Expo Pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: Expo Pescuit
Lansete-mulintete-fire e ceva de vazut?
io ca tiganu' care isi lauda marfa, va invit, daca treceti pe la targ, sa veniti la pipaiala voblerelor gvlures la standurile abrevis si xxx
in rest, chiar nu am avut timp sa vad ce au unii si altii, stiu sigur ca mimteam nu mai au inele despicate de 4,5mm de la sert...

in rest, chiar nu am avut timp sa vad ce au unii si altii, stiu sigur ca mimteam nu mai au inele despicate de 4,5mm de la sert...
[quote="Ghenadie"]io ca tiganu' care isi lauda marfa, va invit, daca treceti pe la targ, sa veniti la pipaiala voblerelor gvlures la standurile abrevis si xxx
Maine pe la 16.30,il iau pe Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum) si-ti facem o vizita.

Maine pe la 16.30,il iau pe Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum) si-ti facem o vizita.
- stefanflorin
- veteran
nu a venit Baracuda, a venit marfa de la Baracudarine scrie:a venit si baracuda. am vazut la ei niste tuburi misto; de 1,45m si 11cm diametru. la 80 de lei.
foarte tare standul lui relax .chiar este bogat in ...relax![]()
ieri sau dat cam toate culorile consacrate de slidere de 7 din standul energo.azi nu mai era mare lucru.

maine si poimaine o sa fiu si eu p-acolo, printre tuburi

Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
Maine semnez condica acolo 

Ziua 2 la standul Relax Spinning Expert : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 511&type=1
Si un filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=wChfwO6DUp0
Si un filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=wChfwO6DUp0
www.pentrupescuit.ro
...interesante "gumele lu' Ion " 

-
- veteran
Noutati la standul Totalfishing:
- Voblerele din seria Rapala Scatter Rap, in variantele Shad, Crank, Countdown, Minnow, voblere ce beneficiaza de un nou tip de barbeta brevetata de Rapala. Miscarea lor simuleaza perfect pestii prada ce incearca sa scape de atacurile rapitorilor. Acestea au fost prezentate pe larg la standul nostru de Gyorg

- Noile linguri oscilante anti-bradis Rapala Minnow Spoon Rattling. Spre deosebire de modelele anterioare, acestea emit o vibratie speciala datorita bilelor de tungsten din interior

- Firele Sufix Nanobraid, in variantele de culoare roz sau multicolor. Fibrele dyneema sunt impletite foarte strans, fapt ce confera firului un plus de senzitivitate si rezistenta la abraziune

- Fir textil Sufix 832 Deep Down

- Fire Fluorocarbon 100% Invisiline, in doua variante (pentru inaintas sau pentru mulineta)

- Mulinetele Shimano Stradic CI4+ (marimile 1000, 2500 si 4000)

Nu uitati, in perioada targului beneficiati de 10% reducere in standul Totalfishing la cumparaturile ce depasesc 200 Ron
- Voblerele din seria Rapala Scatter Rap, in variantele Shad, Crank, Countdown, Minnow, voblere ce beneficiaza de un nou tip de barbeta brevetata de Rapala. Miscarea lor simuleaza perfect pestii prada ce incearca sa scape de atacurile rapitorilor. Acestea au fost prezentate pe larg la standul nostru de Gyorg

- Noile linguri oscilante anti-bradis Rapala Minnow Spoon Rattling. Spre deosebire de modelele anterioare, acestea emit o vibratie speciala datorita bilelor de tungsten din interior

- Firele Sufix Nanobraid, in variantele de culoare roz sau multicolor. Fibrele dyneema sunt impletite foarte strans, fapt ce confera firului un plus de senzitivitate si rezistenta la abraziune

- Fir textil Sufix 832 Deep Down

- Fire Fluorocarbon 100% Invisiline, in doua variante (pentru inaintas sau pentru mulineta)

- Mulinetele Shimano Stradic CI4+ (marimile 1000, 2500 si 4000)

Nu uitati, in perioada targului beneficiati de 10% reducere in standul Totalfishing la cumparaturile ce depasesc 200 Ron
Cum spuneam,l-am luat pe Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum) si am vizitat targul. Am ajuns pe la 16.20 si pe la 16.40 eram lamuriti. Nu sunt in masura sa judec daca targul este slabut sau nu dar,cu siguranta este micut. Am vazut cateva noutati(cel putin pentru mine).Ghenadie balacea de zor niste voblere si se pare ca vine tare din urma.
Nu gasesc strune de wolfram,din acelea neechipate si fara matisaj. Este o mare problema pentru mine si speram sa o rezolv ieri dar nu am avut succes.
Nu gasesc strune de wolfram,din acelea neechipate si fara matisaj. Este o mare problema pentru mine si speram sa o rezolv ieri dar nu am avut succes.