Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii
Te intreb ca si pe celalt topic,ce asociatie si ce lege a incalcat??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Ah,si sa-ti mai zic ceva..
N-am voie sa scriu unde ii doare pe pesti,de legile tale..
Ei traiesc si se inmultesc dupa legi scrise in codul lor genetic ,si in functie de alea ar trebui facute timpeniile voastre de legi scrise pe hirtie..
La noi ,salaul a depus in marea majoritate...
legilor...prohibitia incepe peste vreo 10 zile..
De ce???
Pentru ca un destept ca tine face legile..si ala la fel ca tine ,stie timpenii de genul celei carei scobarul e daunator
Chiar nu ai nimic in comun cu pescuitul,ar trebui sa 'organizezi'orice altceva,numai pescuitul nu..
N-am voie sa scriu unde ii doare pe pesti,de legile tale..
Ei traiesc si se inmultesc dupa legi scrise in codul lor genetic ,si in functie de alea ar trebui facute timpeniile voastre de legi scrise pe hirtie..
La noi ,salaul a depus in marea majoritate...

De ce???
Pentru ca un destept ca tine face legile..si ala la fel ca tine ,stie timpenii de genul celei carei scobarul e daunator

Chiar nu ai nimic in comun cu pescuitul,ar trebui sa 'organizezi'orice altceva,numai pescuitul nu..
.
.
-
- utilizator constant
Este prima oara cand iti dau dreptateapsalba scrie:Să înțeleg de la tine că este tolerabilă funcționarea unei asociații cu încălcarea legii? De ce crezi tu că în 22 de ani nu s-au găsit acei oameni care să facă acele lucruri bune? Nu pescarii sunt acele degete răsfirate hulpave să apuce fiecare câte o bucățică, ci o mână de șmecheri care profită de ignoranța și pasivitatea lor.semlecangheorghe scrie:Daca nu iti bagai domnia ta coada nu mai era toata tevatura asta in pescuit..Sint convins ca si in A.J.V.P.S.,s-ar fi gasit oameni capabili care sa faca lucruri bune..
Asa pescarii nu mai sint ca si un pumn,ci,ca niste degete rasfirate hulpave sa apuce fiecare o bucatica pentru el..
Ai crezut ca faci bine si ai facut mai mult decit tot raul posibil..Te-as duce odata pe Mures prin locurile de mine stiute sa-ti arat ce inseamna lipsa unei autoritati...

nea faneeeee... spurci toate topicurile si forumurile cu prezenta ta, cu aberatiile pe care le debitezi si cu tupeul nesimtit de a jigni toti interlocutorii

Vezi ca ti-au facut topic separat : stefan-popescu-si-permisele-eliberate-ilegal-t19132.html, unde se arata cat de mult iti pasa de pescuitul recreativ sau sportiv cum vrei DUMETA , noi ne-am lamurit ca vrei numai "cascavalul" de la pescari prin CHIOSCURI

ONOARE SI CURAJ

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
semlecangheorghe scrie:http://apssibiu.ro/wp/?page_id=565
Hopaa,uite ca se poate sa platesti si pe malul apei..
Si site,frumos,clar,pentru toata lumea...
Carevasazica se poate si A.J.V.P.S. care e o.k.
Buun,deabia astepr sa-i arat lu domnu Degeratu...
.Daca la tine in judet,asociatia X is face treaba bine(stim ce inseamna asta),tu ca pescar local,ce-ai face?Ai astepta sa achiti tariful pe apa sau ca un pescar care se respecta ai alege sa platesti inainte prin una din modalitatile de plata oferite de ei?Nu cred ca sta in picioare ideea ca"pai nu stiu cand merg la pescuit,ora,data,etc.deoarece tu pescuiesti in proportie de 99%pe acele ape pe tot parcursul anului.
In cazul in care de exemplu alegi sa vi la Sibiu la pescuit,iarasi cred ca ca poti face in asa fel incat sa platesti inainte.Mi-i se pare corect si moral ca atunci cand ai posibilitatea sa platesti si altfel decat pe malul apei,sa o faci.Asta poate si macar doar pentru linistea ta.Dar bineinteles, asta doar in cazul in care....vezi ce-am scris mai sus cu rosu.Pentru ca daca nu e asa si ei nu sunt corecti,atunci o sa fac si eu la fel si nici macar pe apa nu o sa mai platesc nimic.Treaba e atat de simpla din pmdv.
- semlecangheorghe
- veteran
Daca legea imi ofera mai multe optiuni,ma pot folosi de ele,cum cred de cuviinta..
Prezenta pe apa, e una din conditiile respectarii legilor..Dar nu intotdeauna...ea poate fi si motiv de abuz..dupa cum bine m-am convins..asa ca,voi alege varianta dictata de imprejurari.
Legea prevede asa,poate si pentru a acoperi pescarii oazionali...Ma duc simbata la Brasov la un unchi,si duminica vreau sa ma duc cu el la pescuit.Nu mi-am platit o amenda de viteza si am contul blocat..Sediul asociatiei e pustiu si in plus nu cunosc orasul.De ce sa nu pot plati pe malul apei??Care ar fi problema??
Prezenta pe apa, e una din conditiile respectarii legilor..Dar nu intotdeauna...ea poate fi si motiv de abuz..dupa cum bine m-am convins..asa ca,voi alege varianta dictata de imprejurari.
Legea prevede asa,poate si pentru a acoperi pescarii oazionali...Ma duc simbata la Brasov la un unchi,si duminica vreau sa ma duc cu el la pescuit.Nu mi-am platit o amenda de viteza si am contul blocat..Sediul asociatiei e pustiu si in plus nu cunosc orasul.De ce sa nu pot plati pe malul apei??Care ar fi problema??
.
.
semlecangheorghe scrie:Daca legea imi ofera mai multe optiuni,ma pot folosi de ele,cum cred de cuviinta..
Daca paznicul nu ma gaseste,am ramas cu banii.
N-ai citit probabil la ce fel de asociatie fac referire....la aia care-si fac treaba.Trebuia sa intreb oare,tu ce fel de pescar alegi sa fi?![]()
- semlecangheorghe
- veteran
Ilie a ascris
Mai Ilie ,daca tu crezi ca ma calicesc pentru 20 de lei,te inseli amarnic..
Daca paznicul nu ma gaseste,am ramas cu banii.
Mai Ilie ,daca tu crezi ca ma calicesc pentru 20 de lei,te inseli amarnic..
.
.
Nu,nu cred asta.Dar intreb,nu ti-i se pare corect sa raspunzi cu aceeasi unitate de masura?Anii trecuti n-au facut nimic.Nici eu n-am platit mai mult decat permisul ANPA.Acum vad ca misca.La fel si eu.Am fost de acord sa platesc si sa nu astept sa ma gasesca paznicul,pentru ca daca vroiam neaparat sa pescuiesc fara bani,crede-ma ca o puteam face foarte bine.
- semlecangheorghe
- veteran
Pai ma bucur ca tu ai motiv sa raspunzi cu aceeasi unitate de masura..
Nu-i cazul la mine..Gindeste-te,ca la noi au golit complet ditai barajul de230de ha de apa(Tautul),si mindra noastra asociatie nu a facut nimic..
Ba inca te si minte in fata cu brasoave de genul
"..pai s-au recoltat numai fitofagii",sau
"..pai oricum tot la doi ani,barajul se golea si atunci nimeni n-a zis nimic."
Asta a doua e minciuna sfruntata,pe fata..Acum doi ,si acum 3 ani,acolo s-au tinut doua amicale foarte reusite la biban.Am amic clenar ,la care am vazut niste poze cu cleni la kil de anul trecut ,dinainte de golire, de am ramas tablou..
Si cind colo imi zice pe fata,ca "barajul s-a golit tot la doi ani"...
Aiurea,aia aveau licenta acvacultura de 3ha,din cele 230 cit are lacul,si acvacultura aia in viviere flotante,si ei au golit tot lacul complet(sint poze),si au scos tot pestele,din care o parte,cica, au bagat in nus ce bazine ..Cit a putut sa incapa in bazinele alea??Si mai ales cine i-a verificat?A.J.V.P.S.Arad??Nu...intereseul lor e sa musamalizeze,trece timpul ,barajul se umple la loc..pestele se reface...pina din nou o sa aiba vreunul din ei idei din astea'ecologice'
Astora sa le platesc....nus,am un nod in stomac...nu pot..si gata,prefer sa dau 20 de ron la primul cersetor..???
Nu-i cazul la mine..Gindeste-te,ca la noi au golit complet ditai barajul de230de ha de apa(Tautul),si mindra noastra asociatie nu a facut nimic..
Ba inca te si minte in fata cu brasoave de genul
"..pai s-au recoltat numai fitofagii",sau
"..pai oricum tot la doi ani,barajul se golea si atunci nimeni n-a zis nimic."
Asta a doua e minciuna sfruntata,pe fata..Acum doi ,si acum 3 ani,acolo s-au tinut doua amicale foarte reusite la biban.Am amic clenar ,la care am vazut niste poze cu cleni la kil de anul trecut ,dinainte de golire, de am ramas tablou..
Si cind colo imi zice pe fata,ca "barajul s-a golit tot la doi ani"...

Aiurea,aia aveau licenta acvacultura de 3ha,din cele 230 cit are lacul,si acvacultura aia in viviere flotante,si ei au golit tot lacul complet(sint poze),si au scos tot pestele,din care o parte,cica, au bagat in nus ce bazine ..Cit a putut sa incapa in bazinele alea??Si mai ales cine i-a verificat?A.J.V.P.S.Arad??Nu...intereseul lor e sa musamalizeze,trece timpul ,barajul se umple la loc..pestele se reface...pina din nou o sa aiba vreunul din ei idei din astea'ecologice'
Astora sa le platesc....nus,am un nod in stomac...nu pot..si gata,prefer sa dau 20 de ron la primul cersetor..???
.
.
Zamfi scrie:Da este o treaba laudabila! Se pare ca baietii de la Sibiu se apuca de treaba.Bravo lor! In aceste conditii (plus filmuletul cu plasa...)marturisesc ca abia astept sa le platesc taxa de acces.Hopaa,uite ca se poate sa platesti si pe malul apei..
Ilie sa stii ca eu o sa aleg sa platesc pe malul apei...Din comoditate.Da asta parca am mai spus-o pe aici

Dar daca crezi ca asta ma dezonoreaza ...ma rog ,o fi dar eu nu cred.Am mai spus-o si o mai spun (chiar daca ma judeci/cati...) din anul 2012 am decis ca o sa-mi apar drepturile la maxim si ma voi gandi in primul rand la propia persoana! in limitele legii,normal.De ce? Inceputul acestui an mi-a demonstrat cu varf si indesat ca este cel mai bun lucru!

Fir intins!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.