De curiozitate, de ce s-a suspendat respectivul registru? La motivarea instantei ma refer, nu de ce a dorit apsalba sa-l suspende, ca aia stiu.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Habar nu am, numai apsalba ne-ar putea lamuri.Tavi scrie:Evident asta va face, cu asta se ocupa el.
De curiozitate, de ce s-a suspendat respectivul registru? La motivarea instantei ma refer, nu de ce a dorit apsalba sa-l suspende, ca aia stiu.
apsalba scrie:PS Ca o recomandare pentru pescarii sportivi, le sugerez să nu se mai lase prostiți ....Vă recomand să corelați art. 2.44 din OUG 23/2008, cu art. 25 din Legea 107/1996 - legea apelor.
PS Ca o recomandare pentru pescarii sportivi, le sugerez să nu se mai lase prostițiSVF scrie:Eu am vrut sa evit sa platesc taxa pe apa anul asta.Asa ca am ales sa achit pe tot anul la banca in contul dat de cei de la filiala.De ce?Hai sa zicem ca pentru ceea ce-si propun sa faca aici pe plan local au nevoie de bani.E votul meu de incredere catre ei.Nu prea sunt genul de om care sa dea inainte si apoi sa primeasca, mai ales ca de atata timp am fost pacalit si stiu cum sta treaba cu Ajvps-ul asta.Dar daca in continuare se vor misca la fel cum au facut-o de la inceputul anului,e ceva.Personal am o mare dorinta,sa vedem daca vor reusi sa o realizeze,desi acolo nu au de a face cu niste braconieri marunti...Vedem.
lazarini,lazarini scrie:Habar nu am, numai apsalba ne-ar putea lamuri.Tavi scrie:Evident asta va face, cu asta se ocupa el.
Stiu doar ca recursul formulat de ANPA fata de hotararea de desfiintare a registrului a fost anulat ca netimbrat!!! in timp ce in litigiul federatie vs ANTS fata de hotararea C.A. Alba privind obligarea ANTS de a inscrie federatia in registrul sportiv si de a elibera CIS-ul agentia nu a formulat recurs!!!. In conditiile in care simpla formulare a recursului suspenda de drept executarea, adica amana orice discutii pana cine stie cand (recursul s-ar fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde termenele de judecata se dau din 6 in 6 luni.
Cu alte cuvinte, e fain la stat...
In materia contenciosului administrativ recursul este suspensiv de executare, indiferent de caracterul extraordinar al acestuia.apsalba scrie:Recursul în orice cauză este o cale extraordinară de atac.
apsalba scrie:Ce poți invoca tu de exemplu, ca motive de recurs, când o instanță îți spune ce nu te pricepi și persistarea în nepricepere te poate cufunda în ridicol?
Din punctul meu de vedere pescuitul sportiv/recreativ nu este si nici nu vad cum ar putea fi recunoscut ca ramura sportiva.apsalba scrie:Să înțeleg de la tine că scopul în sine este amânarea înregistrării federației în Registrul sportiv? Poți să dai și ceva argumente legale?