Ecologizare - Aqua Transilvae

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Noi 2006, 22:29

eu vorbeam de romanul care se afla pe plaiurile noastre mioritice.normal ca dincolo nu arunca nimeni pe jos,in primul rand ca nu orice neanderthal ajunge pe dincolo+ca ti-e si jena sa arunci pe jos cand vezi cat e de curat.
mai conteaza si nivelul social/intelectual al omului,normal ca vei vedea ambalaje de ieftinituri aruncate.
cel putin cei de la sate ar trebui sa fie mai grijulii cu natura cei inconjoara,de oraseni nu mai zic,arunca orice ambalaj direct pe jos,cum spuneam din instinct,nici macar nu-si dau seama ce fac.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Noi 2006, 22:32

romanii de afara sunt mai civilizati si din cauza amenzilor... abatare de la topic, sunt multi rromi care traiesc in germania...la fel si arabi...au avut o tentativa de revolta, dar nemtii i-au potolit cum stiu ei cel mai bine

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Noi 2006, 22:33

Michael scrie:de oraseni nu mai zic,arunca orice ambalaj direct pe jos,cum spuneam din instinct,nici macar nu-si dau seama ce fac.
nu cred ca-i din instinct cred ca-i din cauza indiferentei.... :evil:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Noi 2006, 23:43

sau din cauza ca s-au difuzat prea multe filme cu haiduci pe vremuri :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Noi 2006, 23:49

sau poate pur si simplu sunt nesimtiti!!! :lol:

nicolaesebastian
junior
junior

Mesaj de nicolaesebastian » 13 Noi 2006, 00:19

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 13 Noi 2006, 11:06

Ionut the carp scrie:sau poate pur si simplu sunt nesimtiti!!! :lol:
bingo :idea:
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 13 Noi 2006, 13:19

Sunt si nesimtiti.....si fara frica!
Pe cand terminasem actiunea.....un localnic cu tractorul a intrat cu tractorul vreo 500m prin parau, a taiat 2 brazi, apoi i-a tractat afara cu tractorul, pe acelasi traseu, prin albia raului. Nici o jena de cei care eram acolo....ca teama de cine sa-i fie ??!! Cat despre consecinte.....!
Asa ca pana ce autoritatile nu se implica serios prin amenzi sau chiar dosare penale, actiunile noastre vor fi doar gesturi frumoase intelese doar de cei care mai au un dram de constiinta.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Noi 2006, 14:42

Pentru prima data am reusit sa particip si eu la actiune, si m-am bucurat mult pt ca atmosfera a fost f faina. Chiar daca a fost destul de frig, atmosfera s-a mai incalzit cu glumitele de rigoare, gratarele care au picat la fix dupa cele cateva ore de strans gunoi si am invatat 2-3 trucuri noi de casting.
Gunoaie s-au strans cu nemiluita dar din pacate doar o parte din ce era pe rau a ajuns in saci.
Fabulosi au fost cei doi domni mai in varsta, unu dintre ei fiind in mijlocul evenimentelor la respectabila varsta de 78 de ani. Cinste lor.
Astept cu interes actiunile urmatoare, si sper de asemenea sa nu intervina chestii neprevazute si sa pot participa in continuare

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Noi 2006, 17:26

am postat pe site-ul de legat muste (flytying.ro) un articol cu poze, pentru curiosi:)

Scrie răspuns