Cultura permiselor de pescuit!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Popescule, m-ai cucerit iremediabil! Esti super-tare! Nu-mi inchipuiam ca o sa o iei ca pe un razboi personal, da vad ca tragi cu tot armamentul din dotare. Daca trimiti loturile si la crap si la stationar rupi gura targului.
Comunica totusi loturile de spinning si musca, sa-si mai dea si oamenii cu parerea, ca asa-i democratic. Daca definitivezi lista reprezentantilor si la celelalte probe saptamana asta, nu ne tine in suspans.
Comunica totusi loturile de spinning si musca, sa-si mai dea si oamenii cu parerea, ca asa-i democratic. Daca definitivezi lista reprezentantilor si la celelalte probe saptamana asta, nu ne tine in suspans.
APSALBA, zi zau!. Adica in ce calitate si cum hotaraste un individ - oricare ar fi el- pentru toti membrii asociatiei. Asta este despotism!!!!apsalba scrie:Teodorescu isi alege cu cine merge, iar la musca Luca Moga pleaca cu cine vrea el. Nu ma bag la echipe, stiu ei mai bine ca mine. Eu le finantez deplasarea si echipamentul. Asta ca sa nu zica nimeni ca stam pe banii pescarilor de duminica si ca ne bagam la ce nu ne pricepem. Concurentii se pricep? In orice caz toti sunt din federatie. Nu ma intereseaza sugestiile din exterior. Sunt echipa federatiei si este decisa de membrii federatiei.
Cum naiba poti spune asa verde-nfata ca o persoana merge cu cine are chef.?!??!?! Pai e asa de la obraz.!!! E totala lipsa de consideratie fata de membrii Federatiei!!!!
CUm zici ca Federatia trimite lot dar apoi zici ca finantezi tu ca nu te poti baza pe banii federatiei. Adica ar fi in felul urmator, daca nu vin banii din cotizatii, atunci bagi tu bani in numele federatiei, dar daca totusi vin banii de la contribuabili tot tu iti permiti sa iei hotarari in numele federatiei.
Apoi cu asa federatie io nu is de acord. Ca e o federatie de ochii lumii si pentru fraieri!!!
eu zic ca nu e cazul sa jicnestiCa e o federatie de ochii lumii si pentru fraieri!!!
din federatie poate fac parte oameni pe care nu-i cunosti si poti comenta si fara sa jicnesti
Concursul este unul deschis tuturor pana la urma
pe langa cei 5 care au castigat partciparea in turneul AVP merg si altii ce doresc si isi permit sa participe
dac federatia de la alba vrea sa isi trimita reprezentanti acolo si ii sponsorizeaza care e problema pana la urma ?
asociatiile membre pot organiza in interiorul lor selectii daca vor sa trimita pe cineva
care-i problema ?cine-i sponsorizeaza ?...hm:)