Cum sa ne protejam de frig
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
Eu o sa ma orientez si spre o sursa extra de caldura, de preferinta care sa o pot cara cu mine in rucsac, indiferent cum sunt costumele alea de polar si goretex mie tot mi-a fost frig, poate nu am gasit materialele potrivite... ma rog o sa gasesc eu o solutie.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
io folosesc ceai la termos si nu mi-e rusine, si nu merg nici cu masina 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Cu una dintre cele mai vechi descoperiri ale omului :focul
Daca nu va da mana , n-ai ce face trebe' haine!Si mai ales incaltari!Numai sa nu patiti ca mine care anul trecut am dat 800 000 pe cizme captusite cu neopren(scurte) si in doua pescuieli luam apa mai dihai ca Titanicul...Asta e boala curata!
Cel mai bun leac impotriva frigului este insa tacul !!!!
Cu ATENTIE MARE un pahar de vin RECE este un bun incalzitor! Ce trece de un pahar ... este chef!
Si fie vorba intre noi , la ora asta , e ok din punct de vedere al temperaturilor...Mai tarziu luam tinuta de iarna si dam inainte!
Fir intins!

Cel mai bun leac impotriva frigului este insa tacul !!!!
Cu ATENTIE MARE un pahar de vin RECE este un bun incalzitor! Ce trece de un pahar ... este chef!

Si fie vorba intre noi , la ora asta , e ok din punct de vedere al temperaturilor...Mai tarziu luam tinuta de iarna si dam inainte!
Fir intins!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Eu sunt adeptul echipamentului NON-Fitze din 2 motive:
Au preturi exagerat de mari si sunt greu de intretinut(detergenti speciali, nu le poti carpi...). In plus nu vreu sa stau cu grija ca mi-ash putea putea agatza intr-o creanga bunatate de hanorac de 6 milioane
Asa ca folosesc un echipament mediu ca si costuri:
Bocanci de munte- Gri Sport +Spray de impermeabilizat- Sunt cei mai ieftini de la noi si ffffoarte buni - cca 2 mil.
O pereche de pantaloni lipiti pe corp(gen colanti dar din bumbac)- 200 de mii din piatza.
Pantaloni matlasati de la gipo- vreo 700 de mii.
Manusi de nepren- 500 de mii
Fes de polar gros- 200 de mii
Un polar si o vesta de camuflaj matlasata.
Daca e frigul groaznic si mai bate vantul imi pun si un fash gros peste polar(actioneaza ca vindstopper).
Asta e echipamentul meu de la +15 pana la -20 de grade si nu am avut nici o problema pana acum.
Pentru incalzit sunt tot felul de gadgeturi pe la TCT-uri gen:
Tabane(branturi) cu baterii care iti incalzesc talpile, Un fel de doza(la fel ca starletzii) care produce chimic caldura si cu care iti poti incalzi mainile cateva ore...etc.
In rest...mancare buna si miscare!
Au preturi exagerat de mari si sunt greu de intretinut(detergenti speciali, nu le poti carpi...). In plus nu vreu sa stau cu grija ca mi-ash putea putea agatza intr-o creanga bunatate de hanorac de 6 milioane

Asa ca folosesc un echipament mediu ca si costuri:
Bocanci de munte- Gri Sport +Spray de impermeabilizat- Sunt cei mai ieftini de la noi si ffffoarte buni - cca 2 mil.
O pereche de pantaloni lipiti pe corp(gen colanti dar din bumbac)- 200 de mii din piatza.
Pantaloni matlasati de la gipo- vreo 700 de mii.
Manusi de nepren- 500 de mii
Fes de polar gros- 200 de mii
Un polar si o vesta de camuflaj matlasata.
Daca e frigul groaznic si mai bate vantul imi pun si un fash gros peste polar(actioneaza ca vindstopper).
Asta e echipamentul meu de la +15 pana la -20 de grade si nu am avut nici o problema pana acum.
Pentru incalzit sunt tot felul de gadgeturi pe la TCT-uri gen:
Tabane(branturi) cu baterii care iti incalzesc talpile, Un fel de doza(la fel ca starletzii) care produce chimic caldura si cu care iti poti incalzi mainile cateva ore...etc.
In rest...mancare buna si miscare!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- utilizator constant
de iarna
sa traiesti coane armand...asa da raspuns .fara fitze,ca vine bobocu si-l sperie lumea cu deficitu bugetar..asa ca cine dispune ...isi poate lua si avion personal ptr pescuit..cine nu..se descurca cum poate...
- bluesky1ro
- utilizator constant
-
- utilizator constant
sal
de unde iei gadgeturile alea de incalzit?la fel si sprayul de impermeabilizat?sa vedeti faza:
am comandat la cabela's cizme imblanite pe int,haina din goretex,ciorapi la 600.000 perechea,manusi,fes si nu mai stiu acu.la vreo saptamana ma ia un prieten si ma duce in piatza la second hand..tocmai primisera marfa.am luat o pereche de cizme de cauciuc imblanite pe interior cu siret dar etanse,o pereche de cizme de piele groasa cu blana de 1 cm la interior (fiecare la 400.000 lei)o geaca impermeabila(nou-nouta)la 200.000,2 perechi de pantaloni impermeabili si grosi la 100.000 perechea si o pereche de manusi de fas cu piele pe interiorul palmelor la 100.000.incercati! am mai fost dar nu am mai gasit pomeni ptr mine doar acu 2 saptamani am luat ptr un prieten o pereche de bocanci dockworkers la 300.000.
am comandat la cabela's cizme imblanite pe int,haina din goretex,ciorapi la 600.000 perechea,manusi,fes si nu mai stiu acu.la vreo saptamana ma ia un prieten si ma duce in piatza la second hand..tocmai primisera marfa.am luat o pereche de cizme de cauciuc imblanite pe interior cu siret dar etanse,o pereche de cizme de piele groasa cu blana de 1 cm la interior (fiecare la 400.000 lei)o geaca impermeabila(nou-nouta)la 200.000,2 perechi de pantaloni impermeabili si grosi la 100.000 perechea si o pereche de manusi de fas cu piele pe interiorul palmelor la 100.000.incercati! am mai fost dar nu am mai gasit pomeni ptr mine doar acu 2 saptamani am luat ptr un prieten o pereche de bocanci dockworkers la 300.000.
Toti pescarii ajung in Rai...