozitionarea voblerelor zalt in standul abrevis, dar a fost tare neinspirat, mai mult din jumatate din vizitatori , care stiaU de zalt si stiucile ce le-ar hali nu le-au vazut
Si cred ca ar trebui sa se cheme targul de pescuit si nu expozitie, duminica la unele standuri o sa vedeti doar numele firmei.
Cand o sa-ti faci tu targul propriu o sa poti sa-l denumesti cum vrei.