Expo Pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

George1985
veteran
veteran

Re: Expo Pescuit

Mesaj de George1985 » 18 Mar 2014, 08:55

Artista mi-au placut si mie foarte mult. Pret incredibil si actiune faina.
Doar culoarea nu mi-a placut la betele acelea, cu un asemenea portocaliu sigur nu te confunda nimeni :lol:
S-o folosesti cu placere!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 18 Mar 2014, 11:19

multumesc George! ma gandesc serios sa iau si sora mai mare a artistei, imi place tare cum se misca asta mica (ml). Culoarea nu ma deranjaza, insa e cu siguranta o optiune personala. Prefer betele mai vizibile, sa vad cand/cum se incarca bine pe lanseu. Pe apa de 7-8 metri si super vant, simteam decent fundul(malos) cu asta de o cumparai pe bila de 7 grame
Nu am mai avut pana acum microinele, insa se comporta excelent.
De shimano compre cred (1 bucata, 7 picioare, plaja aruncare M ) zice cineva ceva experiente de folosire?

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 18 Mar 2014, 12:05

Adevarul e ca la Rapture gasesti lansete de serie bune ca pret, calitativ si performante pe gama lor.
Pacat ca au scos Black Power din productie, au inlocuit-o cu alta generatie care mie nu mi-a inspirat incredere.
E cu totul alt blank... :wallbash:
La Colmic erau cateva bete ok, dar dintr-o bucata.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 18 Mar 2014, 12:36

da, eram in cumpana intre artista si un colmic de 7, sunt fan 1 piece, nu prea dau dupa pesti mustaciosi

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 18 Mar 2014, 12:45

M-a dezamagit noua serie a lanseteler Spin Blade , au umblat la blank (mai moale - cele 30-80...) Mandrina mai lunga fara rost si schimbarea inelelor ( calitate ? ) . :wallbash:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 19 Mar 2014, 07:37

Si mie mi se par mai moi...
Urasc atarnatorii!

cristiD
senior
senior

Mesaj de cristiD » 19 Mar 2014, 11:53

DEM scrie:Mda,la anu la Syma,noroc ca am gasit voblerele lui Ghenadie ca altfel imi dadeam cu tesla in oo,..slab din ce in ce mai slab :wallbash:
Nu te grabi cu Syma
Am fost eu ca imi era mai aproape(250 de km) si am ramas dezamagit(vb doar de scule de rapitori ca de restu' nu m-a interesat)
Reduceri aproape deloc, mulinete de top aproape inexistente... de la daiwa doar noul certate si noul caldia am gasit in rest nimic....doar modelele sub 300 de lei(procaster, swepfire, etc). din clasa de mijloc am gasit doar un theory care era 62.000 huf adica peste 900 de lei. Cand l-am intrebat pe vanzator daca nu e cam scumpa a zis ca mai ieftin nu gasesc. :)))). de la shimano iar nimic... cel mai de varf am gasit un stradic si un twin power dar nu tu un stella sau un vanquish....dezamagitor. La lansete la fel... am mers la standul jackall(un singur TN in tot standul dar nu era culoarea care imi trebuia adica mat tiger iar ei ziceau ca nici nu exista cu acea culoare) si nu aveau nimic de la illex(lansete). Cand am intrebat de betele sakura ziceau ca nici nu au auzit de marca aia :)))) . Nu tu un vobler rapala in tot targul.... standul energo ft slab. Inghesuiala mare. Am vazut in schimb cateva lansete interesante care nu prea sunt pe la noi gen Pontoon 21, Gunki, Black Cat si mai sunt cateva dar nu imi vin in minte acum. Toata gama de gume de la BBB si cam atat. Mai gaseai ici colo cate un plic de keitech, deps, reins sau megabass

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Mar 2014, 14:09

salut dl cristid,
cu siguranta ati ratat standul totalfishing
au fost expuse si vanquish si stella, si multe alte mulinete de la shimano
voblere rapala au fost cateva sute de modele, multe din ele prezentate de gyorg in piscina din standul nostru

cristiD
senior
senior

Mesaj de cristiD » 19 Mar 2014, 15:45

danr scrie:salut dl cristid,
cu siguranta ati ratat standul totalfishing
au fost expuse si vanquish si stella, si multe alte mulinete de la shimano
voblere rapala au fost cateva sute de modele, multe din ele prezentate de gyorg in piscina din standul nostru
Salut danr! Eu vorbeam de targul din budapesta (syma)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Mar 2014, 15:52

scuza-ma

Scrie răspuns