DEM scrie:Mda,la anu la Syma,noroc ca am gasit voblerele lui Ghenadie ca altfel imi dadeam cu tesla in oo,..slab din ce in ce mai slab

Nu te grabi cu Syma
Am fost eu ca imi era mai aproape(250 de km) si am ramas dezamagit(vb doar de scule de rapitori ca de restu' nu m-a interesat)
Reduceri aproape deloc, mulinete de top aproape inexistente... de la daiwa doar noul certate si noul caldia am gasit in rest nimic....doar modelele sub 300 de lei(procaster, swepfire, etc). din clasa de mijloc am gasit doar un theory care era 62.000 huf adica peste 900 de lei. Cand l-am intrebat pe vanzator daca nu e cam scumpa a zis ca mai ieftin nu gasesc.

))). de la shimano iar nimic... cel mai de varf am gasit un stradic si un twin power dar nu tu un stella sau un vanquish....dezamagitor. La lansete la fel... am mers la standul jackall(un singur TN in tot standul dar nu era culoarea care imi trebuia adica mat tiger iar ei ziceau ca nici nu exista cu acea culoare) si nu aveau nimic de la illex(lansete). Cand am intrebat de betele sakura ziceau ca nici nu au auzit de marca aia

))) . Nu tu un vobler rapala in tot targul.... standul energo ft slab. Inghesuiala mare. Am vazut in schimb cateva lansete interesante care nu prea sunt pe la noi gen Pontoon 21, Gunki, Black Cat si mai sunt cateva dar nu imi vin in minte acum. Toata gama de gume de la BBB si cam atat. Mai gaseai ici colo cate un plic de keitech, deps, reins sau megabass