Zamfi,ce-am povestit" noi",si aici nu ma refer doar la noi doi,ramane valabil 100%.Ma gandeam ca vei raspunde cand vei vedea mesajele mele.Intr-unul chiar vroiam sa precizez ca acum nu or sa ma mai iubeasca prieteniiZamfi scrie:Zamfi scrie:Da este o treaba laudabila! Se pare ca baietii de la Sibiu se apuca de treaba.Bravo lor! In aceste conditii (plus filmuletul cu plasa...)marturisesc ca abia astept sa le platesc taxa de acces.Hopaa,uite ca se poate sa platesti si pe malul apei..
Ilie sa stii ca eu o sa aleg sa platesc pe malul apei...Din comoditate.Da asta parca am mai spus-o pe aiciOricum trebuie sa apreciezi faptul ca da,pentru ca au demonstrat ceva,sunt dispus sa platesc! Deoarece era si varianta despre care povesteam cu ceva timp in urma.Iar faptul ca voi plati pe malul apei sa stii ca nu ma face sa ma simt vinovat in nici un fel fata de Aps Sibiu. Si nici nu-mi ridica problema ca cam
ce fel de pescar sunt...Dpmdv voi fi un pescar care respecta legea,regulamentul unei asociatii si care-si permite sa profite de o facilitate oferita de o asociatie ...interesanta!
in sensul bun al acestei facilitati,normal.
Dar daca crezi ca asta ma dezonoreaza ...ma rog ,o fi dar eu nu cred.Am mai spus-o si o mai spun (chiar daca ma judeci/cati...) din anul 2012 am decis ca o sa-mi apar drepturile la maxim si ma voi gandi in primul rand la propia persoana! in limitele legii,normal.De ce? Inceputul acestui an mi-a demonstrat cu varf si indesat ca este cel mai bun lucru!
Fir intins!

Si eu am ales sa platesc pentru ca au demonstrat deocamdata ceva.Nu cred ca mai e nevoie sa readuc in discutie faptul ca nu ma leaga absolut nimic fata de persoanele aflate acum in APS,sau faptul ca am fost catalog intr-un anumit fel de o parte din ei.Si asta din pacate nu mi-i s-a intamplat doar mie.Reaminteste-ti ce-am scris zilele trecute fata de acest subiect.Asta ca sa nu las loc de interpretari.Ce-mi convine mie deocamdata, e faptul ca au inceput sa iasa pe apa,sa zgandare braconierii si au ceva idei bune.Fata de ce se intampla acum in tara,e ok.
Si eu respect legea ca si tine,dar pentru mine,varianta mea mi-i se pare mai corecta.Insa recunosc, la fel de legala e si varianta ta si-ti respect alegerea..Nu cred deloc ca asta te-ar dezonora in vreun fel si nici nu te judec,nu-mi permit.Mai ales pe tine.

ps:Cand tragi-ncoace',nu uita sa aduci ce-ai promis,asta in cazul in care mai vrei sa-l destupam amandoi