Ecologizare - Aqua Transilvae
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ecologizare - Aqua Transilvae
Aqua Transilvae Club organizeaza sambata, 11.11.2006, o actiune de ecologizare a vaii raului Belis (CJ). Vor participa membrii clubului si alti prieteni sau iubitori ai naturii. Firma "Brantner & Veres" vor sponsoriza actiunea printr-o donatie de saci si manusi si transportul gunoiului cu un camion, precum si cu prezenta a 4-5 persoane. Orice pescar dornic sa dea o mana de ajutor este binevenit. Detalii pentru cei interesati prin "mesaj privat".
Actiunea este sprijinita de Garda Nationala de mediu, Comisariatul regional Cluj si RNP Cluj.
Actiunea este sprijinita de Garda Nationala de mediu, Comisariatul regional Cluj si RNP Cluj.
Re: Ecologizare - Aqua Transilvae
O initiativa demna de laudat exemplul vostru trebuie luat de toata lumea care iubeste natura inconjuratoare.Bravo voua da doamne sa se propage aceasta initiativa in toata Romania.Niklai.
E a doua pe anul asta si am mai avut si anii trecuti.MariusC scrie:Succes! Felicitari! Parca nu sunteti "la prima abatere"?!
Am fost cam 25 de persoane, am strans peste 100 saci mari. Am mai fi strans dar s-au terminat sacii. Nu ne asteptam la atata mizerie.
Eu zic ca actiunea a avut efect mai mult decat curatarea efectiva a albiei si a luncii inundabile. Unu dintre noi a intrat la bodega satului si toti de acolo vorbeau despre actiunea noastra "ati vazut ca au venit clujenii sa ne faca curat? cum se poate asa ceva? bai, nu mai aruncati gunoiul aiurea!" Sacii au ramas de ieri pana azi pe marginea drumului, din 100 in 100 m, pe vreo 8 km, deci tot satul i-a vazut si a aflat de actiune si se vor gandi de doua ori inainte sa mai arunce ceva in rau.
Primarul din Belis (cel care ne-a gazduit la Cupa Romtravel) a trimis si el cativa oameni care au dat o mana de ajutor.
Mihai ,
Felicitari tuturor celor ce au participal la actiunea voastra,ce dovedeste ca mai sunt oameni cu bun simt si respect pt. natura si la noi in tara.
Ce bine ar fii daca actiunea voastra s-ar generaliza in toata tara,ca atunci nu ar mai fii valabil bankul ca "ROMANIA E O TARA F. FRUMOASA ,PACAT CA E LOCUITA'!!!!
Jean Scurtu
Felicitari tuturor celor ce au participal la actiunea voastra,ce dovedeste ca mai sunt oameni cu bun simt si respect pt. natura si la noi in tara.
Ce bine ar fii daca actiunea voastra s-ar generaliza in toata tara,ca atunci nu ar mai fii valabil bankul ca "ROMANIA E O TARA F. FRUMOASA ,PACAT CA E LOCUITA'!!!!
Jean Scurtu
Felicitari pentru actiune, la mai mare.
Tot e bine ca prin partile alea mai gandeste lumea asa...MihaiV scrie:Unu dintre noi a intrat la bodega satului si toti de acolo vorbeau despre actiunea noastra "ati vazut ca au venit clujenii sa ne faca curat? cum se poate asa ceva? bai, nu mai aruncati gunoiul aiurea!" Sacii au ramas de ieri pana azi pe marginea drumului, din 100 in 100 m, pe vreo 8 km, deci tot satul i-a vazut si a aflat de actiune si se vor gandi de doua ori inainte sa mai arunce ceva in rau.
Cu lacrimi Bastus!