Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
adica hoti 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- senior
Sunt curios daca mai vine familia aia de tigani cu 3-4 puradei care in anii trecuti statea la intrarea in pavilion si se ofereau sa iti "vanda" la juma de pret diverse articole pe care urmau sa le fure "in grup" de la standuri. Nu e gluma desi asa pare. Au cumparat unii role de nailon si carlige sutite de ei, ba chiar se laudau si cu ceva mulinete. Asa ca daca vreti promotii cu astia sa negociati ca e mai sigur! 

stim toti cam cum se fac reducerile pe la targurile din tarisoara noastra.... 

-
- junior
adrian te contrazic... sunt cateva firme care se respecta si isi respecta clientii si nu s-ar preta la asa ceva
le stiti si voi.. .nu e cazul sa vina de la mine
le stiti si voi.. .nu e cazul sa vina de la mine
pe ~~~
La capitolul "reduceri
" poate doar nr. vizitatorilor se va reduce.

-
- utilizator constant
Reduceri, nereduceri ma duc la fiecare expo. Daca nu cumpar macar ma intalnesc cu prietenii si mai vorbim la o bere si un mic afara in fum.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Am mai zis asta: la volumul actual de vanzari la targ, nu se pot face reduceri, poate dimpotriva. Un stand mic avea nevoie de 4000ron vanzare pe zi ca sa acopere chiria, asta mi-a zis un comerciant candva....
Imi pare simplu: un stand de 30mp costa 2200euro pt cele 4 zile. Ca sa acopere chiria ar fi necesara o vanzare de 110euro/zi la un adaos comercial de 100% (nu ca astfel de adaos nu ar fi practicat). Daca spera cineva sa vanda din 30mp marfa de 1100 euro pe zi, eu unul ma indoiesc.
Eu nu ratez nici un targ luand maruntisurile pt care nu merita sa bat jumatate de oras constient fiind de "jumuleala" pe care o iau...
Spor la cumparaturi!
Imi pare simplu: un stand de 30mp costa 2200euro pt cele 4 zile. Ca sa acopere chiria ar fi necesara o vanzare de 110euro/zi la un adaos comercial de 100% (nu ca astfel de adaos nu ar fi practicat). Daca spera cineva sa vanda din 30mp marfa de 1100 euro pe zi, eu unul ma indoiesc.
Eu nu ratez nici un targ luand maruntisurile pt care nu merita sa bat jumatate de oras constient fiind de "jumuleala" pe care o iau...
Spor la cumparaturi!
RX6 & Daiwa SS owner!
- vijelie
- veteran
hai ca fac eu reduceri ca sa nu mai zica lumea ca targul asta este pe jupuiala
de maine ma gasiti in standul abrevis cu jiguri de la 42 la 120 grame ...pe carlige de la 6/0 la 10/0 la preturi imbatabile
ca idee la 80gr sunt 2,5ron
asa ca aveti grija ... oferta-i limitata
facem ca la frizerie
primul venit ....primul servit
))

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!