dunarea fara peste
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Laurentiucat,eu merg de cel putin 2 ori pe saptamina la DUNARE zona Giurgiu intre 511 -470si Calarasi 415 -380.Fata de ani trecuti sunt din ce in ce mai putini cei care dau cu,butelia sau curent.Imi place sa cred ca Politia de Frontiera isi face datoria si nu mai face cartile braconierilor.Daca legea ar fi mai drastica{5ani pentru acest fel de braconaj},daca restul infractiunilor sar judeca in regim de urgenta si cu executare{s au amenda penala de35000-60000 ron} poate uni si ar baga mintiile in cap.Eu fac parte dintr-o trupa de 17 periculosi DAR! la DUNARE dintre toti nu sar sa mearga decit 2 maxim3 pentru o zi+o noapte ,restul de la 3 la 5-7 zile,de ce ??, pescuitul la DUNARE ,este ceva ce eu nu pot sa-ti descriu.Restul periculosilor, prefera oricind o balta cu plata in care sa ia 10-15 KG noi 2-3 preferam sa prindem unul singur de aceeasi greutate in poate 5 10 partide sau ,deloc.Asa cum ai spus,si eu cred, ca pescuitul la DUNAREsi in DELTA se deprinde intr-o viata. Iti trebuie nervi de fier , fler,noroc si mai ales sa iubesti mult natura. Iti doresc "sa aiva ochiul cit maslina".
Csaa, eu nu vreau sa fac valuri pe uscat.Am facut de citeva ori si mi-am atras antipatia multora ,uni chiar asa zisi prieteni.Dar,acum cind telefonia mobila a evoluat ,cartele, poti lua si de la colt,numerele de telefon ale voastre ,primar,ANPA,AGVPS etc.le stim sunam din 2-2 minute,si tot speram,speram ca intr-o zi va fi si ziua noastra!!!!!!
Tocmai ca acum nici nu te costa nimic si nici nu te poti "desconspira".
Eu sunt relativ nou numit si nu cred ca ne cunoastem.
A, si era sa uit, si la A.J.V.P.S. s-au schimbat lucrurile de catva timp. Daca cunosti persoanele, cel cu mustata stufoasa nu mai este membru.
Eu sunt relativ nou numit si nu cred ca ne cunoastem.
A, si era sa uit, si la A.J.V.P.S. s-au schimbat lucrurile de catva timp. Daca cunosti persoanele, cel cu mustata stufoasa nu mai este membru.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Stiu de schimbari ,dar relatiile au c-am ramas.Cred ca stiu vreo 2-3 barci dar intre timp s-au c-am schimbat,Oltenita nu prea tine peste decit inainte de varsarea ARG .si apoi mult in jos.Se bracona la greu pe la 415-420 si in dreptul Chiselet pe la bostanarii.Acum,prin prisma firmei unde imi desfasor activitatea am posibilitatea sa urmaresc mai multe situri despre pasiunea noastra.Informatia circula repede si de ea dispune si"CETATENI".Poate aveam impresia ca ma insel DAR:2 evenimente de fapt mai multe .Un periculos de-al nostru merge in balta citeva zile ,nu prea facea servici,la gasit Ajuns acasa trimete un mesaj pe privat la Buzau si Slobozia.Cei 2 descriu locul aventuri pe un site, a 2 zi in zona erau 2 barci ,care seara ziceai ca,duc transfugi .Alta data aproape la fel numai ca "sifonarul"am fost chiar eu care i-am anuntat telefonic de la locul faptei.De atunci mi-am c-am tinut gura.DUNAREA are FFFmult peste,ideal ar fi sa il protejam cum ne lasa constinta{este adevarat ca "trece prin stomac"}dar putin trebuie facut si pentru cei care vin.....................................!