Expo Pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mariush
senior
senior

Re: Expo Pescuit

Mesaj de mariush » 16 Mar 2014, 13:19

Ghenadie scrie:io ca tiganu' care isi lauda marfa, va invit, daca treceti pe la targ, sa veniti la pipaiala voblerelor gvlures la standurile abrevis si xxx
:respekt:

in rest, chiar nu am avut timp sa vad ce au unii si altii, stiu sigur ca mimteam nu mai au inele despicate de 4,5mm de la sert...
nu fi modest,pune si tu niste poze sa ne clatim ochiul si noi astia mai modesti .
norocosilor...ce mi-as mai fi tras si eu tenisii prin standurile alea ! :lol:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 17 Mar 2014, 09:36

A fost cat de cat ok targul.
Standul TotalFishing nu mi-a placut deloc, parca erai intr-un magazin de bazar.
In tot targul o inghesuiala de nedescris, standuri mici si organizate dupa ureche...
Cel mai mult mi-a placut standul celor de la Relax. De la ei de la Pe.apa am luat cate ceva...
In rest mi-am facut cateva pareri despre anumite produse care nu le vazusem, practic pentru asta am fost.
Mi-au ramas in minte 2 produse-> mulineta Rapture SX-1 (marimea 4000) si Daiwa Zillion Type-R(daca gasesc una ma bag la casting din nou) 8)
Erau si cateva bete interesante, dar nimic de top :?

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 17 Mar 2014, 11:41

Mda,la anu la Syma,noroc ca am gasit voblerele lui Ghenadie ca altfel imi dadeam cu tesla in oo,..slab din ce in ce mai slab :wallbash:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Mar 2014, 13:04

singurele bete de top era vergi fixe/bologneze. Pe spining doar zgarciuri, ca tot le aveai la un loc sa compari. Vrand nevrand tot lasai ceva cascaval daca intrai.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Mar 2014, 20:37

sosoktm scrie:singurele bete de top era vergi fixe/bologneze. Pe spining doar zgarciuri, ca tot le aveai la un loc sa compari. Vrand nevrand tot lasai ceva cascaval daca intrai.
Depinde ce intelegi prin bete de top...scumpe? sau bune?

Fusei si eu p-acolo, ce sa zic, nu impresionant, dar aveai ce vedea si cumpara.
Ce mi-a atras atentia in mod negativ...am pipait niste blancuri Lamiglas, din modelele Pro X (unul il si detin) si am ramas masca ce finisaje aveau la varf....erau unele ziceai ca sunt "poola de porc", efectiv spirala frate :lol: bine ca al meu a fost "aproape drept". Pacat de ele ca-s forta...
Mi-au placut lansetele din seria Signal 6th Sense de la Rapture, foarte misto, din toata gama Rapture astea mi-au atras atentia, si sunt de luat in considerare pt. amatorii de UL-L. Montaj KR cu niste clone Fuji de la Seaguide, dar foarte misto facute, un blanc cu finisaj gen K2, maner scurt, si cu o actiune versatila, un moderat-fast, dar nu fleasca, asa cum te-ai astepta de la o lanseta pana in 7-8g.
Iarasi placut impresionat de fetele de la standul cu branzeturi si mezeluri :lol: :shock: precum si de cantitatile de bere baute de unii "consilieri" din anumite standuri cu staif :lol1: foooarte profi atitudinea lor si mai ales respiratia AHAHAHA. Erau unii franti saracii :shock:
M-am prapadit de ras la anuntul organizatorilor: "s-a pierdut IPhone4, rugam persoana care l-a gasit sa se prezinte la standul organizatorului", iar toata lumea a izbucnit in hohote :lol1: , mai mult ca sigur s-a recuperat telefonul :lol:
Ar mai fi de zis, dar ma opresc aici.

Traiasca "Romanica"!!
Urasc atarnatorii!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Mar 2014, 21:01

stefanflorin scrie:niste clone Fuji de la Seaguide, dar foarte misto facute,
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca, fara sa vrei, m-ai luminat si pe mine intrucat de cativa ani cautam sa aflu cine face inelele pe care le folosesc si nemtii de la D.A.M si n-am reusit sa-mi dau seama dupa sigla stantata pe inel pana acum cand am rasfoit catalogul firmei de mai sus . :respekt: :bere: :bere:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Mar 2014, 21:08

S si G imbarligate = SeaGuide :D
Sanatate si toate cele bune si tie :respekt:
Urasc atarnatorii!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Mar 2014, 21:11

@stefanflorin.....bune si de obicei scumpe. Asa cum spui, aveai ce cumpara, mai ales in gama de mijloc. Intamplator am luat exact un rapture de care spui, light, 7'2", pe care l am si pescuit azi. Sunt ff multumit la cat a costat. Nu e referinta de sensibilitate dar nu mergem toti la competitie. Din joardele cu staif de spin pe care am pus mana pe acolo nu mi a spus nici una prin ce si ar justifica pretul, m au lasat rece.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Mar 2014, 21:19

Exista si 7'2" ? pt ca vazusem 7', 7'6" si 8" si vad si pe site la Givadi aceleasi lungimi. Pe mine ala de 7'6" m-ar coafa pt. un pescuit de pe mal la bibi cu plastice/cicade, si il am in vedere.
Urasc atarnatorii!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 18 Mar 2014, 06:27

Nu exista, am facut o confuzie. Ce am luat eu se numeste Artista tot de la rapture. 1 bucata, lungime 7'2".

Scrie răspuns