sosoktm scrie:singurele bete de top era vergi fixe/bologneze. Pe spining doar zgarciuri, ca tot le aveai la un loc sa compari. Vrand nevrand tot lasai ceva cascaval daca intrai.
Depinde ce intelegi prin bete de top...scumpe? sau bune?
Fusei si eu p-acolo, ce sa zic, nu impresionant, dar aveai ce vedea si cumpara.
Ce mi-a atras atentia in mod negativ...am pipait niste blancuri Lamiglas, din modelele Pro X (unul il si detin) si am ramas masca ce finisaje aveau la varf....erau unele ziceai ca sunt "poola de porc", efectiv spirala frate

bine ca al meu a fost "aproape drept". Pacat de ele ca-s forta...
Mi-au placut lansetele din seria Signal 6th Sense de la Rapture, foarte misto, din toata gama Rapture astea mi-au atras atentia, si sunt de luat in considerare pt. amatorii de UL-L. Montaj KR cu niste clone Fuji de la Seaguide, dar foarte misto facute, un blanc cu finisaj gen K2, maner scurt, si cu o actiune versatila, un moderat-fast, dar nu fleasca, asa cum te-ai astepta de la o lanseta pana in 7-8g.
Iarasi placut impresionat de fetele de la standul cu branzeturi si mezeluri

precum si de cantitatile de bere baute de unii "consilieri" din anumite standuri cu staif

foooarte profi atitudinea lor si mai ales respiratia AHAHAHA. Erau unii franti saracii
M-am prapadit de ras la anuntul organizatorilor: "s-a pierdut IPhone4, rugam persoana care l-a gasit sa se prezinte la standul organizatorului", iar toata lumea a izbucnit in hohote

, mai mult ca sigur s-a recuperat telefonul
Ar mai fi de zis, dar ma opresc aici.
Traiasca "Romanica"!!