disfunctionalitati forum 2
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: disfunctionalitati forum 2
salutari tuturor.nici eu nu pot folosi mesageria privata.mi se spune ca sunt membru nou si de aia.membru nou nu-s,dar mi-am schimbat parola in luna martie...de asemeni nu pot contacta un administrator.rog pe aceasta cale un administrator sa mi spuna ce pot face.multumesc anticipat.
nu stun administrator si nici moderator ... dar, pentru a iti functiona mesageria din cate stiu trebuie sa ai un minim de mesaje scrise pe forum (preferabil nu la sectiunea de Vanzare/Cumparare) ... s-a incercat implementarea chestiei asteia pentru ca multi intra aici cu scopul uni de a isi vinde marfa ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
te asigur ca nu-s bisnitar...mai cumpar una alta de pe aici.de postat pe forum n-am ce sa postez pentru ca sunt incepator.nu pot posta doar de dragul de a o face.deci...care ar fi solutia?deocamdata n am primit nici un raspuns.
- johnnybravo
- Moderator
nu mai functioneaza crearea de chestionare/polls
LE: asta daca din 2012 pana acum s-ar fi rezolvat ceva (am vazut ca am mai raportat asta pe prima pagina
)
LE: asta daca din 2012 pana acum s-ar fi rezolvat ceva (am vazut ca am mai raportat asta pe prima pagina