Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stiu ca are, dar de 2 zile cand dau acolo spune ca nu este nici una disponibilakzoli scrie:Pe RDS in Mures au traducere pe langa romana si in bulgara si in ceha, trebuie doar sa selectezi din telecomanda limba dorita si gataRazvan V. scrie:Si mai sus pe Mures aceasi problemaZamfi scrie:La mine efectiv vorbesc ungureste de trei zile!![]()
Chestie e ca sunt multe reluari insa pe timp de iarna ...
Ps. Patronul de la PVTV - Radu M. e roman cu acte in regula ... deci nu e cazul sa injurati pe "ai vostri"... si ceea ce priveste pe cei de la hochei acolo e ca si stiuca ala de 17 kgnici pe jumatate nu era asa cum e prezentat in presa, dar presa cauta senzatie si se "vinde" ce se cumpara mai bine ...
Deci ma uit la Dome si aud perfect limba maghiara...Fara traducere! Si nu e din nici o telecomanda ,deoarece in tot Aiudul e la fel pe RDS cablu... Si apropo in meniu la mine este setat ,intamplatorkzoli scrie:O fi ceva de la semnal, chiar acum e o emisiune cu Dome Gabor, pescuit pe Balaton cu feeder si merge perfect si lb romana....

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Hai ca gasim o solutieZamfi scrie:
Deci ma uit la Dome si aud perfect limba maghiara...Fara traducere! Si nu e din nici o telecomanda ,deoarece in tot Aiudul e la fel pe RDS cablu... Si apropo in meniu la mine este setat ,intamplator, limba romana...

Eu nu injur pe nimeni ...Si nu impart oamenii din Ro intre ai nostrii si ai vostrii...Eu pur si simplu constat un fapt ! Mentionez ca a mai aparut acest fenomen mai demult si apoi s-a remediat "de la sine" .Ps. Patronul de la PVTV - Radu M. e roman cu acte in regula ... deci nu e cazul sa injurati pe "ai vostri"...
Interesant mi se pare ca nimeni din conducerea postului nu apare pe aici sa dea o explicatie.A aparut insa cand a vrut sa promoveze anumite emisiuni.Deh sarbatorile

Nici o problema fratilor voi sa fiti sanatosi ! Oricum pe net merge cu subtitrare ,dar nu sunt sigur ca vreau sa mai urmaresc acest post...Eu si cativa zeci de pescari din Aiud cu care tocmai am gatat o poveste pe acest subiect ...Asa ca va lasam cu "fermecatii" sa va invete sa pescuiti!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.