disfunctionalitati forum 2
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: disfunctionalitati forum 2
dane,
cineva a editat mesajul meu si mi-a atribuit un comentariu pe care nu l-am facut.
intra pe linkul respectiv si vei intelege.
uite ca tocmai a aparut si vinovatul, Andrei-Ovidiu a recunoscut ca a facut acest lucru.
cred ca ar trebui limitata puterea moderatorilor in sensul sa nu se permita editarea unui mesaj sau unui post, interventia ar trebui sa fie ceva de genul, ori sterge postul total, ori nimic.
faptul ca poate edita postarea unui user si ii poate atribui cuvinte pe care nu le-a spus acel user este destul de naspa.
un astfel de precedent poate aduce o avalansa de postari injurioase sau calomnioase si respectivul user sa spuna ca nu el a fact acea postare ci moderatorul
forumul asta e jucaria ta si il administrezi cum vrei, dar.................
cineva a editat mesajul meu si mi-a atribuit un comentariu pe care nu l-am facut.
intra pe linkul respectiv si vei intelege.
uite ca tocmai a aparut si vinovatul, Andrei-Ovidiu a recunoscut ca a facut acest lucru.
cred ca ar trebui limitata puterea moderatorilor in sensul sa nu se permita editarea unui mesaj sau unui post, interventia ar trebui sa fie ceva de genul, ori sterge postul total, ori nimic.
faptul ca poate edita postarea unui user si ii poate atribui cuvinte pe care nu le-a spus acel user este destul de naspa.
un astfel de precedent poate aduce o avalansa de postari injurioase sau calomnioase si respectivul user sa spuna ca nu el a fact acea postare ci moderatorul
forumul asta e jucaria ta si il administrezi cum vrei, dar.................
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
inseamna ca ai atins deja cota stabilita pentru fiecare user de catre admin prin editarea vbulletinului.Robert517 scrie:Ma scuzati ,dar revin si eu cu aceeasi intrebare :
Ce inseamna : "cota fisierelor atasate a fost atinsa" ????????
Cand o sa mai pot pune poze ??
-
- utilizator constant
In primul rând merci de raspuns ,grizzly scrie:inseamna ca ai atins deja cota stabilita pentru fiecare user de catre admin prin editarea vbulletinului.Robert517 scrie:Ma scuzati ,dar revin si eu cu aceeasi intrebare :
Ce inseamna : "cota fisierelor atasate a fost atinsa" ????????
Cand o sa mai pot pune poze ??
dar...de ce tocmai eu am atins cota...

Are vreo legatura cu rangul , si daca DA , care e legatura ?care e "ratia " pentru fiecare rang ?
multumesc anticipat

Vezi ca ai optiunea sa le stergi mai tarziu si sa adaugi altele.
n-ai pentru ce.Robert517 scrie:In primul rând merci de raspuns ,
dar...de ce tocmai eu am atins cota.... , am pus doar vreo 20 de poze ,pe când altii...
Are vreo legatura cu rangul , si daca DA , care e legatura ?care e "ratia " pentru fiecare rang ?
cel mai probabil adminul a setat numarul de atasamente posibile pentru useri in functie de "rangul" pe care il au pe server. tinand cont ca aci "vechimea" nu se face prin timp ci prin posturi, asta mai degraba stimuleaza postarile aiurea...
gogol ti-a dat solutia pana mai cresti in "grad", mai sterge din attachementurile postate.
-
- utilizator constant
Merci băieti 
oricum mai aveam o solutie :poza in galerie si apoi link in postare (varianta mai naspa pt. ca apara aceeasi poza de doua ori )

oricum mai aveam o solutie :poza in galerie si apoi link in postare (varianta mai naspa pt. ca apara aceeasi poza de doua ori )

am pus aici instructiuni pentru postarea pozelor
http://www.rapitori.ro/forum/instructiu ... 24176.html
http://www.rapitori.ro/forum/instructiu ... 24176.html
cred ca au inceput sa apara robotei pe forum:
Hefmycleles, Lemextencemib
Hefmycleles, Lemextencemib
pentru treaba se poate seta ca userii noi sa poata posta doar dupa ce topicul/postul le-a fost aprobat de un admin/moderator.