Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MatrixVR5
veteran
veteran

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!

Mesaj de MatrixVR5 » 22 Aug 2012, 07:50

Ne pregatim pentru editia de toamna! Expo Aventuri la pescuit si vanatoare implineste 10 editii!
poza expo 10 ani

Dupa o editie de primavara reusita, cu cel mai mare numar de vizitatori dintre toate editiile de pana acum, ne pregatim de editia aniversara, a X-a, Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!

Expozitia va avea loc, asa cum v-am obisnuit, in Piata Constitutiei si se va desfasura in perioada 30 august – 2 septembrie 2012.

Sarbatorim cele 10 editii implinite cu cate 10 premii pentru fiecare editie, adica nu mai putin de 100 de premii in total, numai bune de intepat la tombola zilnica din cadrul expozitiei si la concursurile de pe site-ul nostru, www.aventurilapescuit.ro.

Dintre expozantii care au confirmat deja participarea, mentionam Mim Team, Normark, Givadi, Energofish, Tapel Sibiu, Decoratex, Senzor, Marine Life, Pescuitshop.ro, Orizo Sport, Zimbria, Karma Protect, Ivamod, AG Comexim, Magic Bait, Barcuta.ro, Porsche Romania, Huntdecor.ro, Abrevis, Fiskars, Silver Hook, Pepe Carp Baits, Quest Baits, Carpdiscount, Cramele Oprisor etc.

Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de aceasta editie pe masura ce acestea vor fi disponibile.

Aflat la a zecea editie, Expo Aventuri la pescuit si vanatoare este cel mai complex eveniment dedicat pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor din Romania.

Expo Aventuri se adreseaza atat pescarilor si vanatorilor amatori si profesionisti cat si companiilor care activeaza in industria de pescuit si in pietele adiacente.

Evenimentul are două componente:

Expozitie cu vanzare
Demonstratii sustinute de profesionisti.

Durata targului este de 4 zile.

Va asteptam!
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

MatrixVR5
veteran
veteran

Re: Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!

Mesaj de MatrixVR5 » 31 Aug 2012, 10:30

FISHING IS LIFE.
The rest just details!

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 31 Aug 2012, 20:34

Salut ,azi ceva mai multa lume si multi prieteni.Admosfera placuta .....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Aug 2012, 20:44

leowb scrie:Salut ,azi ceva mai multa lume si multi prieteni.Admosfera placuta .....
iti mai simti degetele ? :mrgreen: :respekt:
maine vreau sa-mi legi un barzaune ! :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 01 Sep 2012, 19:07

Salut,da a fost putin mai multa lume fata de joi deci canci activitate .Si tie am sa ti leg un viespar cu ac :lol: :lol: .Poate treci maine pe acolo.Sa vezi Orcile

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 01 Sep 2012, 20:27

putina lume, insa... mai de calitate.
Din sumar>

leo leaga barzauni
marfa e destula
insa sunt destui nebuni
si b....ori de p..a

(adica bautori de palinca) :lol:
:twisted:

oi fi off-topic? :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 01 Sep 2012, 23:00

Inca o editie ca asta cred ca va fi si ultima!
- "vineri mai multa lume decat Joi"
- sambata am parcat la ora 12 chiar langa pavilion
- pentru targ, xxx.ro nu au mai adus nimic de la cabela's
- am fost surprins ca a venit totusi totalfishing
- TOTI incearca maximizarea profitului aducand giugele din cele mai scumpe
- targul trebuia pus la inceputul anului scolar
Parerile mele....
RX6 & Daiwa SS owner!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 02 Sep 2012, 09:06

Unul dintre cele mai slabe targuri si spun asta din cauza unor companii mari nu dau nume care au venit mai mult sa faca lichidari de stoc la preturi astronomice!!! Am ramas putin socat cand am vazut ca nu a venit Caius cu St Croix-urile dupa parerea mea la toate targurile a avut unul dintre cele mai frumoase stand-uri si c-am aveai ce sa cumperi ca pescar de rapitor. Cred ca cel mai atractiv stand de la acest targ este cel al lui Leo :) :respekt:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 02 Sep 2012, 12:13

Subscriu si eu parerilor deja exprimate si mai adaug:

- nu am avut asteptari mari privind gama variata de produse , noutatile si produsele de nisa , foarte specializate si bine am facut. Tot lucrurile vechi la aceleasi preturi ca in fiecare zi ... trist.

- am fost joi , in prima zi , si expozantii socializau de mama focului unii cu altii ; clienti sa-i numeri pe degete si din cauza mediatizarii mult mai slabe ca in alti ani.

- aproape ca mi-a lasat impresia unui targ prafuit de orasel mic de provincie din anii 1995 ... dar la care tot te duci sa-l vezi ca nu-l poti rata, pescar impatimit fiind.

- una peste alta la drept vorbind toata lumea era in foame si in lipsuri, clienti si expozanti. Clientii care plecau nu mai aveau ca in alte dati trei lansete intr-o mana si o galeata cu nada si accesorii in cealalta, aveau doar doua reviste gratis de pe masutele de la intrare si cel mult trei plicuri cu ace / shad-uri ...

Scrie răspuns