Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

cezar.ch scrie:
Pentru ca s-a evocat numele APC 21, ma simt dator cu scurte precizari:
- administram lacul Snagov de 3 (trei) ani. Inca de la inceput, am anuntat ca toate permisele ANPA sunt valabile, indiferent cum si de unde au fost procurate.
- nu percepem taxe suplimentare
- singura cerinta: sa se respecte dimensiunile si cantitatea pe care legea o permite pentru "traista". Atat !
- percepem cotizatii modice, iar din incasari cam 1/3 merge pe combaterea braconajului. Avem ceva rezultate, avem protocoale cu institutiile statului, acestea ne ajuta (cu exceptia instantelor de judecata, care elibereaza braconierii pe banda rulanta)
- lacul este in revenire, are o fantastica resursa de regenerare, pazit bine poate deveni o pista competitiva cu baltile private.
La concursul nostru, mansa la stiuca s-a castigat cu 36 de bucati "punctabile", in 6 ore.
- avem ceva probleme cu proprietarii de vile si ambarcatiuni super-motorizate, dar, impreuna cu aliatii nostri de la rezervatia Parc Snagov ne luptam si cu asta.
Concluzii:
1. Nu e nevoie de spaga, pentru a ti se da voie sa dai fara sa ceri nimic.
2. Consideram pescarii recreativ/sportivi prietenii si aliatii nostri in lupta cu plasarii si electricienii. SI CHIAR SUNT !
3. Cat vom raspunde de administrarea Snagovului, asa va fi. Dupa...
Multumesc Vali Stratonov pentru vorbele bune. La fel Miyagi!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
vali stratonov
- veteran

miyagi scrie:@Vali
Nu te mai supara degeaba ca-ti scade glicemia. Fi si tu un pic mai atent la afirmatiile publice si nu o sa mai fie nimic alambicat. Obligi omul la o exprimare analitica si nu-i spatiu virtual pentru balarii.
@Cezar
Tu sti ca eu nu am ezitat niciodata sa-i dau Cezarului ce-i al Cezarului.
p.s. Tie insa nu

.
Hai ma miyagi ma lesi

.....oi fi tu detinatorul adevarului absolut si nu stim noi....
Fi bun si nu ne mai arata "calea" ca nu cred ca esti cel mai in masura ...in rest e iarna afara si e destul timp si spatiu virtual ca sa te citim chiar si pe tine ...
In rest numai de bine .....cit despre presedintele Cezar numai cuvinte de lauda chiar daca tu ai alta parere, bine ca nu sunt multi care-ti impartasesc opiniile

....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
miyagi
- veteran

Ma bucur ca si tu esti bine Vali. Sa traiesti.
-
Pif.
- veteran