cum faceti sa nu mai rugineasca accesorile din trusa..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2007, 23:12

la ce te ajiti mei, tie frica - ca o sa rujineasca asa tare ca te lasa inelu despicat si bratu de la ancora in pestele cel mare ? :lol: dai cu ele si nu mai apuca sa rujineasca, daca ai scumpeturi merita , daca nu, lasale asa :wink: se duce rujina la urmatoarea iesire

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 31 Oct 2007, 23:19

pai nu ma agit asa , insa daca dai pe o tabla cel putin, 15, 5 ron , ai pretentia sa nu rugineasca, nu!
acuma in eventualitatea in care nu ai altceva de facut decit sa pescuiesti, da, e posibil sa nu rugineasca sau sa le lasi pe fundul apelor!
se poate si asa, sa ramii fara jumatate de ancora si sa scapi captura vietii :datz: , insa nu cred ca au fost cazuri,insa daca da puteti sa le comentati daca vreti! 8)
cu respect!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 31 Oct 2007, 23:36

Alta solutie ar mai fi sa lasi motorul barcii(electric) in masina, si in schimb sa iei in barca un calorifer pe ulei, pe care sa-l cuplezi la acumulator.... :lol: :lol: :lol: ....just kidding....

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 01 Noi 2007, 09:03

Foarte buna varianta cu silicagel-ul, il gasesti peste tot in ambalaje de diverse si in capacele de flacoane de medicamente efervescente. :idea:

Totusi eu am alta problema...toate se zgarie si se matuiesc de la vibratii la transport pe motocicleta.... le-am pus buretei in cutie, etc dar degeaba :roll:

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 01 Noi 2007, 10:11

dejaba mai,
caloriferu ruleaza :lol:
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 01 Noi 2007, 11:21

eu am vesta prevazuta cu ceva blanita de care agat 3-4 table pana se usuca apoi le bag in cutie; daca-s inca ude, le mai sterg cu mana 8)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Noi 2007, 11:35

In masura in care e posibil, incerc sa nu bag nalucile ude in cutie (in special oscilante sau rotative cu par sau pene pe carlig). Daca totusi se intampla, primul lucru pe care il fac cand ajung acasa e sa punt cutia deschisa langa calorifer.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Noi 2007, 11:45

I CONCLUZIE IN CAZ CA NU AVEM CALORIFER CU NOI IN BARCA :lol: , sau soare sa dam putina atentie cind le punem la "naftalina" pentru urmatoarea partida , p[rin stergerea de apa sau uscarea pe caloriferu din camera(la momentul prezent) :lol: !;gluma ta e buna shootgun, in eventualitatea in care sunt compatibile caloriferu cu generatoru, daca nu , cauta alta varianta! :elkgrin: :lol:
respect :respekt:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 01 Noi 2007, 17:21

MARIUS POPA scrie:gluma ta e buna shootgun, in eventualitatea in care sunt compatibile caloriferu cu generatoru, daca nu , cauta alta varianta! :elkgrin: :lol:
respect :respekt:
Pai cred ca am gasit ceva mai simplu....Ce zici de un uscator de par cu baterii? :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Noi 2007, 17:38

sau o teracota de buzunar cu fulgi de pene,sau vinturi calde cu iz de fasole proaspata de anu asta orientate catre apus! :lol: 8) :lol:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns