expoavp 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Mar 2010, 20:14

Ionut the carp scrie:unde ai fost ca nu te-am vazut :twisted:

p.s. erau pe la standul cabelas dar preturi cam piperate :oops:
ce ma ai fost azi la targ? :shock: de ce nu ai trecut pe la standul energo? am stat acolo mai toata ziua in raionul cu naluci :oops:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Mar 2010, 21:42

vijelie scrie:ce ma ai fost azi la targ? :shock: de ce nu ai trecut pe la standul energo? am stat acolo mai toata ziua in raionul cu naluci :oops:
care naluci? :twisted: glumesc :lol: ai ajuns mai devreme acasa si te dai mare :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Mar 2010, 21:43

care naluci? :twisted: glumesc :lol: ai ajuns mai devreme acasa si te dai mare :lol:[/quote]

frate ma dor picioarele de mor :( :cry:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Mar 2010, 23:11

prietene daca te intereseaza multiplicatoare adevarate uite doua bucati :wink:

Imagine

multiplicatoarele nu sunt ale mele dar m-am interesat pentru tine la cineva care stiam ca are numai scule "caimac" :wink: :twisted:

ce zici? :wink:

inca o chestie belea pentru clenari :wink: la Abrevis au niste voblere de 2-2,5cm de mori... BELEA FRATILOR!! acum nu stiu exact cat sunt...parca 13ron bucata dar arata de iti vine da lasi diurna acolo :lol: :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

energo a bagat la greu noutati pentru crap si caras :wink:

cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati :wink: spun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA :lol: ....in rest pot spune ca este o expozitie ok :)

Nae_fish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nae_fish » 18 Mar 2010, 23:25

sal vijelie .am trecut azi pe la targ...am vb 5 min ...nu ne permitea timpul ...intr-adevar cel mai mare stand- energofish ....cel mai " dichisit " si cu multe " jucarii " standul Abrevis ...oricum pe twistere eu consider manns-ul imbatabil si ...ei l-au importat primii dupa...x ani ( vreo 5 ani parca au lipsit din romania ) oricum ...o expozitie ce nu trebuie ratata....multe lucruri interesante.... :respekt:
nu mai zic sa nu creada " lumea" ca fac reclama :censored: ... cel mai bine vine fiecare si vede cu ochii lui ...

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 18 Mar 2010, 23:27

Sunt pos-uri sau venim cu ches?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 19 Mar 2010, 01:29

vijelie scrie:prietene daca te intereseaza multiplicatoare adevarate uite doua bucati :wink:

Imagine

multiplicatoarele nu sunt ale mele dar m-am interesat pentru tine la cineva care stiam ca are numai scule "caimac" :wink: :twisted:

ce zici? :wink:

inca o chestie belea pentru clenari :wink: la Abrevis au niste voblere de 2-2,5cm de mori... BELEA FRATILOR!! acum nu stiu exact cat sunt...parca 13ron bucata dar arata de iti vine da lasi diurna acolo :lol: :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

energo a bagat la greu noutati pentru crap si caras :wink:

cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati :wink: spun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA :lol: ....in rest pot spune ca este o expozitie ok :)
Multumesc mult. Eu ma gandeam la ceva pe la 150-180 euroi. Curado, Advantage, Aggrest eventual. Calcutta e un vis, si la 1100 ron e chiar ieftina. Hm..... Tentant.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

vlad21

Mesaj de vlad21 » 19 Mar 2010, 07:04

PescarNebun scrie:
Multumesc mult. Eu ma gandeam la ceva pe la 150-180 euroi. Curado, Advantage, Aggrest eventual. Calcutta e un vis, si la 1100 ron e chiar ieftina. Hm..... Tentant.
incearca si la cabelas.. au multipolicatoare si aggresst am vazut eu

numai bine
v

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Mar 2010, 07:53

vijelie scrie:cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati :wink: spun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA :lol: ....in rest pot spune ca este o expozitie ok :)
se terminara huci-cuci? :( de 5-1/2" mai am dar erau bune si alea de 4-1/2" :(
dis-de dimineata ma uit, poate ti-a mai scapat ceva... :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Mar 2010, 07:58

ovidiu scrie:
vijelie scrie:cabelas a avut niste aqua glow de 3" si 4" la un pret imbatabil 12ron/plicul de 10 bucati :wink: spun ca au avut ca am trecut eu pe acolo HAHAHA :lol: ....in rest pot spune ca este o expozitie ok :)
se terminara huci-cuci? :( de 5-1/2" mai am dar erau bune si alea de 4-1/2" :(
dis-de dimineata ma uit, poate ti-a mai scapat ceva... :D
te uiti degeaba HAHAHAHAHAHAHA daca ti-am zis ca am curatat stocul :twisted: :wink: :lol: :twisted: si nu au avut decat de " 1/2 si 4 1/2 :wink: :lol: :twisted:

Scrie răspuns