E SAU NU E JAPCA?!...aceasta e intrebarea!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu este. Am luat de mai multe ori salau care a atacat siliconul din lateral, iar cind l-am curentat s-a agatat de falca in exterior. La vobler, de multe ori ataca din lateral si se agata din exterior.
Nici macar ciprinidele agatate de burta cu jigul nu le consider japca, aia chiar e intimplare. Chiar daca ieri la Dunare mi s-a intimplat de doua ori, nu asta era intentia. Imi vine in minte o intrebare: daca lovesti cu masina o cioara, e vinatoare de ciori?
Nici macar ciprinidele agatate de burta cu jigul nu le consider japca, aia chiar e intimplare. Chiar daca ieri la Dunare mi s-a intimplat de doua ori, nu asta era intentia. Imi vine in minte o intrebare: daca lovesti cu masina o cioara, e vinatoare de ciori?

Mai Bogdank,ce ai cu bietii oameni?Acu devenim si rasisti.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- vanatoruldepesti
- veteran
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
" Nu vorbesc de cei care pun o tripla GIGANT pe vobler si-l trag in socuri, cu sportivitate, prin bancurile de pesti intrati la boiste ....am vazut si asa ceva....." Poti sa descrii putin metoda, ca pare interesanta. Cam la ce specii se aplica, in ce conditii de apa, perioada a zilei, etc. Mersi anticipat ptr. raspuns.[/quote][/list]
[/list][/quote]daniel tinte scrie:" Nu vorbesc de cei care pun o tripla GIGANT pe vobler si-l trag in socuri, cu sportivitate, prin bancurile de pesti intrati la boiste ....am vazut si asa ceva....." Poti sa descrii putin metoda, ca pare interesanta. Cam la ce specii se aplica, in ce conditii de apa, perioada a zilei, etc. Mersi anticipat ptr. raspuns.
Este o "metoda" neortodoxa, deci chiar daca te vad foarte interesat, nu pot sa detaliez. Poate gasesti detalii la cei ce au folosit "metoda" cu succes.