pai in cazul asta schimba browser-ul pentru ca de acolo as zice ca e problema, pe alte site-uri iti merge? ... Crtl+C si Ctrl+V functioneaza peste tot exceptie facand site-urile protejate ...MARIUS POPA scrie:nu merge domnu, ce nu intelegi, nici asa, nici altcumva!
disfunctionalitati forum 2
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: disfunctionalitati forum 2
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
de ce la anumite poze cand vreau sa bag un comentariu imi da eroare cu mesajul urmator:
Eroare generală
template->_tpl_load_file(): File ../language/ro/email/newcomment_notify.txt does not exist or is empty
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: no-reply@rapitori.ro
Eroare generală
template->_tpl_load_file(): File ../language/ro/email/newcomment_notify.txt does not exist or is empty
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: no-reply@rapitori.ro
Daca trimit sau raspund la un mesaj privat, nu pot sa scriu bolduit si nici sa folosesc emoticoanele...
Asta doar la mesaje private, la mesajele de pe forum functioneaza...
Numa' bine.
Numa' bine.
- Ionut Petrea
- veteran
Pentru emoticoane mi-am batut si eu capul si am reusit, intr-un final, selectand din meniul "Vezi mai multe zambete"...Doar de acolo merge, dar ar fi mai elegant sa mearga din prima, fara sa mai fim nevoiti sa mai deschidem meniul respectiv...sorinB scrie:Daca trimit sau raspund la un mesaj privat, nu pot sa scriu bolduit si nici sa folosesc emoticoanele...
Numa' bine.
Si ce mi-ar place, sa se revina la chestia de pe prima pagina cu "ultimele discutii din forum"...Bestial ar fi!

Intotdeauna C&R
Pai functioneaza foarte bine "butonul" Vezi mesaje noi de pe prima pagina a forumului... ori nu la asta te referi?Ionut Petrea scrie:[...]
Si ce mi-ar place, sa se revina la chestia de pe prima pagina cu "ultimele discutii din forum"...Bestial ar fi!
- Ionut Petrea
- veteran
Ops... scuze, eu ma gandeam la prima pagina a forumului.
- Ionut Petrea
- veteran
Mi-era foarte comod cum era inainte, nu stiu de ce, imi placea mult mai mult 

Intotdeauna C&R
de ce la anumite poze cand vreau sa bag un comentariu imi da eroare cu mesajul urmator:

si ulterior vad ca mi-a aparut mesajul de 3 ori ...Eroare generală

poate sa ma lamureasca si pe mine cineva din ce cauza se distruge calitatea unei poze bagata in galeria personala?
problema este ca poza este marita si automat devine mai stearsa si fada ...
problema este ca poza este marita si automat devine mai stearsa si fada ...