Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
shootgun
- veteran

-
Fario_nebunu scrie:
Exact asa e! Pe Vidraru merge f bine lacusta mare pe ac 4-6 si fir de 0.22 sau 2 greieri unul langa altul si cele mai bune locuri - acolo unde se varsa Cumpanitza dar si Valea cu Pesti in lac. Pastravii mari stau chiar acolo pe sub bolovani si langa trunchoiurile scufundate. Am remarcat si eu ca pastravii de Vidraru prefera lacusta sau pestisorul si nu prea ataca la libngura si vobler, dar nu stiu de ce... Sa vezi ce de pistruiati erau acum cativa ani si pe Valea cu pesti...ultima data fusei prin 2004. Am luat pe lac de 700 grame si pe Capra de 500, dar sigur exista si mai mari.
Uite-l frate cum o da in diverse deja....Iti sclipesc ochii, Fario...Una e ca esti off topic iar a doua e ca incurajezi si promovezi braconajul din nou...

-
Fario_nebunu
- veteran

Ba sa stii amice ca nu incurajez deloc braconajul pentru ca am mereu pemis de la Curtea de Arges unde sunt in relatii bunje cu unul dintre paznici, si doi, da, imi sclipesc ochii ca la vidra insa asta e natura mea umana, nu ma pot corija! Eu ce vina am ca pastravii aia nu prea ataca voblerele si sunt morti dupa lacuste si boistean? In plus, daca nu stii, pe lacurile de baraj din zona de munte si pe rauri aval de lacuri de baraj se poate da LGAL si cu momeli naturale. Suna la orice ocolo silvic si ti se va spune chestia asta!

-
pupu
- veteran

Nu conteaza ce crezi tu, de vreo patru ani nu mai aduc deloc peste acasa , simbata la prima partida pe anul asta am prins trei cleni dintre care unu la kil , trei baieti (unul cu bicicleta si doi cu un scuter ) dadeau la undita au asistat la eliberarea lor (poate intra si ei pe aici) si mi-au facut poza, eu ducandu-ma de obicei singur la pescuit. Asta e, asa ca Numai biner...
-
Fario_nebunu
- veteran

Bravo, te felicit! Recunosc ca desi mai eliberez si eu pesti nu cred ca as fi in stare sa dau drumul unuia de un kil si....Respect!
-
Tavi
- veteran

In plus, daca nu stii, pe lacurile de baraj din zona de munte si pe rauri aval de lacuri de baraj se poate da LGAL si cu momeli naturale. Suna la orice ocolo silvic si ti se va spune chestia asta!
In Romania sau in Franta?
Fario, poate ne arati textul de lege unde scrie chestia asta.
In aceeasi ordine de idei, am priceput cu totii ca dai cu naturale la pastrav, e problema ta in fond, dar tot incalcare de lege se cheama si nu reusesc sa inteleg de ce e musai sa te lauzi cu asa ceva?
Si mai zici ca nu incurajezi braconajul...
-
old_radu
- veteran

Ba ! Fario.....cat dracu te mai tolereaza astia?....ca mie mi-au tras un sut in *** pentru nimica toata.
Domnilor moderatori,chiar nu reusiti sa clarificati situatia aceasta?Este la al N-alea post in care se lauda cu pescuitul pastravului cu momeala vie si ne demonstreaza cum reuseste sa corupa paznicii.Au ce invata mai tinerii pescari...si mai incercam sa promovam C&R...
Pana cand?
Pentru un eventual sut,mentionez ca mi-am pus o perna la ...
Fir intins ! tuturor.

-
pupu
- veteran

Apa extrem de rece (am intrat dupa un vobler) si atacurile extrem de anemice ,abia le simteai in lanseta ,baietii aia la undita nu luasera nimic , am uitat sa zic ca treaba s-a intamplat pe Sabar. In total am avut sapte atacuri si doar trei finalizate.
Numai bine...
-
meas
- veteran

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
Fario_nebunu
- veteran

old_radu scrie:Ba ! Fario.....cat dracu te mai tolereaza astia?....ca mie mi-au tras un sut in *** pentru nimica toata.
Domnilor moderatori,chiar nu reusiti sa clarificati situatia aceasta?Este la al N-alea post in care se lauda cu pescuitul pastravului cu momeala vie si ne demonstreaza cum reuseste sa corupa paznicii.Au ce invata mai tinerii pescari...si mai incercam sa promovam C&R...
Pana cand?
Pentru un eventual sut,mentionez ca mi-am pus o perna la ...
Fir intins ! tuturor.

Radule, tu ai primit avertisment pentru violemta limbajului iar eu nu pentru ca raman decent inj exprimare. Cat despre faptul ca tinerii au ce invata de la mine aici ciar ai nimerit. De 3 ani predau la facultate si aste mi-e meseria de prof (asistent) si in plus am aparut de vreo 2 ori si la TV asa ca e posibil ca unii sa ma ia ca model. Insa recunosc ca la pescuit nu sunt in masura sa ofer un exemplu prea bun. Insa ma pot imita cei ce vor un pescuit extrem, de adrenalina ravasita. Doar ei!

-
Tavi
- veteran

Fario, te-am intrebat si eu ceva. Daca esti amabil sa-mi raspunzi...