Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi.albu
- senior
Iata cateva emisiuni ... spicuiri din emisiuni care au rulat sau inca ruleaza ...
Pescuit la șalău cu echipa Rapture
Cum sa prinzi stiuci in Suedia, la Marea Baltica
215 stiuci intre 4 si 12 kg
DRILL CU RAPITORII - Salau in 3 culori
Magic Lakes – Milotina
Goana dupa stiuca
Salai de toamna tarzie
Nu vreau sa demonstrez nimic prin astea (cred ca multi nici nu le-au vazut), sunt constient si eu ca e putin, dar veti vedea ca se vor inmulti...
Pescuit la șalău cu echipa Rapture
Cum sa prinzi stiuci in Suedia, la Marea Baltica
215 stiuci intre 4 si 12 kg
DRILL CU RAPITORII - Salau in 3 culori
Magic Lakes – Milotina
Goana dupa stiuca
Salai de toamna tarzie
Nu vreau sa demonstrez nimic prin astea (cred ca multi nici nu le-au vazut), sunt constient si eu ca e putin, dar veti vedea ca se vor inmulti...
in definitiv ,e singurul program care are in mod exclusiv tematica, pescuit si vanatoare.
mie-mi place.mai devreme am vazut emisiunea cu pescuitul la copca.
chiar daca se repeta , totusi este ceva. decat deloc.
ce ? romanii are talent si vocea Romaniei (sau cum dracu se numesc) alea de pe A1 si protv nu e la fel ? aghein si aghein..cu-i nu-i place sa se uite la "schimb de mame"
eu va doresc succes si viatza lunga pe "piatza"
mai clatim si noi un ochi
mie-mi place.mai devreme am vazut emisiunea cu pescuitul la copca.
chiar daca se repeta , totusi este ceva. decat deloc.
ce ? romanii are talent si vocea Romaniei (sau cum dracu se numesc) alea de pe A1 si protv nu e la fel ? aghein si aghein..cu-i nu-i place sa se uite la "schimb de mame"

eu va doresc succes si viatza lunga pe "piatza"
mai clatim si noi un ochi

- victor fishing
- utilizator constant
Campionatul National de Spinning si-a premiat castigatorii zilele trecute. La eveniment au fost prezenti importanti oameni din pescuitul la rapitori si nu numai, mare parte din sportivii care concureaza pe pistele de concurs, mass media si alti simpatizanti ai fenomenului. Au fost premiati, sponsori, sportivi, parteneri si in general oameni care au contribuit la desfasurarea concursurilor.
Iata si filmul evenimentului:
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/ploaia ... pioni.html
- alexandru varga
- utilizator constant
nu pot sa nu remarc premiile aproape derizorii ( 100E; 150E-500E) sunt premii extrem de micivictor fishing scrie:Campionatul National de Spinning si-a premiat castigatorii zilele trecute. La eveniment au fost prezenti importanti oameni din pescuitul la rapitori si nu numai, mare parte din sportivii care concureaza pe pistele de concurs, mass media si alti simpatizanti ai fenomenului. Au fost premiati, sponsori, sportivi, parteneri si in general oameni care au contribuit la desfasurarea concursurilor.
la ce tricouri etalau baietii acolo, pline de inscripti care mai de care, colorate si cu renume.............este jenant

- cristi.albu
- senior
nu este jenant; gandeste-te ca sumele respective sunt numai un bonus; dupa parerea mea adevaratul premiu vine in momentul in care sportivii respectivi vor face deplasarea la un CM si vor reprezenta tara; anul viitor se pare ca va fi chiar in Egipt... si tot evenimentul va cuprinde 2 deplasari (antrenament + concurs) ... nu e de colea ...
- cristi.albu
- senior
bonus, nebonus, eu tot jenant sustin ca este.cristi.albu scrie:nu este jenant; gandeste-te ca sumele respective sunt numai un bonus; dupa parerea mea adevaratul premiu vine in momentul in care sportivii respectivi vor face deplasarea la un CM si vor reprezenta tara; anul viitor se pare ca va fi chiar in Egipt... si tot evenimentul va cuprinde 2 deplasari (antrenament + concurs) ... nu e de colea ...
unul care venea din Timisoara sau coltul opus al tarii la aceasta festivitate cheltuia mai mult pe benzina sau motorina
orice firma din tara asta indiferent cat de mica ar fi poate sa sustina 100E pt o sponsorizare, numai sa i se ofere ceva de banii astia sau macar sa i se multumeasca
cei care s-au implicat in sustinerea acestor baieti care fac eforturi destul de mari ar trebui sa o faca cu mai mult elan nu doar de suprafata sau de ochii lumii.
sincer, la ce nume de firme sunt afisate pe tricouri (si prin asta inteleg ca fac parte din echipa care sponsorizeaza acea echipa) ar trebui sa se vada mult mai multa recompensa pt eforturile lor.
dar asta este doar opinia mea.

- victor fishing
- utilizator constant
DOAR STIUCA, DE JOS PANA SUS
Chiar si atunci cand coloana de apa nu este generoasa, iar adancimea de 1,5 m este abisul locului, pecuitul la rapitor demonstreaza ca spinningul debordeaza de imaginatie. Si asta deoarece comportamentul stiucii este atat de dependent de conditiile de mediu sau de nivelul de activitate, incat intr-o apa mica, contrar tuturor asteptarilor, coordonata pe verticala a prezentarii este de cele mai multe ori critica.
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/doar-s ... a-sus.html
ROMANIA LA COTE MICI !!!
Ajunsa la un nivel minim record pentru luna decembrie, Dunarea a devenit un adevarat iad al pestilor care incearca sa-si gaseasca un loc de iernare. In primul rand conceptul “mai putina apa, mai mult pesteâ€
Chiar si atunci cand coloana de apa nu este generoasa, iar adancimea de 1,5 m este abisul locului, pecuitul la rapitor demonstreaza ca spinningul debordeaza de imaginatie. Si asta deoarece comportamentul stiucii este atat de dependent de conditiile de mediu sau de nivelul de activitate, incat intr-o apa mica, contrar tuturor asteptarilor, coordonata pe verticala a prezentarii este de cele mai multe ori critica.
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/doar-s ... a-sus.html
ROMANIA LA COTE MICI !!!
Ajunsa la un nivel minim record pentru luna decembrie, Dunarea a devenit un adevarat iad al pestilor care incearca sa-si gaseasca un loc de iernare. In primul rand conceptul “mai putina apa, mai mult pesteâ€