Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 10 Dec 2011, 17:50

Doar doi unguri au niste emisiuni pe Dunare si Tisa, dau dupa rapitori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Dec 2011, 18:38

Razvan V. scrie:Doar doi unguri au niste emisiuni pe Dunare si Tisa, dau dupa rapitori
Mah eu zic ca nu e chiar asa...Am vazut multi pescari romani de spinning pe post! In emisiuni foarte interesante... Mai ales in alea in care nu s-a prea prins...
Adevarul este ca as prefera si eu mai multe emisiuni de spinning ,dar tot asa de adevarat este ca sunt mai greu de realizat .Zic eu .Sau cel putin in Ro comparativ cu cele de crap ...Mai ales pe natural... Sigur ca tocmai de aceea ar fi mai interesante si mai valoroase :lol: Poate in 2012!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 10 Dec 2011, 18:50

[quote="cristi.albu"]Pentru pescarii de rapitori aflati la inceput de drum, iata un set de spinning care acopera in mare toate necesitatile pentru acest stil - [b][url=http://pv-tv.tv/romanian/set-spinning-pvtv]SET SPINNING[/url][/b][/quote]
Oare cati dintre incepatorii care cumpara astfel de "oferte " se lasa de spinning dupa cateva partide cu acest echipament?Eu unu cunosc cateva persoane care au cumparat seturi pentru incepatori si dupa cateva partide s-au lasat. Orientarea corecta ar trebui sa fie spre calitate nu cantitate.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 10 Dec 2011, 18:50

Razvan V. scrie:Doar doi unguri au niste emisiuni pe Dunare si Tisa, dau dupa rapitori
Doi unguri rudimentari ,de la care nu ai ce sa inveti ,difuzati si redifuzati pana la voma .Sunt si romanashi de ai nostri pe acolo(mult mai talentati) dar difuzati din an in Paste :cry:

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 10 Dec 2011, 19:21

Slab post tv...emisiuni de spinning putine, slabe si reluate la nesfarsit. Traducerile ar trebui sa fie mai bine realizate, eu unu ma oftic atunci cand aud ceva de genu"noi ungurii".
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Zamfi
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de Zamfi » 10 Dec 2011, 20:59

ionutz_gr scrie:Slab post tv...emisiuni de spinning putine, slabe si reluate la nesfarsit. Traducerile ar trebui sa fie mai bine realizate, eu unu ma oftic atunci cand aud ceva de genu"noi ungurii".
Schimba canalul! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Dec 2011, 21:07

Zamfi scrie:
Mah eu zic ca nu e chiar asa...Am vazut multi pescari romani de spinning pe post! In emisiuni foarte interesante... Mai ales in alea in care nu s-a prea prins...
Adevarul este ca as prefera si eu mai multe emisiuni de spinning ,dar tot asa de adevarat este ca sunt mai greu de realizat . Poate in 2012!
Cu siguranta din februarie 2012 sectiunea - rapitori o sa fie improspatata cu ceva ce o sa va placa cu sigranta....nu as vrea sa dau mai multe detalii sa nu va stric placerea.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2011, 21:42

mah,
tocmai acuma cand am intrat si eu in ieuropa si cablisti din valcea au catadicsit sa introduca acest program si in grila noastra de programe (pe analog) va gasiti voi sa denigrati postul??!! :?
..................................
by za uey, de 3 zile ma uit si nu am gasit absolt nimic interesant si atragator, dar..............cine stie??!!
Poate in 2012!
:lol: :lol: :twisted: :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Dec 2011, 21:59

by za uey, de 3 zile ma uit si nu am gasit absolt nimic interesant si atragator, dar..............cine stie??!!
De ce, ca e si cu feeder... :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Dec 2011, 22:02

o emisiune difuzata de 17 ori in aceeasi saptamana, reclama nasoala, tigai, traducere vai soarta ei, intr-un cuvant...cam naspa. :(
exact ca pe vremea aia cand intorceai caseta si a doua zi deja o stiai pe desupra. :lol:
eu am optat sa apas sagetile pe telecomanda. mai interesant e sa cauti pe site-uri straine diverse informatii. :wink:

Închis