ce ma ai fost azi la targ?Ionut the carp scrie:unde ai fost ca nu te-am vazut![]()
p.s. erau pe la standul cabelas dar preturi cam piperate
expoavp 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

- vijelie
- veteran

prietene daca te intereseaza multiplicatoare adevarate uite doua bucati

multiplicatoarele nu sunt ale mele dar m-am interesat pentru tine la cineva care stiam ca are numai scule "caimac"
ce zici?
inca o chestie belea pentru clenari
la Abrevis au niste voblere de 2-2,5cm de mori... BELEA FRATILOR!! acum nu stiu exact cat sunt...parca 13ron bucata dar arata de iti vine da lasi diurna acolo
energo a bagat la greu noutati pentru crap si caras
cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati
spun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA
....in rest pot spune ca este o expozitie ok 

multiplicatoarele nu sunt ale mele dar m-am interesat pentru tine la cineva care stiam ca are numai scule "caimac"
ce zici?
inca o chestie belea pentru clenari
energo a bagat la greu noutati pentru crap si caras
cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
sal vijelie .am trecut azi pe la targ...am vb 5 min ...nu ne permitea timpul ...intr-adevar cel mai mare stand- energofish ....cel mai " dichisit " si cu multe " jucarii " standul Abrevis ...oricum pe twistere eu consider manns-ul imbatabil si ...ei l-au importat primii dupa...x ani ( vreo 5 ani parca au lipsit din romania ) oricum ...o expozitie ce nu trebuie ratata....multe lucruri interesante....
nu mai zic sa nu creada " lumea" ca fac reclama
... cel mai bine vine fiecare si vede cu ochii lui ...
nu mai zic sa nu creada " lumea" ca fac reclama
- PescarNebun
- senior

Multumesc mult. Eu ma gandeam la ceva pe la 150-180 euroi. Curado, Advantage, Aggrest eventual. Calcutta e un vis, si la 1100 ron e chiar ieftina. Hm..... Tentant.vijelie scrie:prietene daca te intereseaza multiplicatoare adevarate uite doua bucati![]()
multiplicatoarele nu sunt ale mele dar m-am interesat pentru tine la cineva care stiam ca are numai scule "caimac"![]()
![]()
ce zici?![]()
inca o chestie belea pentru clenarila Abrevis au niste voblere de 2-2,5cm de mori... BELEA FRATILOR!! acum nu stiu exact cat sunt...parca 13ron bucata dar arata de iti vine da lasi diurna acolo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
energo a bagat la greu noutati pentru crap si caras![]()
cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucatispun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
vlad21
se terminara huci-cuci?vijelie scrie:cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucatispun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA
dis-de dimineata ma uit, poate ti-a mai scapat ceva...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- vijelie
- veteran

te uiti degeaba HAHAHAHAHAHAHA daca ti-am zis ca am curatat stoculovidiu scrie:se terminara huci-cuci?vijelie scrie:cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucatispun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA
de 5-1/2" mai am dar erau bune si alea de 4-1/2"
dis-de dimineata ma uit, poate ti-a mai scapat ceva...
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!