Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Expo Aventuri la pescuit si vanatoare!
Slabut... Foarte slabut!!
Am fost ieri dupa amiaza si am ramas foarte dezamagit...
Noutati...nu prea, promotii...prea putine si neinteresante...
Schimbat doua vorbe cu Adi Spiac, Andrei Sava si Mihai Sofonea...
Admirat stiucile si bibanii din barca celor de la Relax Spinning...
Am "reusit" sa plec la final cu un singur plic de tuistere de la Rapture.
Am fost ieri dupa amiaza si am ramas foarte dezamagit...
Noutati...nu prea, promotii...prea putine si neinteresante...
Schimbat doua vorbe cu Adi Spiac, Andrei Sava si Mihai Sofonea...
Admirat stiucile si bibanii din barca celor de la Relax Spinning...
Am "reusit" sa plec la final cu un singur plic de tuistere de la Rapture.
Eu am stat doua zile si mi-am cumparat o gramajoara destul de mare de naluci si alte accesorii. As fi putut lua si mai multe daca imi permitea bugetul.
Cred ca trebuie sa fii foaaarte bine blindat in materie de echipament ca sa nu mai ai ce iti cumpara de la un astfel de targ. Ma rog...
Cred ca trebuie sa fii foaaarte bine blindat in materie de echipament ca sa nu mai ai ce iti cumpara de la un astfel de targ. Ma rog...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- senior
Am fost azi, sambata, la targ. Lume multa. ca la iramaroc, marfa si de calitate dar si mediocra, preturi cam mari si putine promotii.
Ca tot s-a adus vorba de Relax Spinning si barca aia plina de apa in care 2 stiuci si 3 bibani tineau companie unui caras mai marisor. Era un pescar de concurs, blondut, saracu se tot chinuia sa expolice ca nu stiu ce vobler galben si mare e teribil pentru somn, ca e folosit la unguri pe Mures si rupe tot...evident stiucile alea amarate nici nu se oboseau sa urmareasca nalucile, erau preaq chinuite si speriate ca sa joace rolul de rapitori activi. In schimb carasul se mai misca dupa cate un vobler si lumea radea in barba. Dar faza cea mai tare a fost cand blandul pescar a aruncat mai neatent boblerul si era sa-l agate pe unul din public. Va dati seama ca se putea lasa cu accidentari...
La Abrevis in fatza era o masutza unde un muscar facea pe loc cu menghina niste muste frumoase si care cred ca si prind peste. Sincer mi s a parut un artist, nici nu am indraznit sa il intreb cat costa, oricum cred ca mult si omul mai mult demonstra ce poate face. Nu cred ca dorea neaparat sa vanda.
La Mimteam se vindeau fire textiule Powerpro si altele din Germania cu 50 lei rola de peste 100 de m, imi pare rau ca nu am mai avut bani sa iau macar 1. Era la juma de pret. Si asa am cheltuit 170 lei la targ, cam mult. Am luat 3 voblere, 6 linguri, fir nylon pt stiuca de la Trabucco, carlige Gamakatsu si alte chestii marunte. Si am plecat cu marele regret cfa nu am mai cumparat si o maceta (cutit lung). Cista cam 100-160 lei si arata super. Cu asta nici de urs in padure nu te mai temi, necum de scandalagii din Bucuresti si de cetatenii colorati de pe Lacul Morii. Felii ii faci cu maceta, precum cadavrele alea expuse la muzeul Antipa.

Ca tot s-a adus vorba de Relax Spinning si barca aia plina de apa in care 2 stiuci si 3 bibani tineau companie unui caras mai marisor. Era un pescar de concurs, blondut, saracu se tot chinuia sa expolice ca nu stiu ce vobler galben si mare e teribil pentru somn, ca e folosit la unguri pe Mures si rupe tot...evident stiucile alea amarate nici nu se oboseau sa urmareasca nalucile, erau preaq chinuite si speriate ca sa joace rolul de rapitori activi. In schimb carasul se mai misca dupa cate un vobler si lumea radea in barba. Dar faza cea mai tare a fost cand blandul pescar a aruncat mai neatent boblerul si era sa-l agate pe unul din public. Va dati seama ca se putea lasa cu accidentari...
La Abrevis in fatza era o masutza unde un muscar facea pe loc cu menghina niste muste frumoase si care cred ca si prind peste. Sincer mi s a parut un artist, nici nu am indraznit sa il intreb cat costa, oricum cred ca mult si omul mai mult demonstra ce poate face. Nu cred ca dorea neaparat sa vanda.
La Mimteam se vindeau fire textiule Powerpro si altele din Germania cu 50 lei rola de peste 100 de m, imi pare rau ca nu am mai avut bani sa iau macar 1. Era la juma de pret. Si asa am cheltuit 170 lei la targ, cam mult. Am luat 3 voblere, 6 linguri, fir nylon pt stiuca de la Trabucco, carlige Gamakatsu si alte chestii marunte. Si am plecat cu marele regret cfa nu am mai cumparat si o maceta (cutit lung). Cista cam 100-160 lei si arata super. Cu asta nici de urs in padure nu te mai temi, necum de scandalagii din Bucuresti si de cetatenii colorati de pe Lacul Morii. Felii ii faci cu maceta, precum cadavrele alea expuse la muzeul Antipa.

Da baiatu de la abrevis ce lega muste era leowb mare maestru

No, io ma duc astazi dupa reducerea de 10% la Ecogear, cei de la Abrevis ofera 

Peste ce a fost anul trecut clar!
Super reducere la mim team pt yamamoto 15 lei plicul
Ok si la Relax
Ok si profi la p apa
Ok abrevis
Slabut total fishing
Parerea mea . Doar pentru rapitori
Ok si la Relax
Ok si profi la p apa
Ok abrevis
Slabut total fishing
Parerea mea . Doar pentru rapitori
pescar particular
- stefanflorin
- veteran
Frig al drecu azi, de vazut nu poti spune ca nu ai ce vedea (decat daca esti chior), incepand de la intrare, duduile alea tentante
si cam prin toate standurile cate ceva interesant. Ici colo cate o reducere, mai flencani un bat, mai schimbi o vorba, mai arunci un ochi la blondele de la mezeluri. Asta e targu, diversitate si posibilitatea de a compara (poate si cumpara) produse. La cat e chiria sa ziceti mersi ca se mai tine, iar un targ nu inseamna neaparat reduceri, inseamna expunerea marfii cu posbilitatea de vanzare. Oricum dincolo era mai ieftin, evident!!

Urasc atarnatorii!
Cadouri pentru sotie . Sa aiba ocupatie cand esti tu plecat la peste .adiwolf scrie:am ajuns ieri dupa amiaza dupa ora 15.
impresia mea sincera a fost de un targ slab destul de anost.
pentru spinning doar 2-3 standuri au fost bine reprezentate (pe apa, relax si abrevis) restul.........
totusi ma bucur ca am intalnit pescari consacrati care erau "arondati" diverselor firme, am salutat si discutat putin ca cativa dintre ei si surprinzator am si cumparat cate ceva (un bat, ceva mai multe gume si cateva voblere)
multumesc celor care au avut amabilitatea si placerea de a schimba cateva cuvinte si impresii
am intalnit si expozanti blazati si foarte..........ciufuti (unul din ei era chiar deranjat ca l-am intrebat ceva)
in materie de incaltaminte, imbracaminte, accesorii pt vanatoare, cutite si trofeee, chiar merita sa mergeti si aveti pe ce cheltui banii
nu am inteles ca naiba cauta la un astfel de targ un stand de vanzari razatoare pt salate si un stand pentru fiare de calcat rufe![]()

Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
La ce model? SWIMMING SENKO ?viorel. scrie:
- stefanflorin
- veteran