Ecologizare - Aqua Transilvae

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Ecologizare - Aqua Transilvae

Mesaj de MihaiV » 08 Noi 2006, 14:44

Aqua Transilvae Club organizeaza sambata, 11.11.2006, o actiune de ecologizare a vaii raului Belis (CJ). Vor participa membrii clubului si alti prieteni sau iubitori ai naturii. Firma "Brantner & Veres" vor sponsoriza actiunea printr-o donatie de saci si manusi si transportul gunoiului cu un camion, precum si cu prezenta a 4-5 persoane. Orice pescar dornic sa dea o mana de ajutor este binevenit. Detalii pentru cei interesati prin "mesaj privat".
Actiunea este sprijinita de Garda Nationala de mediu, Comisariatul regional Cluj si RNP Cluj.

niklai
junior
junior

Re: Ecologizare - Aqua Transilvae

Mesaj de niklai » 08 Noi 2006, 14:46

O initiativa demna de laudat exemplul vostru trebuie luat de toata lumea care iubeste natura inconjuratoare.Bravo voua da doamne sa se propage aceasta initiativa in toata Romania.Niklai.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Noi 2006, 15:35

Felicitari pt initiativa !!!!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 08 Noi 2006, 17:07

Respecte!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Noi 2006, 18:03

Jos palaria!Oare de aceea imi place mie Clujul..?

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 11 Noi 2006, 10:57

Astfel de actiuni trebuiesc facute cat mai des si mediatizate. FELICITARI ORGANIZATORILOR.
Vreme buna ,fir intins !

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 11 Noi 2006, 15:05

Succes! Felicitari! Parca nu sunteti "la prima abatere"?!

Sunt atatea nou infiintate asociatii care ar trebui sa-si propuna una doua actiuni de acest gen pe an. Cred ca s-ar gasi si ceva voluntari, nu-i asa?
Cu o buna popularizare poate mai scapam dracului de plasticaraia care ne sufoca.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2006, 15:19

MariusC scrie:Succes! Felicitari! Parca nu sunteti "la prima abatere"?!
E a doua pe anul asta si am mai avut si anii trecuti.

Am fost cam 25 de persoane, am strans peste 100 saci mari. Am mai fi strans dar s-au terminat sacii. Nu ne asteptam la atata mizerie.
Eu zic ca actiunea a avut efect mai mult decat curatarea efectiva a albiei si a luncii inundabile. Unu dintre noi a intrat la bodega satului si toti de acolo vorbeau despre actiunea noastra "ati vazut ca au venit clujenii sa ne faca curat? cum se poate asa ceva? bai, nu mai aruncati gunoiul aiurea!" Sacii au ramas de ieri pana azi pe marginea drumului, din 100 in 100 m, pe vreo 8 km, deci tot satul i-a vazut si a aflat de actiune si se vor gandi de doua ori inainte sa mai arunce ceva in rau.
Primarul din Belis (cel care ne-a gazduit la Cupa Romtravel) a trimis si el cativa oameni care au dat o mana de ajutor.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 12 Noi 2006, 17:51

Mihai ,

Felicitari tuturor celor ce au participal la actiunea voastra,ce dovedeste ca mai sunt oameni cu bun simt si respect pt. natura si la noi in tara.
Ce bine ar fii daca actiunea voastra s-ar generaliza in toata tara,ca atunci nu ar mai fii valabil bankul ca "ROMANIA E O TARA F. FRUMOASA ,PACAT CA E LOCUITA'!!!!

Jean Scurtu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Noi 2006, 18:04

Felicitari pentru actiune, la mai mare.
MihaiV scrie:Unu dintre noi a intrat la bodega satului si toti de acolo vorbeau despre actiunea noastra "ati vazut ca au venit clujenii sa ne faca curat? cum se poate asa ceva? bai, nu mai aruncati gunoiul aiurea!" Sacii au ramas de ieri pana azi pe marginea drumului, din 100 in 100 m, pe vreo 8 km, deci tot satul i-a vazut si a aflat de actiune si se vor gandi de doua ori inainte sa mai arunce ceva in rau.
Tot e bine ca prin partile alea mai gandeste lumea asa...
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns