Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
Sa-mi bag....:(
Am fost joi, vineri si sambata, dar azi am renuntat....deja am cheltuit mult prea mult...
Am fost joi, vineri si sambata, dar azi am renuntat....deja am cheltuit mult prea mult...
- stefanflorin
- veteran
pai a fost reducere la ele pe tot targul.
Urasc atarnatorii!
Daca e asa inseamna ca am fost chior.
Mi-am luat alte prostii, gen ecogear, huci cuci galbene si shad de 7 cm d'alea vechi, jackall-uri, niste maimute de la Leo, o lanseta, jiguri, ceva de stationar, maruntisuri..
Mi-am luat alte prostii, gen ecogear, huci cuci galbene si shad de 7 cm d'alea vechi, jackall-uri, niste maimute de la Leo, o lanseta, jiguri, ceva de stationar, maruntisuri..
Toate Yamamoto si alte maimute japoneze pt bibi si salau
Am mai luat niste shaduri copie mister twister turnate de un baiat
Sper sa dau si de peste acuma ca de joi de cand am fost la targ am fost pe balta : joi,vineri,duminica = gherle totale
)
Am mai luat niste shaduri copie mister twister turnate de un baiat
Sper sa dau si de peste acuma ca de joi de cand am fost la targ am fost pe balta : joi,vineri,duminica = gherle totale

pescar particular
- vijelie
- veteran
gata fetelor ati scapat cu bugetul intreg care nu ati venit 

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- stefanflorin
- veteran
E unica mea achizitie de la targ, si le-am luat mai mult din respect pt. munca lui. Sunt f. bine facute, dar paleta difera de cea a unui mt, la MT e rotunda la astea e ovala. Acum ramane sa le testam.viorel. scrie: Am mai luat niste shaduri copie mister twister turnate de un baiat
Urasc atarnatorii!
-
- senior
ba la MT-urile tri-alive sassy shad alea de 8 cm paleta e ovala. Si la Mt-urile vechi de 10 cm paleta era ovala si aveau plasticul mai moale.
Le-am vazut, erau expuse la standul cu produse din dragon. Sincer nu mi-au placut, oricum nu mai am incredere in forma asta tipica de mister twister.
- stefanflorin
- veteran
Lucica, m-ai facut sa ma uit in trusa si nu ai dreptate. Paleta la mt sassy shad e hai sa zic aproape rotunda (asta ca sa ai si tu un pic dreptate) dar nicidecum ca la copiile astea si nicidecum ca la ala de 10cm. Mi-e lene ca ti-as pune o poza sa vezi. Pt. ca m-ai facut sa ma deplasez din dormitor sa cotrobai prin sertare meriti un capaclucalucian scrie:ba la MT-urile tri-alive sassy shad alea de 8 cm paleta e ovala. Si la Mt-urile vechi de 10 cm paleta era ovala si aveau plasticul mai moale.

PS: bafta la peste si shoshoi pe pluta!!!!

@ Gogol: sunt bune in anumite zile, atunci cand nu mai stii ce sa atarni in carlig astea pot face diferenta, asa cu forma lor banala. Si oricum am auzit ca de la plasticele japoneze salaii se baloneaza, si data viitoare nu mai musca la ele

Urasc atarnatorii!