Cultura permiselor de pescuit!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 16 Ian 2007, 21:54

daca nu vreau la concurs da vreau sa pescuiesc ce tre sa fac?ma asociez sau is braconier? :roll:

apsalba ti am mai zis lasa ne :evil:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 16 Ian 2007, 22:00

Vali membrii federatiei au reprezentantii lor ce-i tin la curent in cadrul adunarilor sau intalnirilor despre ce e vorba

doc
din pacate nu se vand inca permise la chioscuri de ziare
se elibereaza doar prin intermediul asociatiilor
sa dea dumnezeu sa se poata si fara sa te asociezi
parerea mea despre asociere o gasesti pe forum
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 16 Ian 2007, 22:11

@Ovidiu14

OK, apsalba (ca aste e semnatura) are (UNELE) intentii bune. Sunt curios sa discutam la anu' sa vedem ce s-a realizat si sa fiu eu obligat sa-mi scot palaria. Da pana atunci da-mi voie sa ma indoiesc. Promisiuni pe toate gardurile. Iar daca veniti si cu rezultate...
16.01.2007 - TINE MINTE DATA ASTA.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Ian 2007, 22:23

Ovidiu, am fost la ultima AG a federatiei, atat eu, cat si Luci si tu. Asa ca stii ca nu s-a discutat programul competitional si nici problema ca Federatia sa suporte deplasarea a 10 oameni in Suedia. De-asta s-a ofuscat Luci. Chiar daca a fost cam dur in exprimare, retine ideea de baza. Daca deplasarea se face dintr-o sponsorizare, poate fi decizia sponsorului ce se face cu banii respectivi. Dar cred ca , in cazul in care se folosesc banii din cotizatii, AG ar trebui sa decida. Nu esti de acord?
De-asta am si intrebat mai sus daca deplasarea e platita de federatie sau din sponsorizari.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 16 Ian 2007, 22:30

Vali personal incerc sa-i las pe oameni intai sa faca ce spun si apoi pot sa comentez
nu iau apararea nimanui si la fel ca la alba am fost si la bucuresti la intalnire
pt mine sunt 2 lucruri total diferite de asta le si tratez ca atare
daca tu vei avea dreptate sa stii ca acelasi gest il voi face si eu in fata ta ( palaria jos )

Mihai ai dreptate nu s-a discutat atunci acest aspect nu -s a ajuns atunci si la acest punct pe ordinea de zi si eu am inteles ca aceste discutii se vor purta aceasta luna daca nu ma insel
Cat despre bani daca vin si de unde vin in cazul exprimat de tine ai dreptate
eu am inteles ca se va discuta programul competitional la urmatoarea intalnire
probabil ca problema a fost ridicata pentru ca asociatiile membre sa vina cu propuneri sau sa aiba cat de cat idee si despre acest aspect la urmatoarea AG
Imagine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Ian 2007, 07:52

MihaiV
Am spus ca deplasarea se face e cheltuiala sponsorului si ca acolo merg oamenii desemnati de sponsor cu echipa pe care ei si-o constituie. Nu este o actiune contra AVP, este o actiune pentru crearea unui prim grup de pescari sportivi, membri FNPSR, pentru stimularea asociatiilor in vederea stabilirii echipelor de competitii.

Cat priveste competitiile europene si mondiale din anul 2007, organizate sub umbrela AGVPS, constat ca nimeni nu crede ca AGVPS va fi desfiintat si trimis la lada de gunoi a istiriei. Va garantez ca nu va prinde pastele si va fi stearsa din toate registrele asociatiilor. Atentie mare acelora care merg pe mana AGVPS.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Ian 2007, 08:18

Ok, ma bucur ca s-a lamurit si problema asta, sa nu fie confuzii si discutii.

Cat priveste AGVPS-ul si reprezentarea lui la CIPS, cred ca pescarii de competitie care aleg si in acest an sa mearga la mondiale si europene nu fac de fapt un pariu pe acest subiect ci accepta situatia de moment. Ei isi doresc competitie, asa ca merg pe calea pe care se poate merge. Daca o alta federatie va fi reprezentanta Romaniei la CIPS, vor schimba si ei macazul. Imi aduc aminte ca si in armata, chiar daca se stia ca peste o saptamana intra in vigoare alte proceduri, mai bune, pana la momentul respectiv se respectau vechile proceduri. As numi-o "politica momentului". Ca e bine sau rau, moral sau imoral, e optiunea fiecaruia si nu are rost sa fie nimeni fortat sa faca altfel decat doreste.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 17 Ian 2007, 08:23

ovidiu14 scrie:
Ca e o federatie de ochii lumii si pentru fraieri!!!
eu zic ca nu e cazul sa jicnesti
din federatie poate fac parte oameni pe care nu-i cunosti si poti comenta si fara sa jicnesti

Concursul este unul deschis tuturor pana la urma
pe langa cei 5 care au castigat partciparea in turneul AVP merg si altii ce doresc si isi permit sa participe
dac federatia de la alba vrea sa isi trimita reprezentanti acolo si ii sponsorizeaza care e problema pana la urma ?
asociatiile membre pot organiza in interiorul lor selectii daca vor sa trimita pe cineva
care-i problema ?cine-i sponsorizeaza ?...hm:)
Ovi tu chiar nu vezi ce spune? Pai daca El ca un mini Dumnezeu hotaraste in numele Federatiei ce sa faca, cum sa trimita, si trimite cu cine are el chef, apoi membrii ei ce-s? Eu daca as fi membru m-as considera fraier.!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Ian 2007, 08:57

Luci
se vorbeste de un sponsor
ceea ce de fapt pana la urma este si in cazul echipei de anul trecut
pleaca pana la urma cu sprijinul unui sponsor
eu la asta m-am referit
eu nu am vazut ca cineva hotareste in numele federatiei
poate imi scapa mie ceva
e adevarat am si multa treaba deci trec si citesc mai putin
dimineata si seara :)
Imagine

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 17 Ian 2007, 10:04

Salve Ovi,

Eu nu discut despre sponsor ci despre principii. Se fac declaratii ca Federatia va trimite un lot de muscari si spinneri la un concurs ( care defapt si pana la urma urmei nu e de valoare- doar ca e in Suedia). Apoi eu nu am auzit ca Federatia sa hotarasca asa ceva, deci Popescu se erijeaza in a lua cuvantul in locul Federatiei. APoi vine si o scalda, ca defapt el nu se bazeaza pe Federatie ( aici recunoste ca Federatia nu ar avea vre-o valoare ) si sponsorizeaza el deplasarea concurentilor pe banii lui, ATENTIE, doar daca nu vin banii din cotizatii mai repede - ceea ce in acest caz inseamna deturnare de fonduri). Faptul ca el va sponsoriza un concurs e laudabil , dar daca acel lucru are vre-o valoare, aici valoarea este populismul. Incearca prin acest mijloace care deloc nu sunt onorabile sa castige simpatia unor competitori. Ok, daca e sa trec cu vederea peste aceste crase incalcari are regulilor interne ale federatiei, capacul este pus in momentul in care alege lotul. Il alege cum vrea "muschiul" lui.
Da-mi voi Ovi ca si "muschiul meu" sa nu mai ia in seama palavrageala asta. Din momentul asta, prin lipsa totala de respect afisata fata de membrii federatiei si felul in care se pune problema si se iau hotarari unilaterale, eu imi exprim totala reticenta fata de conducerea Federatiei. Iar cine imi va cere parerea, eu voi face un lobby cat se poate de negativ si pe baza de argumente.

Scrie răspuns