Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Ian 2012, 16:50

A-ti auzit de tipu'asta, Kevin Rudd?Daca nu, dati un keresés pe goagal.Aia au o singura telecomanda si o folosesc doar pe cei carora nu le convine traiul acolo.
:wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Ian 2012, 17:09

Apropo de PVTV canalul concurent FH are emisiuni online ? sau unde se poate vedea ? ca la RDS nu au in grila de programe....

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 02 Ian 2012, 17:19

kzoli scrie:
Razvan V. scrie:
Zamfi scrie:La mine efectiv vorbesc ungureste de trei zile!
Si mai sus pe Mures aceasi problema
Pe RDS in Mures au traducere pe langa romana si in bulgara si in ceha, trebuie doar sa selectezi din telecomanda limba dorita si gata :lol:
Chestie e ca sunt multe reluari insa pe timp de iarna ...

Ps. Patronul de la PVTV - Radu M. e roman cu acte in regula ... deci nu e cazul sa injurati pe "ai vostri"... si ceea ce priveste pe cei de la hochei acolo e ca si stiuca ala de 17 kg :cry: nici pe jumatate nu era asa cum e prezentat in presa, dar presa cauta senzatie si se "vinde" ce se cumpara mai bine ...
Stiu ca are, dar de 2 zile cand dau acolo spune ca nu este nici una disponibila

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Ian 2012, 17:22

O fi ceva de la semnal, chiar acum e o emisiune cu Dome Gabor, pescuit pe Balaton cu feeder si merge perfect si lb romana....

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 02 Ian 2012, 17:27

Acum am reusit si eu sa rezolv.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Ian 2012, 19:15

kzoli scrie:O fi ceva de la semnal, chiar acum e o emisiune cu Dome Gabor, pescuit pe Balaton cu feeder si merge perfect si lb romana....
Deci ma uit la Dome si aud perfect limba maghiara...Fara traducere! Si nu e din nici o telecomanda ,deoarece in tot Aiudul e la fel pe RDS cablu... Si apropo in meniu la mine este setat ,intamplator :lol: , limba romana... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 02 Ian 2012, 19:19

Eu am decodor dinala pentru mai multe programe si de pe telecomanda lui se poate face setarea. Este jos, pe ultimul rand, un buton pe care arata un difuzor. Apesi pe ala si apar mai multe limbi.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Ian 2012, 19:21

Zamfi scrie:
Deci ma uit la Dome si aud perfect limba maghiara...Fara traducere! Si nu e din nici o telecomanda ,deoarece in tot Aiudul e la fel pe RDS cablu... Si apropo in meniu la mine este setat ,intamplator :lol: , limba romana... :lol:
Hai ca gasim o solutie :lol: pana se rezolva de la RDS ... Daca chiar vrei, o pui pe mute si pun eu pe romana si trimit pe mess sau pe skype asa ai imagine din Aiud si sonor din Mures... :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Ian 2012, 19:23

Despre vizionare online Fishing&Hunting nimeni, nimic ?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Ian 2012, 19:25

Ps. Patronul de la PVTV - Radu M. e roman cu acte in regula ... deci nu e cazul sa injurati pe "ai vostri"...
Eu nu injur pe nimeni ...Si nu impart oamenii din Ro intre ai nostrii si ai vostrii...Eu pur si simplu constat un fapt ! Mentionez ca a mai aparut acest fenomen mai demult si apoi s-a remediat "de la sine" .

Interesant mi se pare ca nimeni din conducerea postului nu apare pe aici sa dea o explicatie.A aparut insa cand a vrut sa promoveze anumite emisiuni.Deh sarbatorile :lol:

Nici o problema fratilor voi sa fiti sanatosi ! Oricum pe net merge cu subtitrare ,dar nu sunt sigur ca vreau sa mai urmaresc acest post...Eu si cativa zeci de pescari din Aiud cu care tocmai am gatat o poveste pe acest subiect ...Asa ca va lasam cu "fermecatii" sa va invete sa pescuiti! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Închis